Şimdi Ara

kaydımızı teyit etmek için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben bugün istanbul üniversitesine kaydoldum bütün belgelre tam gitmitşm hiçbişey imzalamadım (ikametgahı zaten imzalayıp götürdüm), öğrenci numaramı aldım ve kaydoldunuz dedi bana.

    üniversitenin otomasyonuna (aksis) giriş yapabiliyorum artık tc ve şifremle.
    ais.ösym sitesinden de eğitim bilgilerini güncelleye bastıktan sonra artık liseyle birlikte üniversitemin adı ve bölümüm de yazmaya başladı
    e devlette Öğrenci Belgesi Sorgulama bölümüne girince de üniversitemin adı, kayıt tarihim vb yazıyor

    benim başka bir şey yapmam gerekiyor mu? ayriyetten e kayıt yaptırmak zourunda mıyım? e kayıt yaptırmadım çünkü. kafayı yicem herşey bitmiş gibi ama yine de çok takıldım lütfen bilgili arkadaşlar yardım etsin veya benim gibi okula gidip kaydolanlar:(







  • uppp e kayıt yapmam gerekiyor mu? yoksa okulda kayıt yapmış olmam yeterli mi? şuan otomasyona girebiliyorum, e devlet öğrenci belgesi sorgulamada ve ais.ösym sitesindeki eğitim bilgilerinde ise üniversitemi ve bölümümün adını görüyorum daha bir şey yapmama gerek var mı? e kayıt olmadım. olmam gerekiyor mu?
  • ais'de ve e-devlette kaydın görünüyorsa endişelenmene gerek yok.
  • bende her şey tamam ama üniversitenin sistemine giremiyorum onu da yarın sorarım.
  • Deli misin olm sen 😂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fox166

    ais'de ve e-devlette kaydın görünüyorsa endişelenmene gerek yok.
    hocam ais e girince eğitim bilgilerinde artık üniversitem yazıyor önceden yazmıyordu. e devlette öğrenci belgesi sorgulaya tıkladığımda da üniversitem yazıyor hatta bu öğrenci istanbul ünisi öğrencisidir yazıyor pdfnin altında. üniversitenin otomasyonuna da giriş yapabiliyorum. bitti mi yani şimdi bütün işlemlerim? e kayıt yapmadım okula gidip kayıt yaptım. yani e kayıt yapmam gerekmiyor mu?
  • Lighting2 kullanıcısına yanıt
    Ye e kayıt ya normal kayıt yaparsınız ıkısıde aynı anda olmaz zaten . Kaydolmussunuz her seyınız tamam . Hayırlı olsun . Bundan sonra bır sey yapmanıza gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.