Şimdi Ara

Kredi Sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kredi sistemi nedir? 60 IQ'ya anlatır gibi tane tane anlatabilir misiniz çünkü beynim anlamamakta ısrarcı o kadar yerden okumama rağmen.



  • İlkokul ve liselerdeki ders saati vardır ya, hangi ders daha çok görülüyorsa ortalamayı da o kadar etkiliyordu. Bu kredi de onun gibi. Yüksek kredili ders ortalamanın daha çok etkiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

    İlkokul ve liselerdeki ders saati vardır ya, hangi ders daha çok görülüyorsa ortalamayı da o kadar etkiliyordu. Bu kredi de onun gibi. Yüksek kredili ders ortalamanın daha çok etkiliyor.
    O derse verilen önemin artması gerek o zaman bunu anladım. Kredileri toplayınca 23 ediyordu. Haftada 23 saat derse gireceğim anlamına geliyor bu değil mi? Ayrıca AKTS de 30 ediyordu bu nedir peki?
  • Irelia Sucks kullanıcısına yanıt
    Hayır bu üniversite olduğu için ders sayısı değil dersin önemini gösteriyor.(Lisede dersin önemi ders saati ile ölçülürdü, ünide direk değer biciliyor) Mesela benim bölüm için söylüyorum bu yıl anatomi kredisi 3 iken diş hekimliği tarihi kredisi 1. Anatomidersimin puanı 3 ile diğeri 1 ile çarpılıyor sonra toplam kredi sayıma bölünüyor. Anatomi benim için diğer dersten daha önemli, kötü puan alırsan da aynı şekilde ortalamamı kötü şekilde dağıtır.

    Edit: Bir de akts var o nedir bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 4 Eylül 2018; 13:54:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.