Şimdi Ara

Superonline Taahhüt Uzatma Sonrası Mevcut Paket ile Devam Edememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, hali hazırda superonline fiber internet kullanmaktayım. Paket içeriği 25 megabit 50 GB AKK ve TV+ Giriş paketi için 69 lira ödüyorum. Taahhüdümün bitmesine 8 gün var. Az önce taahhüdümün uzatılması için müşteri hizmetlerini aradım. Bana 25 megabit paketin olmadığını 24 megabitlik paketin olduğunu söylediler. İster istemez bu şekilde yeniden taahhüt verdim. Mevcutta kullandığım paket ile devam etme şansımız olmuyor mu? Bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SxXXxN -- 2 Eylül 2018; 7:39:53 >



  • Tek fark 25 te akn sonrasi 16 ya 24 te ise 8 e dusecek hiz
  • Aslında sıkıntım bu :) Çocuktan dolayı kota çabuk doluyor hız yarı yarıya fark edecek.
  • iyi kazıklamışlar sizi 25Mbit yok diye, banada haftada 3-5 defa arayarak aynı teklifi yaptıklarında kabul etmedim, en son aradıklarında yeni bir iss seçince iptal ettireceğim zaten deyince bir anda 50-100Mbit paketler oluvermişti. Keşke taahhüt vermeseymişsiniz
  • Merhaba
    Bugün taahhüt yeniledim. Halihazırda süresi dolmak üzere olan 4x4 lük (50 mbps 75 akk ev, 4 gb 500 dk cep) paketimi (80 tl) tekrar uzattım. Yeni teklife göre 50 mbps hız, 150 gb kotalı ev (son iki yıldır en fazla 80 gb kullanmışım), 5 gb, 500 dk cep paketini 99 TL den onayladım. 150 gb dolarsa netim şak kapatılıyor.
  • Yeni tuttuğum evde superonline fiber altyapı var. Ben kiracıyım ve 24 aylık taahhüt vermek istemiyorum haliyle. Ortasında çıktığımda inanılmaz yüksek tazminatlar var.



    Müşteri hizmetleri bana az önce nakil yapacağınız yerde fiber altyapımız yoksa bu bizim kabahatimiz ve sizden cayma bedeli almıyoruz dedi. Ben bir düşüneyim diyip kapattım.

    Fiber kampanyanın taahhüdünü indirdim sayfa sayfa okudum kesinlinle böyle birşey yazmıyor.



    Bu gibi durumla karşılaşan oldu mu?

    Bilgisi olan varmı ?
  • https://forum.donanimhaber.com/superonline-5-i-1yerde-kurulum-sureci-resimli-ve-nakil-durumunda-cayma-bedelsiz-taahhut-bozma--123841105

    İlk mesajın son kısmını okuyabilirsiniz. Taşındığınız yerde fiber altyapınız yoksa yasaya göre cayma bedeli alamazlar.
  • mecbur öyle yapacak bişey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.