Şimdi Ara

TRANSFER DÖNEMİNİ BİTİRDİĞİMİZE GÖRE ÖNEMLİ UYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kulübün borçları,yeni yönetim,teknik ekip vs derken bunca kötü şartlara rağmen çok güzel bir transfer dönemini bitirdik bana göre. Sol bek transferini çok ama çok istedik. Eminim ki Comolli de bununla alakalı birçok girişimde bulunmuş fakat bizim bilemeyeceğimiz bazı sebepler doğrultusunda bu bölgeye transfer yapmamış/yapamamıştır. Gelelim işin asıl rengine.

    Her ne kadar sol beke transfer yapılmamış,hasan ali veya gerektiğinde ismail ikilisini izleyecek de olsak bana kalırsa maç içinde bu futbolcuların yapacağı olumsuz hareketler ne bileyim top kaptırma,üzerlerindeki baskıdan dolayı kötü oynama ihtimalleri olduğundan lütfen bu futbolcuları ıslıklayıp karalamayalım. Neden derseniz o mevki için şu anda yapabileceğimiz hiçbir şey yok maalesef. Bu ikiliden maksimum verimi almak gerekiyor bunun için de gerek statta gerekse sosyal medyada daha fazla hasan ali'nin üzerine gidilmemesi taraftarıyım ben.

    Dirar,Atıf vs bu gibi topçuları gerekirse ıslıklayıp protesto edebilirsiniz. Bu adamların yerine oynayabilecek birçok futbolcumuz var zaten. Ama sol bekte yok. Olanları da -her ne kadar kötü de olsalar alternatif olmadığı için- bunları da küstürürsek bu sefer takım içi dayanışmaya da istemeden çomak sokmuş olacağız. Bu dediklerim Dirar,atıf gibi adamlar için geçerli değil. Onlarda böyle bir olumsuzluk söz konusu olmaz protesto edildiğinde. Ama emin olun hak'a protesto gereğinden fazla yapılırsa o zaman işin rengi değişebilir.


    Şimdi ben böyle söylüyorum diye hasan ali'ci olarak görmeyin beni. Bana sorsalar ilk gönderilecek isimler arasına kendisini koyarım ama durum maalesef bu. Eğer Fenerbahçe'mizi, Ali başkanı seviyorsak bunun böyle olması gerektiğini her bilinçli taraftarın anlayacağını düşünüyorum.

    edit: konu neden Fenerbahçe bölümünde gözükmüyor anlayamadım.







  • Valla En büyük uyarı

    Öyle oyuncular alındı falan diye şampiyonluk gelmeyince.Commolliye Ali koça Cocuya laf falan etmeyin.Bu sene şampiyonluk hayalleri kurmayın.Elbetteki hedefimizi şampiyonluk ancak bu sene zor.Geçiş sezonu sabırlı olun takıma destek olun.

    Felaket tellallığı yapmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.