Şimdi Ara

Valve, CS: GO'nun ücretsiz sürümünü yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Valve, popüler multiplayer FPS oyunu Counter-Strike: Global Offensive'ın ücretsiz oynanabilen bir versiyonunu çıkardı. Ücretsiz sürüm çevrimdışı destek ile geliyor, böylece çevrimdışı olarak sadece botlara karşı oynayabiliyorsunuz. Ayrıca GOTV aracılığıyla maçları da izleyebilirsiniz.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei P20 Pro için dört yeni renk seçeneği duyuruldu
    Oyun tek başına botları öldürme görevi üzerine kurulu. Yani multiplayer oyun deneyimi sunmuyor. Ancak çevrimiçi multiplayer destekli tam sürümünü satın almadan önce oyunu kavramak için yeterli olacağını söyleyelim. Ücretsiz sürüm sadece yeni başlayanların pratik yapmasını sağlayacak.

     


    Counter-Strike: Global Offensive Free Edition çıktı


    Oyun, 5 Eylül'de gerçekleşecek olan FACEIT London Major turnuvasından hemen önce geldi. Ücretsiz sürümü kullanan kişiler, en iyi 24 takımın milyonlarca dolarlık ödülleri kazanmak için üç hafta boyunca karşı karşıya geldiği profesyonel maçları seyredebilecekler.

     


    Oyunun ücretsiz sürümü artık yayında ve şu anda Steam'de “Counter-Strike: Global Offensive Free Edition” olarak listeleniyor. Mac, Windows ve Linux platformlarını destekleyen oyunu yüklemek için sisteminizde 16 GB sabit disk alanı olması gerek.



  • Multiplayere karışmadıkları sürece sıkıntı yokı , hile vb. sıkıntıları tamamen yok etmek için zam bile yapabilirler cs go ya.

  • Ooo, alırım bir dal.
  • Bana göre çok geç kalınmış bir hamle. Oyunu alana kadar videolar dışında neye benzediğini görme imkanımız pek olmuyor. Demolar eskiden olduğu gibi tekrar yaygınlaşmalı.

  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Valve hile şirketlerine göz yumuyor. Çünkü hileden ban yiyen tekrar gidip oyunu alıyor zaten adam hileye 400 500 dolar vermiş 10 doları mı veremeyecek? Bir kişiye oyunu 10 kez satıyor böylelikle. Yani valve bir yerde müsade ediyor. Sonra işin oyun içi satın alımı var. Envanteri baştan dizmek zorunda vs. Mesela dotadan örnek vereyim dotada hile oranı acayip düşük hiç karşılaşmıyorsunuz diye bişey yok ama o kadar az ki Cs goya lanet ettiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cs:Go zaten çok ucuzdu. Şimdi arttı mı bilmiyorum ama bedavaya yakın nadir iyi oyunlardan. Hile yüzünden zamlansa bile yeridir harbiden.

  • Dotada ne gibi hile kullanıyorlar :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abartmıyorum her 100 oyuncudan 15'i hile yapıyor. 2-3 tanesi belki ban yiyor onlarında çoğu 72819912. hesabı ile devam ediyor.

    CSGO aktif oyuncu sayısında 3 te bire düştü, çünkü bu şartlar altında oyunu oynamak için aptal olmak lazım. Ben bırakalı iyi bir süre oldu, oynayan arkadaşlara da tavsiyem hayat CSGO'dan ibaret değil. Bırakın yeni oyunları tadın, oturun Witcher oynayın, ETS2 oynayın, illa FPS derseneiz RainbowSix oynayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: napolyon94

    Abartmıyorum her 100 oyuncudan 15'i hile yapıyor. 2-3 tanesi belki ban yiyor onlarında çoğu 72819912. hesabı ile devam ediyor.

    CSGO aktif oyuncu sayısında 3 te bire düştü, çünkü bu şartlar altında oyunu oynamak için aptal olmak lazım. Ben bırakalı iyi bir süre oldu, oynayan arkadaşlara da tavsiyem hayat CSGO'dan ibaret değil. Bırakın yeni oyunları tadın, oturun Witcher oynayın, ETS2 oynayın, illa FPS derseneiz RainbowSix oynayın.
    bahsettiğiniz rakamların gerçek ile alakası yok umarım bunu yazarken içinizden geçenleri rastgele yazmamışsınızdır

    buradan csgonun tüm zamanlardaki sayılarını kontrol edebilirsinhttps://steamcharts.com/app/730
  • ulan bari multi yi yaparsınız free

  • Sonuç olarak crackli indirip botlarla oynayacağına steamdan indirip oynanabilecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • buna hile yükleyin nefsinizi körleyin, hadi bakem

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görende der ki oyun bu sene çıkmış bi de heyecanlananlar var . 6 senelik oyun, görmeyen bir defa dahi oynamayan yoktur zaten.

    Diğer firmalar Ray Tracing,Directx 12, Vulkan vb. uğraşıyor Valve ise yok skin yok free edition boş boş işlerle uğraşıyor. Buna rağmen parayıda yine Valve götürüyor... 4bin saat CS:GO oynayan adamlara da ne anlatsan boş aslında.

    Birde Rtx serisi kart alıp bu oyunu oynamaya devam edecek insanlar vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Eylül 2018; 12:39:19 >
  • kendi arkadaşlarınla botlara karşı kapalı oyunda oynama yokmu bundada

  • Arkadaşlar bu sitede yeniyim.Bir soru soracağım.Ben Steam'de CS:GO envanterimden bazı eşyalar satıyorum ama 15 gün beklemeye alınacak diyor Steam Guard'ı etkinleştirdim ve mobil onaylamayı yaptım ama hala aynı sıkıntıdayım.Yardım ederseniz sevinirim :)

  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Sanırım yok
  • CS1.5

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet mantıklı bir hamle bence, hem botlarla oynamakta eğlenceli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.