Şimdi Ara

PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
13
Favori
42.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]

    PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]
    PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]
    PES 2019 [ MYCLUB ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 31 Ağustos 2018; 10:41:34 >



  • Myclup,bu sene önceki yıllara göre berbat durumda.Normalde en az 4 ay ,fazladan coins alanlar hariç,kimsenin çok fazla iyi oyuncu bulamaması gerekirken Maradonalar ,haftanın oyuncuları 95 ovlu Mpabbeler havada uçuşuyor.Hele bir de aynı iyi oyuncudan 3 kere çıkınca diğer ikisini,oyuncularınıza antrenör yapıyorsunuz ve böylelikle 100 ov Ronaldolar,Neymarlar oluşturabiliyorsunuz!

    Demo güzeldi ama myclup çıktığında oyunun tuhaf bir halde olacağından emindim.Demoda düzelmiş gibi gözüken 2018 deki top kapamama sorunu devam ediyor.Kareye bas, x e bas nafile...Tiki taka manyakları ,top vermiyor ve sonunda golü yiyorsunuz.

    Sonuç olarak kısıtlı tek veya 2 taktik dizlişle sınırlandırılan myclup yine keyif vermedi.3 vs 3 oynayayım dedim ,onda da hep uzay kadroları geldi.En iyisi ara sıra 1-2 online klasman oynayıp yetinmek...
    Bak arkadasım herkes sana kadronu attı kim kimdir biliniyor zaten burdaki coğu arkadaş tanır beni yani boş yapma sırf senin gibi insanlar yüzunden forumdan uzaklaştık turnuva düzenlerdik buldugumuz genc yeteneklileri paylaşırdık artık kendi aramızda oynuyoruz.

    Sayfayı kirletmeye gerek yok herkes karakterini görmüstur muhattabım degilsin artık.
    Sifo5510 nickli arkadas , az once seninle karsilastik ve 3-1 den maci cevirerek 4-3 kazandin , oncelikle bunun icin tebrik ederim seni ancak one gectikten sonra macin son 10-15 dakikasinda yalnizca top cevirdin ya da en hizli adamlarinla tum sahayi kosturup vakit gecirdin. Yukaridaki mesajinda oyundan keyif almaya calistigini yazmissin , cok merak ediyorum da bu sekilde oyundan gercekten keyif alabiliyor musun? Psnden mesaj atmaya calistim ancak mesajlasmayi kapatmissin muhtemelen kufur yememek icin o yuzden ancak buradan yazabiliyorum sana . Gerci iyi de oldu en azindan forumdaki arkadaslar da gorsunler ve sayet seninle eslesirlerse nasil biriyle oynayacaklarini bilsinler...
    4. maçım 4. mağlubiyetim
    4 türk ile oynadım
    ilk iki maç oynadığım rakipleri çok centilmendi
    3. maçta bir arkadaş geldi isim vermeyeceğim sanırım galibiyete çok ihtiyacı vardı sürekli kayarak oynadı kazandı yinede tebrik ediyorum
    ama son maçta yelken0723 olacak bilmem ne evladı öne geçip sürekli starta bastı gol ttı starta bastı,kaçırdı yine aynı starta bastı küfürü yedi benden engellenmiyim diye ps4 üzerinden yazmadım
    bu ergenler ile başımız belada keşke şu oyunu 1000 tl civarı yapsalar da şu aşağılık herifler alamasalar
    artık iyice nefretlik geldi yazık alt tarafı oyun
  • Bu daha iyi oldu. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Atak ve savunma tercihleriniz neler ?
  • Tam defans kontra atak ya da top çevirme ortadan hücum baskı agresif defans geriye yakın
  • menajer kilitlerinin açılması için kaç maç oynamamız gerekiyor arkadaşlar
  • İLK SAYFADA YERİMİZİ ALALIM
  • fuleCo kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Menajer almam lazım.

    Not:Myclub moduna ilerde ilave içerik gelir mi ? Şuan sanki içerk olarak yavan gibi.
  • Arkadaşlar bazı oyuncular myclub da yedekler de güçlü oyuncular olmasına rağmen. My club un verdiği düşük oyuncular ile oynuyor maçlarını ? Neden böyle birey yapıyorlar?
  • Manager sıkıntısından dolayı mı ?
  • Oyuncu level i ne ise yariyor ? Net bir sekilde açıklayabilirmisiniz

    Birde atak ve savunma tercihlerini degistirebiliyormuyuz yoksa menajer secerken istedigimiz tercihleri uygulayan bi menajermi secmemiz gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dismoor

    Arkadaşlar bazı oyuncular myclub da yedekler de güçlü oyuncular olmasına rağmen. My club un verdiği düşük oyuncular ile oynuyor maçlarını ? Neden böyle birey yapıyorlar?
    Sanırım takim ruhununun yüksek olmasi için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sine-FİL

    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Menajer almam lazım.

    Not:Myclub moduna ilerde ilave içerik gelir mi ? Şuan sanki içerk olarak yavan gibi.
    Dostum online olarak belirli sayıda maç yaptıkça TD ler aşşağıdan yukarıya doğru yavaş yavaş açılır . Atıyorum 100 maç sonra açılmayan en üstte 1-2 TD kalır. Ama coins in varsa açabilirsin. Myclub kayıtları sekmesinde coins görevlerinin hepsini bitirmediysen onları bitir.



    Myclub içerikleri konusunda da bir Fifa gibi olamaz ama ilerde hafta hafta değişik turnuvalar falan gelir haftanın futbolcusu hediyesi veren yada Gp veren turnuvalar gelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dismoor

    Arkadaşlar bazı oyuncular myclub da yedekler de güçlü oyuncular olmasına rağmen. My club un verdiği düşük oyuncular ile oynuyor maçlarını ? Neden böyle birey yapıyorlar?
    İyi oyuncuların Teknik direktör uyumunu arttırmak için yapıyordur kardeşim. Örnek neymar teknik direktör uyumu 50 dır onu 99 yapmak için yedeklerde bekletiyordur.



    Yada güçsüz oyuncuları bu hafta formdadır onları oynatıyordur. Yedekteki güçlü oyuncusu o maç formda olursa onu oyuna sokuyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesexpert -- 31 Ağustos 2018; 13:30:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elturco27

    Oyuncu level i ne ise yariyor ? Net bir sekilde açıklayabilirmisiniz

    Birde atak ve savunma tercihlerini degistirebiliyormuyuz yoksa menajer secerken istedigimiz tercihleri uygulayan bi menajermi secmemiz gerekiyor
    Oyuncu leveli 1 den başlar yan tarafında yazan Max seviyeye kadar gider. Bu olay 18 yaşındaki topçularda çok daha hızlı ilerlerken 30 yaş üstü topçularda yavaş ilerler. Adamın leveli 1 ken bir maçta yaşına göre 3-5 level birden atlarken yaşlı topçular 5 maçta 1 level atlar. Messi bende 1 level şuan ve 20 maç yaptım daha 5 level oldu.



    Birde messi örneğinde 28 levele geldiğinde 29 levele çıkmak için gereken antreman puanı çok yüksek olacak ( 50.000 gibi)


    Menegerin kendi özellikleri var sen sana en uygun menegeri seçeceksin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesexpert -- 31 Ağustos 2018; 13:30:7 >
  • altınları oyuncu açmaya kullandım şimdi t.direktör sıkıntısı yaşıyorum stoperlerim ve santrforlarım kötü 15-4 şut üstün olduğum maçı 2.3 kaybettim oyunda dengeli bir rekabet yok bir de division oynayacaktım bulamadım klasman 12 10 kişilik bir grubun içindeyim o arkadaşlarla mı yarışacağım açıklamada yok pek bir şey anlamadım
  • aramburudan uzak durun iki tane yavaş stoperim var yerden ve havadan araya bütün topları kaçırıyorlar 2.0 önde olduğum maçı 2.4 kaybettim oyunda hücumcu ve savunmacı en az 2 t. direktör almak lazım 2.0 öne geçtiğimde başka hoca olmadığı için maçı elimde tutamadım
  • Bu sene galiba haftalik liste olmayacak. Sadece haftanin oyunculari olacak galiba? Yoksa bu kutu olayini yapmazlardi. Anladigim o kutudaki 450 oyuncuyu befenmiyorsak baska isimlerin oldugu kutuyu falan veriyor.

    Haftalik oyuncularin kalici oldugunu soylemisler. Soyle bi durumda olabilir. Fifada bi kart var. Eger o oyuncu o hafta iyi performans gosterirse o kart o hafta yuksek degere cikiyor. Gosternezse eski degerinde kaliyor. Mesela zoyech. Normal overalli 84 galiba haftanin oyuncusunda 96. Bu hafta iyi oynamadi haftaya 96lik kart 84 olacak. Sonraki hafta iyi oynadi o kart tekrar 96ya cikacak. Boyle bi dyrum olabilir
  • Beyler hile olayı devam ediyor videonun 16:50 dk sından sonrasını izleyin. Konami senin ben ananı atanı zikim. Mahsus çözmüyorsun bu olayı.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: pesexpert

    Beyler hile olayı devam ediyor videonun 16:50 dk sından sonrasını izleyin. Konami senin ben ananı atanı zikim. Mahsus çözmüyorsun bu olayı.







    İşte böylelerinede, buna müsade edende konaminin...
  • nicksiznicklinick N kullanıcısına yanıt
    Yok malesef çok kötü bir sistem yapmışlar. Performanslarına göre her hafta siyah ve pembe kartlı yüksek ovlu oyuncular çıkıcak o oyuncular çok yüksek bir ihtimalle sadece myclub coin ile açılabilecek ve 3 tane bu ajandan açılabilecek. Burdan çıkan siyah ve pembe kartlı oyuncular sene boyunca takımınızda kalıcak. Mesela bende bamba diye bi tip çıktı yüksek ov sonra aynı adam normal top çevirmede gümüş olarak çıktı. Yani o siyah ve pembe oyuncular sadece o özel ajandan çıkıcak aynı anda o adamların normal halleri yine diğer normal ajanlarda olucak.



    Sistemin saçmalığı şu ki önümüzdeki haftalarda 100 lük ronaldolar messiler havada uçuşurken bunları açmak için myclub coinine ihtiyaç duyulucak olduğu için para harcayanla harcamayan arasında ütopik takım farkları oluşacak iddia ediyorum bu saçma sistemle aralıkta filan 100 ov çeşit çeşit oyuncu takımlarda olur artık oyunun keyfi kesinlikle kaçıcak hayır düşünüyorum 90 ov luk adriano filan çıksın diye heyecanı olmucak ki kimsenin elinde 100 ov oyuncular doluyken
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.