Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
21.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçmiş olsun kardeşim inşallah davayı kazanırsın

  • Merhaba,


    Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir çok yerde paylaşımlarınızı gördüm. Her hangi bir sonuca ulaşabildiniz mi ? Davanız sonuçlandı mı ya da ne aşamada ? Bir de bu DPF problemine bir çözüm bulundu mu bu süreçte ? Fc5 manuel dizel düşünüyordum ama sizin paylaşımlarınızdan sonra korkum açıkçası. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Hayırlı günler.

  • 2021 honda city için andorid auto linki var mı?

  • Bende de aynı sorun var. Bilmeden aldım. 2018 exe paket 70 bin km de. experde çıkmadı. Satıcı da bilmesine rağmen gizledi. İzmirde aldım aracı yolda çekişten düştü. Konya da dpf i temizlettim aksaray da tekrar ışık yaktı. Malatya da yine temizlettim elazığ da yine yandı. Motor arıza algılayıp çekişten düşürüyor korumaya alıyor. Basıyorum gitmiyor. Çok araştırdım servis 17 bin istedi. Zaten neyim var neyim yok arabaya vermişim. Satıcı ahlaksız da geri getir diyor 2 bin km yol gelmişim 2 günde favori araclarım 40 bin yükselmiş birde gitsem adamı bulacak mıyım belli değil tabi ki gitmedim. Nette çok araştırdım çareyi iptalinde buldum. Yanlız burda dikkat etmek gereken konu şu; kesinlikle merdiven altı yerlere gitmeyin bu işi profesyonel yapan kurumsallaşmış yazılımcılara gidin. Aksi halde dpf söküp için boşaltıp takarlar tamam tıkanmaz ama beyin dpf ve sıcaklık sensörlerini algılar verimli sonuç alamaz ve ışık yakıp motoru korumaya alır yani yine çekmez. Yazılımcı kişi yazılımı kopyalayıp alıyor ve üzerinden dpf ve ilgili sensörleri siliyor ve tekrar yüklüyor. Dpf in içini de boşaltıyor. Bunun motora zararı var mı yok mu bilmiyorum. Ama dışarıya zehirli gaz verdiğimi biliyorum. Maddi imkanım olana kadar böyle kullanmak zorundayım. Yanlız benim aracın devri rolantide 750 iken yazılımdan sonra 900 oldu ve motor ısınsa da inmiyor. Bu sorun olur mu bilmiyorum. Yakıt biraz fazla hep kısa mesafe ve 0 derece ort olan bir yerde yaşıyorum 9 litreyi buluyor. Şehir dışı 110-120 km hızla 5,3 litre civarında...





  • NLİ N kullanıcısına yanıt

    0541 880 81 70 aynı sorunu yaşıyorum benim de cıvık dizel 70 bin km de. Yazılımla iptal ettirdim. içini de boşalttırdım. 230 km yol geldim arıza ışığı yakmadı çekişten de düşmedi ama yazılmdan önce devir 900-1000 arasıydı, yazılım yüklendiğinde yola çıkmadan önce devir 750 deydi motor sesi güzeldi 230km sonunda eve geldiğimde stop etmeden motor sıcakken baktım devir yine 900 e çıktı, bir aydır şehir içi kullanıyorum çekiş düşüklüğü yok arıza ışığı yok ama bu devir hep böyle sorun olur mu ? Yakıt tüketimim şehir içi kısa mesafe günlük 4-5 km ve burası soğuk sabahları -5 civarı genelde ortalama 9 litre yakıyor, şehir dışı 230 km de ortalama 110-120 ile gelmiştim 5.4 gösterdi bilgisayar. !!!

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.