Şimdi Ara

Cadde üzeri otopark ücreti için ihtar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Tokatta yaşıyorum Ve Malum belediyelerin meşhur cadde üzeri parkları yüzünden eve ihtar geldi. İhtarda alacaklı kişi enpark otopark işletmeciliği yazıyor.

    Ücretli yere hiç park etmedim sadece kısa bir duraklamam oldu inip birşey alıp geri geldim ki ilk 10 dakika zaten ücretsiz.

    Sonuç şu anda 109 liralık bir borç çıkıyor bir hafta içinde ödenmesi gereken. Ben bunun için nasıl bir Yol izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 27 Ağustos 2018; 13:16:21 >



  • firma nedir? ispark falan mı yoksa belediyelerin uydurduğu bilmemnepark tarzı bir şey mi?
  • hiçbir park cezası zorunlu değildir.İSpat delil isteyin? Resim foto gün tarih saat olmadan kısacası ispat olmadan hiçbirşey iddia edemezler.

    En fazla dersin isparkçı ile bi kere kavga etmişitm uyuzluğuna sürekli benim plakama yazıyor.Bitti.
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Belirtmeyi unuttum kusura bakmayın. İşpark değil. Tokattayım ve ihtar üzerinde alacaklı kişi enpark otopark işletmeciliği şeklinde görünüyor.
  • Hocam araba daha 6 aylık. 1 kere kısa süreli bıraktım. Bırakın park etmeyi caddeden toplam 6-7 kere ancak geçmişimdir. Ortada ne bir fiş ne görüntü en ufak birşey Yok. Sadece araç plakası Ve ruhsat sahibi adına gelmiş 109 liralık bir ceza var.
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    e devlet üzerinden kontrol edin ceza görünmüyorsa o şirkete bir şekilde ulaşıp itiraz dilekçenizi iletin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vetenes

    Hocam araba daha 6 aylık. 1 kere kısa süreli bıraktım. Bırakın park etmeyi caddeden toplam 6-7 kere ancak geçmişimdir. Ortada ne bir fiş ne görüntü en ufak birşey Yok. Sadece araç plakası Ve ruhsat sahibi adına gelmiş 109 liralık bir ceza var.
    Belki aracınızın plakasi daha önce baska bir aracta idi



    Ordan gelmiş olabilir
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Avukat yolu ile otopark işletmecisine ulaştık. 25 tane park görünüyor. Eski plaka sahibinden kalma büyük ihtimalle geldim onu çözüyoruz şimdi.
  • Danıştayın bu cadde otopark işletmeciliği hakkındaki görüşü sabit diye bilmekteyim. Belediyenin yolları işletme yetkisi var kanuna göre (5393 SK 15/p ; sokak, meydan ve benzeri yerler üzerinde araç park yerlerini tespit etmek ve işletmek, işlettirmek veya kiraya vermek) ama burda idarenin takdir yetkisi kamu yararı ve hizmetin gerekleri , anayasal ilkeler ile sınırlıdır.



    Tokatta beledeyinen bu işlemin hukuki bir sebebe dayandığını sanmıyorum. İstedikleri kadar ihtar göndersinler. Ücretin iptali için mahkemeye başvurun, lehinize bir sonuç çıkacağını düşünüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.