Şimdi Ara

Tenda AC9 Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Vodafone Fibermax internet kullanıyorum. 100 Mbit Fiber abonesiyim Vodafone`un vermiş olduğu Huawei HG255s modemin tutarsız çalışması sebebiyle (İnternet hızı en fazla 55-60 mbit görüyordu.) yeni bir router arayışına girmiştim. Tenda AC9 router aldım.

    Tenda ac9 u dün detaylı olarak test ettim. Performans olarak pek iyi gelmedi bana jdownloader ile aynı anda 2 download linkini toplamda 12 parçaya bölerek download ediliyor. Bu esnada modem kararsız çalışmaya başlıyor. Modem arayüzü çok çok yavaş çalışıyor, bazen hiç ulaşılamıyor bile. Diğer aygıtlar internete girmekte zorlanıyor. Wireless e bağlanmak istendiğinde parola hatalı gibi uyarılar veriyor. Evet Huawei 255s e göre bir tık daha performanslı çalışıyor. Huawei 55-60 görüyorsa Tenda. 65-75 arası gördüğü oluyor ama yoğun kullanımda Huawei hiç sorun çıkartmazken Tenda yukarıda yazdığım sıkıntıları çıkarttı.

    Download yaptığım bilgisayarı hem kablo ile bağladım hem de 5G Wifi ile ikisinde de aynı şekilde routerda kasılmalar oldu.

    Aynı router ı kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Sizde durum nasıl? İlk kurulum aşamasında son FW update etmiştim. Kağıt üstünde güçlü bir donanıma sahip gibi duruyor fakat bu durum beni çok şaşırttı açıkçası. Huawei de hiç böyle durumlar yaşanmıyor.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.