Şimdi Ara

Philips Hue Hakkında (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.348
Cevap
116
Favori
111.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • denizlion kullanıcısına yanıt
    hocam bazen zaman alabiliyor, update işlemini tekrarlayın düzelmezse

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeye hala 1600 lümen ampüller gelmedi 1 yıl geçti bir türlü alamadık

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hue gradient amazon italyada 1990 ₺ vergiler dahil bekleyenler bakabilir

    Philips Hue Play Gradient Lightstrip Striscia Led Smart 16 Milioni di Colori, 55", Illuminazione Sorround Sincronizzata con Colori TVhttps://www.amazon.it/dp/B08JMXBYZK/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_KBT7VN40MP06XTW7EFKH?_encoding=UTF8&psc=1

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha uygun rakamlara geliyormu yakın zamanda bilmiyorum ama amazon tr de e27 renkliler 298 TL


    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LVXIM42/ref=crt_ewc_title_dp_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM

  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-Kartal

    Hue gradient amazon italyada 1990 ₺ vergiler dahil bekleyenler bakabilir

    Philips Hue Play Gradient Lightstrip Striscia Led Smart 16 Milioni di Colori, 55", Illuminazione Sorround Sincronizzata con Colori TVhttps://www.amazon.it/dp/B08JMXBYZK/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_KBT7VN40MP06XTW7EFKH?_encoding=UTF8&psc=1

    amazon.de de 7 euro daha ucuz ayrıca kargoyuda standart seçme şansı var dolayısıyla 1800 tl civarına geliyor.





  • Ios hue uygulaması güncellendi. Hue labs’daki multi user geofencing uygulamaya gelmiş sanırım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arada 15 metre ve 3 duvar varsa bile çeker mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loftuk kullanıcısına yanıt
    Bridge ile hue cihazlar 15 metrede baglanti kuramayabilir ancak bildigim kadariyla hue ampüllerde repeater ozelligi var. Şu sekli inceleyin lutfen. Mesafe sorunu olacağını sanmiyorum.

    Philips Hue Hakkında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumsuzadam -- 24 Temmuz 2021; 22:6:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • loftuk kullanıcısına yanıt
    15 metre 4 duvar ve 1 kat uzaklıktan sorunsuz çekiyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar.


    Arkadaşlar yakın zamanda bir motokaravan yapmayı planlıyorum. Aracın dizayn işlemlerine başlayacağım. Hue serisi hakkında birkaç sorum olacak.


    1 Dış mekan için tente altına 2 metrelik şerit led almayı planlıyorum.

    2 İç mekan için mutfak, yatak başı, oturma alanı üstüne ve hole iç mekan led şerit planlıyorum.



    - dış mekan için gece vakti birbirimizi görebilecek kadar güçlü bir aydınlatma sunabilir mi ? Videolarda bunu net kestiremedim. Ona göre ekstra daha güçlü bir led sistemi de takayım.


    -iç mekanlar için tek bir kumanda ile ayrı ayrı kontrol edebilir miyim yoksa hepsine ayrı ayrı kumanda mı almalıyım ?


    -Diyelim 1 metre değil de 50cm kadar kullanım sağlandı, kalan 50cm i sorunsuz bir şekilde kesip başka bir amaçla kullanabilir miyim ? Kullanırsam bunun için yeniden bağlantı setine ihtiyacım var mı ?


    -Evimde de Philips tv var. Hue serisini eve kurmak istediğimde evin modemine bağlanması gerekiyordu. Aracımda bir modem seti olmayacak. Haliyle iç mekan için aldığım ledleri -birbirleriyle habersiz çalışması- çalıştırmak için bir modeme vs bağlantısı gerekiyor mu yoksa sadece voltaj girişini yapmam yeterli mi ?


    Bunun dışında özellikle dış mekan için ışıklandırma önerilerinizi bekliyorum.


    Çok daha uyguna led sistemler halledilebiliyor ancak daha sonra oluşacak arızalarda bunların sökülüp yeniden yapılması vs daha zor işlem. O yüzden Philips alıp uzun zaman kafam rahat olsun istiyorum.



    Detaylı bilgilendirme yapacak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.





  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    -Outdoor Led şerit 1600lm parlaklık sunmakta ve bu ortamda yeterli miktarda ışın sunmakta fakat outdoor versiyonunun Bluetooth özellikli olanı henüz satışta değil diye biliyorum bu nedenle evinizde kullandığınız Hue Bridge almanız gerekecek, eğer bluetooth özelliği olsaydı bridge ihtiyacı olmadan akıllı cihazlarınızla uygulama üzerinden kontrol edebilirdiniz.

    -Tüm aydınlatma ürünlerini uygulama üzerinden kontrol edebiliyorsunuz, fakat fiziksel düğme yada aksesuar eklemek isterseniz Hue Bridge kullanmanız gerekecek bu durumda isterseniz tüm aydınlatma ürünlerini tek bir düğme(aksesuar) ile kumanda edebilir yada her aydınlatma için farklı bir düğme(aksesuar) kullanabilirsiniz, akıllı cihazlardan da yönetebileceğinizden dolayı tercih sizin.

    -Led şeritler birbirine eklenebilir yada belirtilen makas simgesi alanlarından kesilebilir, fakat sonrasında kalan kısmı tekrar kullanmak için yeni bir sete ihtiyacınız olacak yada kurulu farklı bir sete bağlayabilirsiniz.

    -Aydınlatma ürünlerini seçerken Bluetooth özellikli olarak alırsanız hue bridge ve modem ihtiyacınız olmadan cihazları uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz fakat, uzaktan yönetim, Bluetooth desteği olmayan aydınlatma ve aksesuar kullanımı için hue bridge kullanmanız şart, bunun dışında hue bridge kullanmanız halinde internet bağlantısı olmadan da bridgeye bir modem bağlayarak, bir kapalı ağ oluşturup bağlanan cihazlarla yönetimi sağlayabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Vendetta29 kullanıcısına yanıt

    Aydınaltıcı bilgileriniz için çok teşekkür ederim.


    outdoor için o halde hue bridge de eklemek gerekecek. Bununla beraber 1600lm parlaklık değeri bir masa ortamında, beyaz ışık açıldığında birbirimizi net şekilde görecek, oynadığımız oyun vs de seçilebilir hale gelecekse bir sorun yok.


    ekstra sormak istediğim 1200 tl + bridge ile beraber ciddi bir ücret olacak. Siz bunun yerine çok daha uyguna outdoor için bu parlaklık seviyelerine ulaşabilecek daha uygun bir alternatif önerir miydiniz ?


    iç mekan için 4 ayrı led şerit aldığımızda o halde her birini ayrı ayrı kontrol etmek istiyorsak 4 ayrı da buton almalıyız. Sanırım buton üzerinden renk skalasını kontrol edemiyoruz ancak bridge ile beraber uygulama vasıtasıyla bunu halledebiliriz.

  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Outdoor olarak alternatif olarak önerebileceğim marka maalesef yok, iç mekan için evet belirttiğiniz gibi fiziksel olarak buton kullanabilirsiniz, butona tanımlayacağız komutlarla basma durumuna göre renk ve parlaklık ayarlanabiliyor, bridge ile belirttiğiniz gibi aksesuar ve aydınlatma kontrollerinizi ayarlayabilirsiniz çünkü aksesuarlar ve outdoor led şerit için bridge şart

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, hue led şerit ve hub aldım ancan hub'da ekleme yapamadım. Şu an sadece Hue BT uygulamasından ledleri kullabiliyorum. Hue BT uygulamasında "Add Hue Bridge" diye bir seçenek var ve ordan Hub'a transfer yapılabiliyor ama o da hata verdi. Hue uygulamasından "Add lights" dediğimde de ledleri bulamıyor. Seri numarasından ekledim ordan da bulamadı. Ne yapmam gerekir sizce?

  • whiskey_jd kullanıcısına yanıt

    Philips Hue uygulaması


    setting lights +


    ışıklarınızı ekleyebilirsiniz

  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, merakımdan soruyorum 220v olacak sürekli karavanda yani sadece kamp yerinde mi kullanacaksınız?
    Bunların dışında "inverter" çözümü ile ilgili bir fikriniz var ise bilmek ve yararlanmak isterim.
    Sevgiler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bycastro kullanıcısına yanıt

    Tam sinüs inverter ile kullanılacak. Sadece kamp alanı değil, kamp alanı dışında da kullanılcak. Ledler için 220v çalışması çok şey ifade etmiyor ne kadar akım çektiği önemli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki Philips Hue spot ve led kombinasyonum


    Philips Hue HakkındaMedar Vuralyoutube
    Philips Hue Sync
    https://www.youtube.com/watch?v=WkTpO0lnTcw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medarv -- 4 Ağustos 2021; 11:36:2 >
  • Henüz resmi olarak duyurulmayan yeni ürünün adı Philips Hue Gradient Lightstrip Ambiance. İki metre uzunluğundaki ışık şeridi çok özel bir işlev sunacak: Aynı anda birkaç rengi görüntüleyebilir. Tam olarak kaç tanesi hala belli değil. Her durumda, bu, Philips Hue'nun bu yaz bir güncelleme olarak sunacağı yeni dinamik sahnelerle mümkün olacak.


    Play Gradient Işık Şeridi'nin aksine, yeni ışık şeridi, esnek bir şekilde monte edilebilmesi için çift taraflı yapışkan bantlı bir arka kısma sahip olacak. “Beyaz ve Renkli Ambiyans” ürünü olarak beyaz tonların yanı sıra 16 milyon renk gösterebilecek. Ancak, degrade işlevi için ekstra ödeme yapmanız gerekecektir. Normal Lightstrip Plus 80 avroya mal olurken, yeni Gradient Lightstrip Ambiance 130 avroya mal olacak.


     İki metrelik uzunluk sizin için yeterli değilse, Philips Hue Gradient Lightstrip Ambiance, her biri bir metre uzunluğunda bir veya birkaç uzatmayı bağlama seçeneği de sunar. Uzatmaların yaklaşık 60 avroya mal olması bekleniyor.

    Philips Hue Hakkında


    Philips Hue Hakkında




  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.