Şimdi Ara

Kripto para borsası BitMEX dünyanın en pahalı ofisini kiraladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Bu yılın başından beri kripto para piyasasındaki yüzde 60'ı aşan düşüş yatırımcılar için olumsuz bir durum olsa da kripto para borsaları bu durumdan pek etkilenmiş değil. Her geçen gün daha fazla kullanıcının katıldığı kripto para borsası BitMEX de Bitcoin ve diğer kripto para birimlerindeki düşüşe rağmen kazançlarını artırmaya devam ediyor. 


     

    Finans devlerine komşu oldu 

    Bitcoin, Ether, Ripple, EOS, Bitcoin Cash, Litecoin, Cardano ve Tron ile işlem yapılmasına olanak sağlayan borsa sunduğu kısıtlı sayıda kripto para ile pek çok rakibinin gerisinde. BitMEX'i önemli yapan unsur ise kaldıraçlı işlem yapma imkanı sunuyor oluşu. Kullanıcılara bakiyelerinin 100 katına kadar alım/satım işlemi yapma imkanı sunan borsa bu haliyle adeta kripto para piyasasına yön veriyor. Borsanın son 24 saatteki işlem hacmi ise 4 milyar doların üstünde.


     

    Borsanın kiraladığı yeni ofis, işlem hacmine yakışır cinsten olsa da kiralama ücretiyle dudak uçuklatıyor. Hong Kong basınında çıkan haberlere göre şirket, Hong Kong'un gözde iş merkezlerinden Cheung Kong Center'ın 45. katını kiraladı. Goldman Sachs, Barclays ve Bank of America gibi dünyanın önde gelen finans kuruluşlarına da ev sahipliği yapan gökdelende, BitMEX 20 bin metrekarelik bir alana sahip olacak. 


     

    Aylık 573 bin dolar ödeyecek 

    2011 yılında aynı gökdelende kiralama bedeli metrekare başına 210 Hong Kong doları(26.75 dolar) olarak belirlenmiş ve gökdelen dünyanın en pahalı ofisi seçilmişti. 2014 yılında ise BitMEX, gökdelenin zemin katının yarısını metrekare başına 205 Hong Kong doları ödeyerek kiralamıştı. Bu sefer gökdelenin 45. katını tamamen kiralayan şirket, metrekare başına 225 Hong Kong doları ödeyecek. Bu da aylık kiralama bedelinin 573 bin dolar civarında olacağı anlamına geliyor. 




  • Birileri coimlerin sağlam, güvenli ve geleceğin yatırım aracı olduğunu savunuyor. İşte bu yüzden. Millet kazansa da kaybetse de onlar kazanmaya devam ediyor.

  • gökdelende bir ofisin aylık kirası 600.000$ oha

  • Gökdelenin 1 katını tamamen kiralamış, ancak haberin bir kısmında :
    quote:

    Hong Kong basınında çıkan haberlere göre şirket, Hong Kong'un gözde iş merkezlerinden Cheung Kong Center'ın 45. katını kiraladı.
    diyor.

    Devamında ise :
    quote:

    Bu sefer gökdelenin 35. katını tamamen kiralayan şirket, metrekare başına 225 Hong Kong doları ödeyecek.


    45. kat mı 35. kat mı? Benim için önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yilsev -- 23 Ağustos 2018; 12:40:41 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili editor, Ripple acik kaynak, dagitik, merkezcil olmayan, blok zinciri teknolojisine dayali XRP Ledger'i uzerinde finansal yazilimlar gelistiren amerika menseili bir ozel sirkettir. Keza Coil de yine XRPL uzerinde akilli kontratlara dayali mikro odemeler icin yazilim gelistiren bir baska sirketler. Bu tarz kucuklu buyuklu bir cok sirket ve topluluk girisimleri bulunmaktadir.

    Kripto borsalarinda alinip satilan sey XRP'dir. Ripple degil. Coil degil.

    Lutfen bir teknoloji editoru olarak bunlara dikkat edelim.

  • Yilsev kullanıcısına yanıt
    Sanırsam ilk bahsettiğiniz yazı önceden kiraladığı ofis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.