Şimdi Ara

XBOX ONE S Almak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Senelerce PS4 ve PS4 Slim kullandım. Daha sonra satıp GTX 1050 Tİ ekran kartı aldım ve çok zayıf kaldığını görünce sattım :) Şu anda XBOX ONE S almayı düşünüyorum. Ancak hiç xbox deneyimim yok. İkinci elden almayı planlıyorum. Nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz ? Özellikle PS4 Slim ile arasındaki farklar nelerdir ?



  • ps4 slim ile xbox one s farklarını anlatayım ben... öncelikle çok daha sessizdir... oyun oynarken ps4 slim gibi bir fan sesi gelmez... 4k bluray okuyucusu vardır ve oyunlar için 4k çözünürlük verecek gücü olmasa da videolar için 4k görüntü sağlayabilir(upscale değil, gerçekten 4k)... ayrıca hdr desteği de vardır... bunların dışında menüsü ve kullanımı tamamiyle daha kolaydır(yada bence öyle)... diğer taraftan ps4 slim kadar güçlü olmadığı için multiplatform oyunlarda ps4 slimden daha kötü görsel verebilir...

    ikinciel alımda nelere dikkat edileceği konusu apayrı bir mesele :)
  • Benimde yaklaşık 1 ay kadar oldu alalı. Önceden bende Ps4 oynamıştım ve arasında çok büyük farklar yok bence. Isınma problemi hiç yaşamadım. Ama bence Xbox gamepad, dualshocktan çok daha iyi. Ele tam oturuyor ve yormuyor. Menüleri vs. daha anlaşılabilir. Ben exc. oyun oyun meraklısı değilim daha çok NBA oynarım, ama bunu Forza serisini oynamak için aldım. Ayrıca fiyatlandırmalarda Ps’e göre bazı oyunlar daha makul.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum.
    İnternette PS4 Slim'den daha iyi donanıma sahip olduğunu okuyorum. Donanımı upgrade edildi yazıyor. Görüntüsü de hoş. Özellikle FIFA ve Battlefield için alacağım zaten.
  • Bende XBOX One var ama eğer zamanda geçmişe bu tecrübelerim eşliğinde dönebilseydim ve Xbox One ve PS4 arasında kalsaydım. PS4 tercih edebilirdim diye düşünüyorum. Xbox One S'te kararlı iseniz Gamepass oldukça beğeneceğiniz bir sistem. PUBG oynamayı seviyorsanız, performans konusunda yüz güldürmese de yine de oynatır. Tamamen sizin isteklerinize kalmış. Gamepad konusunda Xbox 10 basar ama şunu da söyleyeyim, XBOX Gamepad'leri biraz kolay bozuluyor, en azından bana denk gelenleri bu şekildeydi.
  • Cevaplar için teşekkürler. XBOX one s aldım uzatılmış garanti. Ekran kartı ve PS4 serüvenini kapattım. güzel fiyat oldu.

    Kolları kaliteli geldi ama bozulur mu hemen fikrim yok. zaman gösterecek artık...
  • Erkka kullanıcısına yanıt
    size öyle denk gelmiş hocam, ikinci el xbox aldım 1 ay evvel, adam ilk çıktığı gibi almış. kol kaç yıllık sen tahmin et, hiçbir sıkıntısı yok belki adam iyi kullanmıştır bilemiyeceğim ama kolay bozulan bir kola benzemiyor özellikle ps kolu ile karşılaştırınca. ps kolu bence çok kolay bozuluyor arkadaşım şahsen 2 yılda bir bozuyor ama o da belki kötü kullanıyodur işte. zaten kullanmayla çok alakalı konular bunlar ama xbox ın gamepad i her türlü çok daha iyi bence ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 sene önce satın aldım hem menüsü hem de gamepadi ps4e basar ama exc. oyun dersen orda PS4 daha ağır basıyor. Fan sesi anlatılmaz yaşanır arkadaşım patlayacak diye bekliyor ps4ü :) xboxta bir kere duymadım fan sesinin yükseldiğini.



    Oyun fiyatları ve gamepass de ps4e fark atan büyük bir etken.



    Tek beklediğim şey Microsoft'tan konsola Windows getirmesi ve PC oyunlarını çalıştırması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Fan sesi ve farklı bir çalışma sesi çıkıyor. Ne çok gürültülü ne de çok sessiz. Makine kapalı iken de cızırtıya benzer bir ses geliyor fişi çekmek gerekiyor.



    Menüsünü beğendim hatta ps4 den daha iyi buldum. Normalde ps4 de indirirken hız düşmesi yaşardım çok fazla ama bunda yaşamadım. Kolları da beğendim ama alışmak lazım özellikle fps oyunlarında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen sene 4 senelik ps4 maceramı bitirip one s e geçtim forza oynamak için hala kullanıyorum çok memnunum gamepadi mükemmel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ps4 yanına xbox one s 2 ay önce aldım genel olarak gayet memnunum fakat bazı eksikleri var ps4 göre.
    Oyun fiyatları indirim zamanlarında xbox store da daha pahalı ps4 e göre örnek vermem gerekirse
    assasin creed origins xbox da 134 tl ps4 de 104 tl aradaki fark 30 tl
    far crt 5 xbox da 175 tl ps4 de 134 tl aradaki fark 41 tl
    The Evil Within 2 xbox da 124 tl ps4 de 59 tl aradaki fark 65 tl
    red dead redemption ön siparişte xbox da 369 tl ps4 de 299 tl aradaki fark 70tl
    gözüme çarpan bazı oyunlar bunlar xbox türkiyenin bu fiyatları düzenlemesi lazım rakibini geçmek istiyor ise türkiyede.Mesela metro exodus ön sipaarişte fiyatı artmazsa 180 tl çok iyi fiyat .İşte böyle fiyatlar bekliyoruz xbox türkiyeden.
  • ben de ps4'ün yanına almıştım mayıs ayında. tek olarak değil de ps4'ün yanında kullanmak için güzel cihaz. menüleri ps4'e göre daha karışık ve hantal geldi bana onun dışında üstteki arkadaşın dediği gibi indirimlerde fiyatlar pek düşmüyor. fakat metro gibi darksiders 3 gibi bazı oyunların çıkış fiyatı gayet uygun. gamepass ve gold'a da güzel indirimler yapılıyor, 30 liraya forza horizon 4 oynayacak olmak güzel 1 ay bile olsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 26 Ağustos 2018; 18:13:22 >
  • Menü ps4 kadar akıcı değil. Misal menüde kasma atlama tarzı şeyler oluyor. Daha karışık. Fakat hoş. Fiyatı ucuz olduğu için tercih ettim. Garantisini 5 yıla uzattım. Çift kol. 30 liraya Bf devrim 50 liraya da fifa aldım store dan. Şimdi Bf5 alsam mı diye düşünüyorum ama betayı beklicem sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum. Xbox one s i çoktan aldım üst mesajları okursanız. 1050 ti tek başına yetmiyor işlemci istiyor oyunlar artık. Ki 1050 ti çok daha güçlü bir kart değil. Aylarca kullandım. BF1 de çok defa 30-40 fps lerde oynadım zaten konu da bu değil. Pc ile uğramamak için aldım geçtim. Ps4 alim ile çok fark göremedim performansta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 28 Ağustos 2018; 20:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. Konuyu hortlatmış gibi olucamda bende bi one s almayı düşünüyorum. Memnunmusunuz cihazdan tavsiye edermisiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.