Şimdi Ara

Yöneticilerin Bot Hesabı ve Yasaklı Mod Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, wg yöneticilerin oyuna oyuncu sayısını yüksek göstermek için bot oyuncu soktuğu ve para karşılığı yasaklı mod satışının yapıldığına dair elinde herhangi bir duyum, kanıt vb olan arkadaş var mı acaba? Hep merak ettiğim bir konu olmuştur. Uzun zamandır wot forumunda ara ara konusu geçen bir olay, bu konuda fikri, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.



  • Çek topluluk iştirakçılarından biri yasaklı mod kullanıyordu ve çek moderatörler şikayet edeni forumda banliyorlardi. 2-3 hafta önce oldu bu olay.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, yasaklı mod satışını bilmem de, oyuna bot oyuncu soktuğu yönünde ciddi şüphelerim var. bot kullanımı nedir arkadaş anlamak mümkün değil.. hani tank kasarsın da, ne işine yarıyacak? hesabı bile o rezil statlarla satamazsın edemezsin, neyin ego tatminidir bot anlamıyorum... ancak oyunlarda özellikle oyuncu sayısının azaldığı geç saatlerde bolca mevcut botlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trgenesis

    merhaba, yasaklı mod satışını bilmem de, oyuna bot oyuncu soktuğu yönünde ciddi şüphelerim var. bot kullanımı nedir arkadaş anlamak mümkün değil.. hani tank kasarsın da, ne işine yarıyacak? hesabı bile o rezil statlarla satamazsın edemezsin, neyin ego tatminidir bot anlamıyorum... ancak oyunlarda özellikle oyuncu sayısının azaldığı geç saatlerde bolca mevcut botlar..
    Dediğin gibi oyuncu sayısı azalınca wg'nin kendi saldığı botlar dolu oluyor oyunda, kullanıcıya yönelik değil; oyun sistemleri buna çok müsait sonuçta Warplanes'te açık açık bot kullanıyorlar, orada düzgün çalışan bot motorunu yazmışlar, tanka uyarlaması çok basit, muhtemelen aynı anda kullanmaya başladılar.
  • trgenesis T kullanıcısına yanıt
    Adamın amacı stat değil ki. İşten eve gelince oynamak. Oyun zaman istediği ve adam zamanı veremediği için bota başvuruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, tankımın istatistiklerini gösteren panelde aldığım bir cezadan dolayı mürettebat deneyimleri düşmüş olarak görünüyor. Cezayı neden aldım bilmiyorum. Bu cezanın süresi ne kadar onu da göremiyorum. Rica etsem bu konuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Ne zaman normale dönecek?

    Yöneticilerin Bot Hesabı ve Yasaklı Mod Satışı

    Sorumu yanlış konu başlığına açmışım. Mesajı silemiyorum kusura bakmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 23 Ağustos 2018; 16:15:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vettel

    Arkadaşlar, tankımın istatistiklerini gösteren panelde aldığım bir cezadan dolayı mürettebat deneyimleri düşmüş olarak görünüyor. Cezayı neden aldım bilmiyorum. Bu cezanın süresi ne kadar onu da göremiyorum. Rica etsem bu konuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Ne zaman normale dönecek?



    Sorumu yanlış konu başlığına açmışım. Mesajı silemiyorum kusura bakmayın.
    Öyle bir ceza değil o, mürettebatının yetenekleri full olmadığı için tankının özellikleri yanında yazan eksi puan kadar düşüyor, %100 yapana kadar da devam ediyor.




  • yesil madde ..hortlak etkinligi bile oyuncuların yaptıgı hareketlrin bot lara enterge edilmesi için yapıldıgını dusunuyorum..

    dikkat edin neredeyse her mac 15-1 15-2 15-3 15-4 15-5 bitiyor ..

    eskıden oldugu gibi nerede 15-13 15-14 15-11 ler
  • qedo kullanıcısına yanıt
    Zaten o etkinlikteki botlar oyuncudan iyi oyunuyor, mermiden kaciyorlar, saklaniyorlar senin kacis yoluna ates ediyorlar ve daha oncede bahsettigim gibi davranislari hep ayni :)
    Daha onceleri bu BOT konusu sadece Rusya daki forumlarda dolasan bir hurafeydi ancak simdilerde oyundaki degisiklikler bunun hurafe olmaktan coktan ciktiginin kaniti gibi.
  • dün oyunda bir progetto65 herkezi çıldırttı..herkez tier X kan gövdeyi götürüyor..adam üs den hasar toplamaya çalışyor..birisi "herkez bu botu raporlasın" yazdı..bende "bot değil bot olsa yazılan programı gereği oyunun bu saatinde haritanın bizim tarafında kırımız kalmamış..bot olsa haritanın bu taraf yarısında olurdu bizim üs de değil..bot değil daha da kötüsü..muhtemel ya bir çocuk yada oyunu bilmeyen hesap satın almış zavallı birisi "yazdım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 12 Kasım 2018; 15:22:40 >
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Ya da statpadder bir unicum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    doğru olabilir..işte sorunlardan birisi..OYUNUN TAKIM OYUNU OLMASINA RAĞMEN 15 KİŞİLİK BİREYSEL OYUNA DÖNMESİ..1.light spot yapmıyor amacı hasar yapmak..2.lider takımı yönetmiyor olması gereken yere gitmiyor amacı hasar yapıp istatistik kasmak..3.med keşif ve sürpriz yapmıyor amacı hasar yapmak yada ölmemek..4.arty kimse almak istemiyor çünkü istatistike yaramıyor..4.herkez ob268v4, 705A,fv4005(oyunda A1 e otur bir çalı bul..3 tane at 1200 den 3600 hasar cepte..ohh.bunu BCT25t ile yapta göreyim!!!)))alıp hasar yaparak istatistik yapmaya çalışıyor..hasar yapmadan para kazanılmaz tank kasılmaz kabul ediyorum ama denge kaçmış durumda..bunların çoğu unicum meraklısı yada MOE yani tank namlu yıldız meraklıları vede egoist bireysel oyuncular..maalesef bunlara çare yok..wot ya bunları kaldırmalı yada inanılmaz zor yapmalı örneğin bunlardan sadece mor grup olmalı diğerleri olmamalı mor gruptada oyunda sadece 10 kişi olmalı..yıldız işi acilen kaldırılmalı..kimseye maddi faydası yok..manevi zararı çok..anlatamıyorum..yıldız ve unicum luk oyunu kişisel hale getiriyor oyunun bitmemesi için takım oyununa tekrar dönmesi gerekir..yıldız işi ileri derecede kavga ve sataşma sebebi..MOE meraklısı başkalarına sayma sövme ve dövme hakkını kendinde buluyor..ben artık karışmıyorum çünkü kovulacağım..oyun gidiyor..bugün NA da tier VII ye bot eklemeyi yazmışlar 1.3 güncellemesine..çünkü oyuncu bulamıyorlar..




  • Şimdi bu günden itibaren yada 1.3 güncellemesiyle 'bot ,lar yasal yada meşru hale geldiğine göre WOT da şikayet rapor etmek olmıyacak mı?bana göre rapor masturbasyon olup kimseye faydası olmayan müşteri ilişkileri şikayet sayısını azaltıp psikolojideki ikna et gönder sakinleşince unutur tekniğinin uygulamasıdır..artık bot olmak suç değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velociraptor -- 14 Kasım 2018; 7:51:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • velociraptor kullanıcısına yanıt
    Oyun PvP degil, PvE bundan sonra :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.