Şimdi Ara

Pubg Mobile Öldürme Rekorunuz Kaç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben her zaman kaçarak oynamayı seven bir adamım.Haritanın başlangıcına atladım fakat güvenli alanı tam benden ters yöne verdi ve gitmek içinde cok geç kaldım evde oyalanırken sadece uzi marka bir silah buldum.2 seçenek vardı birincisi kara yolu ile gitmek ikincisi ise deniz yoluyla ben en risksiz olanı seçtim ve deniz yolunu kullanmaya karar verdim. Tekneye bindim bir baktım sahilde birisi silahsız geziyor onu geri dönüp öldürdüm fakat saniyeler de ilerliyordu güvenli alana deniz yolu ile ulaşmam imkansız gibiydi.İlerlerken denizde yüzen birisinin üzerinden geçerek öldürdüm.Son gaz hızla güvenli alana ilerlemem gerekiyordu.İlk yardım kitim de yoktu olsaydı sansım daha çok artardı.Teknelerden benzin bitmesi sıkıntısı vardı.3 tekne değiştirerek son güvenli alana ulaştım.

    Ben kaçarak oynamayı sevdiğim için deniz de güvenli alandaydı.O yüzden denizin içinde kimse görmeyecek şekilde bekledim oyun alanı daraldığında sahile doğru geldim ve koşarak ilerlerken önüme bir adam cıktı hemen onu taradım ve silahını aldım.Bir kaç sargı bezi de çıkmıştı en azından beni idare ederdi.Akabinde birisi beni arkamdan tararken onuda dönüp hemen öldürdüm üzerinden holografik nişangah ve ucunda çember olan adını bilmediğim bir silah çıktı.İlerlemeye devam ettim ve olanlar oldu.3 kişi çatışıyor. Üçüde birbirleri ile aynı hizada yani bir doğru oluşturacak şekilde A B C kişileri hemen bunlara paralel 5 metre gerisinde ben. Hepsi birbirine ateş ediyordu fakat beni görmedikleri için orada 3 ünüde öldürdüm.Artık yeterince ilk yardım kitimde vardı.

    İlerlemeye devam ettim.En sevmediğim durumla karsı karsı karşıyaydım. Arabalı 2 kişi olan bir çete başıma bela oldu üzerime doğru sürüyordu beni ezmek için.Normalde tekli oyuna girdim fakat bunlar anlaşmalı takım olmuşlar.. Üzerime doğru askeri aracı sürdüler arabayı taradım camlarına doğru tam isabet ikisini de ezilmeye 3-4 metre kala öldürdüm.

    Oyun alanı iyice daralıyordu. Yolda önüme çıkan birisini kolayca daha öldürdüm.Artık elimde 4x vardı.Hemen kasaların olduğu biyere gittim pustum.Fakat ilerden keskin bi atış geldi yere yıkıldım saglık kiti kullandım atışın geldği yeri tespit ettim 4x le sıktım sıktım ve adamı perişan ettim.Galiba onda da saglık kiti vardı bana tekrar sıktı canım bitme noktasına geldi ilk yardım kiti kullanırken bana dogru kosmaya basladı kafa kafaya geldık ve cok az canım kala onuda öldürdüm.8x dürbünü adamdan aldım.

    Oyun alanı daralabildiği kadar daralmıştı.Son ana gelmişti. Son alana geldim yerde sürünerek ilerledim.Son 3 kişi kalmıştık.Hemen tekini tespit edip 8x ile avladım.Artık ya herro ya merro diyerek sürünmek yerine koşarak gidiyordum ve birden önüme cıktı ve oyunu zaferle sonlandırdım

    13 kişiyi öldürdüm ve kendi rekorumu kırdım







  • csb
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

    csb
    csb değil kardeşim gerçek
  • Pcdeki pubg de 666 saatten sonra mobile çerez geldi, 5 oyunda 56 kill aldım. Rekorum 23.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.