Şimdi Ara

DGS 0.5 HAM PUAN UYGULAMASI KALDIRILSIN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dgs deki 0.5 ham puan uygulaması yüzünden binlerce aday alanı olmayan bölüm yüzünden sıfır çekti ve puanı hesaplanmadı 50 sözel netle bende açıkta kaldım.Nolur paylaşıp kaldırılmasına yardımcı olun arkadaşlar.
    https://www.change.org/p/%C3%B6sym-dgs-deki-0-5-ham-puan-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n change.org linkini face ve twitterda paylaşarak destek olabilirsiniz.



  • sinava basvuru yaparken bu kural varsa kaldirilmasin.

    hatta genel olarak kaldirilmasin. yahu bir tane bile sayisal soru yapamaz mi insan? bu kadar mi seviyeyi dusurdunuz?
  • sayısalcıyım diyen 1 türkçe, sözelciyim diyen 1 matematik çözemiyorsa kendinizi boşa yormayın diplomanızıda yakın gitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A2C4E36DE -- 17 Ağustos 2018; 1:34:45 >
  • 1 net bile yapamıyorsunuz diğer alandan sizden bir cacık olmaz zaten.

    Bence komple dgs kaldırılmalı.
  • Ösymnin hangi sınavına girersen gir sayısaldaki ilk 4-5 soru ilkokul bilgisiyle yapılır.
    Zamanında dgs kazanmış biri olarak mat yapmadan olmuyor o iş.
  • Bende bu 0.5 puan mağduru oldum. Bİzde de sınav sırasında bu konuda uyarı yapılmadı. Ayrıca arkadaşlar boş boş yorum yapmayın. Matematik bölümünden tercih yapacak adama Türkçeden doğru düzgün puan gelmiyor geçen yıl bizzat matematikten sonra direk Türkçe çözmem yüzünden 250 puan bile alamadım ki Türkçem kötü değildir. Bu yıl Türkçeye bakmadım bile Mat 33 net kafadan 275 - 280 puan çöpe gitti.
  • valla abicim benim kardeşim dgs ile itü de mühendislik kazandı sadece matematik çözerek hakmıdır bence değil vermişler böyle yasa girdi çocuk :D bu bölümlere girmek için adamlar biyoloji kimya türkçe her bir şeyi çözüp giriyor daha çok çalışın girin lys kadar zor değil .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKY13

    Bende bu 0.5 puan mağduru oldum. Bİzde de sınav sırasında bu konuda uyarı yapılmadı. Ayrıca arkadaşlar boş boş yorum yapmayın. Matematik bölümünden tercih yapacak adama Türkçeden doğru düzgün puan gelmiyor geçen yıl bizzat matematikten sonra direk Türkçe çözmem yüzünden 250 puan bile alamadım ki Türkçem kötü değildir. Bu yıl Türkçeye bakmadım bile Mat 33 net kafadan 275 - 280 puan çöpe gitti.
    Dgs'de ilk 500-1000 dışındakilerin hatta ilk 200 dışındakilerin üst düzey okullara giremediğini bilmiyor musun? Kendi alanın haricinde her alandan yapabildin kadar soru çözmen lazım.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Öyle demekle olmuyor işte. Ortada bir emek var sınavda 2 saat ter dökmek var 100 Lira sınava para yatırmak var. Sonucu bu mu olmalı ? Ayrıca 2017 yerleşme puanlarına bakarsan bazı bölümlerde 250 puanın altında bile yerleşenler olduğunu görürsün her bülümün puanı aynı olmuyor. Aöf'e bile yerleşme düşüncesiyle giren kaç kişi sıfır çekti Allah bilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arcmage_enes

    valla abicim benim kardeşim dgs ile itü de mühendislik kazandı sadece matematik çözerek hakmıdır bence değil vermişler böyle yasa girdi çocuk :D bu bölümlere girmek için adamlar biyoloji kimya türkçe her bir şeyi çözüp giriyor daha çok çalışın girin lys kadar zor değil .
    Girince çok mu rahat oluyor sanıyorsun? 2 yıllıkta geçilen bir sürü ders üfürükten bahanelerle sayılmıyor. Benim meslek derslerim sayılmadı dandik dersler sayıldı. Dgs kontenjanı da birşey olsa 1-2 kişi bazen hiç yok bazen 5-6 kişi oda yök üniversitelerin kulağını çekerse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MKY13

    Öyle demekle olmuyor işte. Ortada bir emek var sınavda 2 saat ter dökmek var 100 Lira sınava para yatırmak var. Sonucu bu mu olmalı ? Ayrıca 2017 yerleşme puanlarına bakarsan bazı bölümlerde 250 puanın altında bile yerleşenler olduğunu görürsün her bülümün puanı aynı olmuyor. Aöf'e bile yerleşme düşüncesiyle giren kaç kişi sıfır çekti Allah bilir.
    O puanlara yerleşenler hep vardı. Siz geç kaldınız bu işlere. 2-3 belki de 4 senedir dgs bayağı kazık bir sınav oldu ales ayarını bile geçti.
    100 lira çok para. Ösym milleti yolma kurumu olmuş. Puan konusunu da iyi bilirim zamanında dgsde aldığım puan hukuka yetince neden adalet okumadım ki dedim. Meğerse o sıralar herkes adalet okumuş bölümün puanı 30 puan arttı.
  • Okulun başından itibaren sınava hazırlan sonra değil mi? uyanık seni...

    Tam tersine puannın katkısı arttırılmalı
  • Bence 5 nete yükseltsinler.
  • DGS kadar haksız kazanç yaratan bir sınav daha yok. Ya zorluk seviyesi iyice arttırılsın ya da komple kaldırılsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.