Şimdi Ara

Digiturk Kurulum Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • N11 den paket aldım, pazar günü kuruluma geldiler, eutelsat sinyal düşük deyip daire içinde ki kabloyu kalın ile değiştireceklerini bir de sinyal yükseltici takacaklarını bunun sonucunda 170₺ masraf olduğunu söyledi. Kabul etmedim. Bu şekilde deneyelim bi bakalım dedim, böyle kurulum yaparsa yayın giderse ceza alacağını söyledi. Turksat kuralım o zaman dedi( her ne hikmetse tursat masrafsız) Bende eutelsat aktivasyon kodu var ona para verdim diyerek ret ettim ve gönderdim. (Sinyal ölçüm uygulamasında kanalları tarattı ve sadece show tv kırmızı uyarı verdi, diğerleri yeşil)

    Şimdi hiç bir ek cihaz olmadan eutelsat üzerinden 2-3 yıl kadar önce sorunsuz kullanmıştım. Next uydu cihazım ile de pazar günü kendim eutelsat taraması yaptım. Fotolar;

    Digiturk Kurulum Rezaleti
    Digiturk Kurulum Rezaleti
    Digiturk Kurulum Rezaleti
    Digiturk Kurulum Rezaleti
    Digiturk Kurulum Rezaleti
    http://destek.digiturk.com.tr/soru/teknik_konular/teknik_servis/teknik-servis-sarf-malzeme-fiyat-listesi

    Sinyal güçlendirici ve kablo fiyatlarını görüyorsunuz, 45₺ lik aleti bana 170₺ dedikleri için şikayet ettim müşteri hizmetlerinden. Ki öncesinde benim merkezi sistemim var benden fazla para istendi desemde müşteri hizmetlerine anlatamadım. Bende bu yolla şikayet ettim. Tabii arayan soran olmadı. Ben bugün aradığımda şikayet kaydınız kapanmış, lnb, çift çıkışlı bilmem ne, ayırıcı, yükseltici, hatırlayamadığım cihazlar ile birlikte 200₺ masraf olduğunu bildirmişler. Kabul etmediğim için de kurulum yapmadıklarını söylemişler.

    Twitter, şikayetvar, btk üzerinden şikayet oluşturdum, farklı yakın bir servisten tekrar başvuru yaptım ama benim bölgem değil diyerek gelmediler. Twitter üzerinden geri dönüşde biz yeni aboneliğe bakamıyoruz denildi. Şikayetvar a cevap bile gelmedi(şilayetvar da rastgele şikayetlere dönülüyor sadece bana değil.arada kaynadı fotoğraflar ile başvuru yapmıştım) btk şilayetime ilgileneceklerini söylediler hala ses çıkmadı.

    Şimdi bu durumu vicdanlarınıza sunuyorum, önce 170₺ sonra 200₺ ye çıkan masraf pardon haraç vermediğim için mağdur edildim. Şikayet sistemleri, müşteri hizmetleri 0. İstediğiniz kadar haklı olun. Müşteri kaybetme veya memnuniyet anlayaşlarının olmadığı belli. Önce ki aboneliğimde çözüm sunuluyordu ki o aboneliğimde de teknik servisin haksız talep ettiği ücretlere maruz kalmıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 16 Ağustos 2018; 10:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kim, kimi, ne kadar koparabiliyorsa dünyasına tekrardan hoş geldiniz hocam.

    Futbol zevki yüksek seviyelerde olan güzel ülkemde maç yayınlarının bu tarz çakal firmalarda olması beni çok sinir ediyor gerçekten. Maçlar olmasa alınacak platform değil çünkü.
    Umarım şikayetlerinize geri dönüş olur.
  • Avatar.Aang kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, teşekkürler.
  • Ben de de sinyal sorunu var.Cayma hakkı diye bir hakkımız var sanırım. Kredi kartına peşin almıştım acaba cayma hakkımızı kullanılabilir miyiz. 1 hafta süresi var diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaman geçirmeyin,n11 mesafeli satışlar yönetmeliğinde 14 gün koşulsuz cayma hakkınız var ,kullanın,dert etmeyin.Digitürk e de asla bulaşmayın.Kaynak:Tecrübelerim..
  • valla hocam digiturk servisleri çok nazlı bana kuruluma gelmişlerdi sinyali ölçtüler sıkıntı çıkmadı bide çanağa bakalım dedi servis digiturk yazıyormu çanak küflenmiş + digiturk yazısı silinmiş diye kurulum yapmadılar bana neymiş efendim A 'dan Z' ye franchising olacakmış çatıdan daireme gelen kablonun markasında bile digiturk yazacakmış f konnektörde bile digiturk yazması lazımmış bu halde kurulum yaparsam ceza yerim dedi kaçtı gitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 22 Ağustos 2018; 19:53:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.