Şimdi Ara

Beşiktaş JK Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu - [16 Eylül 2018]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Fikret Orman başkanlığında bugün toplanan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu tarafından, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alınmıştır. Karar uyarınca, Derneğimizin Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 16 Eylül 2018 Pazar günü çoğunluğa bakılmaksızın Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız" denildi.

    Beşiktaş'ımız hakkında hayırlısı olsun ama umarım iyi bir yönetim kurulu ile Fikret Orman güçlenerek bu seçimin kazananı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Acaba şimdiki yönetimden kimlerin bileti kesildi. Ilk senesinde de böyle bir ortamda seçim olmuştu Fikret Orman daha güçlü donmustu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakipler kimler olacak ve kimlerin bileti kesilecek merak ediyorum.

    Sonunda Fikret Orman'ın kazanacağı bir seçim olacağını düşünüyorum.

    Olan transferlere oldu, hiç kimseyi almadık ya da satmadık.

    Umarım Fikret Orman transfer ile ilgili söylentileri kesmek için böyle bir yola girmemiştir.
  • Seçime kaldı 2 hafta. Aday çıkan oldu mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bjk19003

    Seçime kaldı 2 hafta. Aday çıkan oldu mu
    Muhalefet açısından aday ve adaylar çıkması çok iyi olur. Rakibin oldu mu daha güçlü olmak için uğraşırsın. Ama bizde muhalefet basına demeç ile yada twitter'dan yürümek ile oluyor. Atıp tutarlar sallarlar eski yönetimdekiler, sözde aday olmak isteyip etrafına adam toplayıp trol hesap açtıranlar. E hadi Fikret Orman hodri meydan dedi. Maçanız yiyorsa aday olunda görelim. Hep tırı vırı. Bu adam bataktan çıkardı bizi be nankörler. 100 küsür hacizlik dosyayı temizledi. Onlarca sponsor buldu. Kendi imkanlarımız ile kendi yerinde stadı yaptı. 2 şampiyonluk kazandırdı. 2 büyük yaratılmak isteniyordu yerle bir etti hepsini. Rekor puanla CL grupları bitirdik. Avrupa ligine seri başı olarak katıldık. FFP'yi kazasız belasız atlattık. Hataları yok mu var. Hangi başkanın yada insanın hatası yok. Kimse ne dört dörtlük bir insan nede bir kurumu yada oluşumu dört dörtlük yönetebilir. Her türlü desteği hak ediyor sayın Fikret Orman. 15 gün sonra daha güçlü bir yönetim ile devam. Mayıs ayında da olağan seçim var. Zaten kazanırsa son dönemi olacak. Daha iyi bir oluşum olursa değerlendiririm kendi adıma. Kimse babamın oğlu değil. Beşiktaşın menfaati her zaman önceliğimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 1 Eylül 2018; 10:52:40 >




  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başkanımızın bugün basın acıklaması yapmış ...

    bu toplantının görüntüleri elinde olan varsa yükleyebilirmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.