Şimdi Ara

Thanos vs Süperman (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
10.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sen Üzülme S kullanıcısına yanıt
    Ya hocam karakterlerin kendi haklarinda bulunduklari beyanlara boyle koru korune niye inaniyorsun o atak 15 gunes gucunde olsa dunya yerinde kalirmiydi? Hepsi catlasin b lister karakterler orada Superman'in savastigi. Bu Doom un kendini arada bir omnipotent demesine inanmakla ayni sey. Bir Superman'in yenildigi adamlara bak bir Thanosu indirebilenlere nasil mukayese edersin ikisini.
  • Çok saçma bir soru ve kıyas ,Supermani cogu zaman sundipped olmamış olarak görürsünüz yani açlıktan ölen Galactus gibi,azıcık güneş gören Supermanin World Forger'ı bayıltmıslıgı var World Forger dediğimizse Living Tribunal'dan cok daha güçlü bir karakter.World Forger'ı bayıltıp 2.multiverse'i yok etti aynı anda.Güneşi gördü mü Superman ,Beyonderla tavla atar karşılıklı.Sonuçta mxyzptlk 6.boyuttan bahsederken beyond realm diyor ve orası her şeyin üstünde diyor.

    https://www.quora.com/Did-Superman-legitimately-destroy-a-multiverse-in-Justice-League-25#:~:text=A%20Multiverse%20is%20a%20parallel%20Earth%2C%20not%20an%20actual%20universe.&text=Forger%20confirms%20that%20Superman%20destroyed,created%20in%20the%206th%20dimension.


    üstüne üstlük world forger supermanin kendisine engel olabilecegini düşündüğü için mxyzptlk'i supermani kendisine getirsin diye gönderdi mxyzptlk supermana 5.boyut enerjisiyle takviye ettigi yalanını da uydurduktan sonra supermani world forgerın karsısına getirdiginde world forger haklı cıktı superman tek basına yardımsız kendisini durdurdu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51BF0F3AD -- 3 Ocak 2021; 23:17:9 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

    sen zaten süperman ile franklin richards'ı karşılaştırıyodun sana göre tabi süperman alması gerek

    Hocam Superman aynı anda World Forger'ı yıktı ve de 2oluşmuş olan multiverse'i yok etti. O seriyi yazan da doğruladı.6.boyuttan birini yıkan ve coklu evrenleri yok eden biri Franklin Richards'ı fark etmez bile selam verir yoluna devam eder.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

    eskilerden değilim ama farkı bende anladım. bu kadar fark olmasının sebebi ise fanboy olan kişilerin artması oluyor. heleki son bir kaç haftadır Cosmic armor süperman = Oaa diyen,
    süperman > thanos diyen bile var. bende bunları diyen arkadaşlarla dalga geçip yoluma bakıyorum

    Hocam, Superman World Forger'ı indirdi ve multi evrenleri yok etti o sırada. Tek yumrukla adam hem 5.boyutun da üstünde yer alan dc multievrenini oluşturan birini yıktı hem de tüm evrenleri yok etti,Marvel'da tek atışta tek başına hem nigh-omnipotent birini yıkıp hem de bütün evrenleri yok edebilen kim var ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51BF0F3AD -- 3 Ocak 2021; 23:19:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.