Şimdi Ara

iPhone 5s sürekli reset atma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Canım ciğerim biriciğim telefonum sürekli reset atıp duruyor.Garantiye gönderdim takas bedeli 1500 tl istediler.
    Sorunu sürekli reset atması.Bazen kafası esiyor 1-2 gün sorunsuz çalışıyor sonra tekrardan kısır döngüye girip reset atmaya başlıyor.
    Bu reset atma 1-2 kez değil baya 3-4 saat atıyor sonra düzeliyor sonra tekrardan sıkıntılar.
    Acaba bunun sorunu nedir ? Telefoncuya götürdüm mmc dedi bir şeyler dedi ama hiçbir telefoncuya da güvenmiyorum doğrusu.
    Umarım birileri yardımcı olabilir.Teşekkürler.



  • Hocam aynı sorun bende de var. i5 kullanıyorum bende.
    Telefonun bataryasını daha evvelden değiştirdiyseniz benim gibi sorununuz bataryadan kaynaklanıyor. Maalesef söylüyorum ki telefonunuzun miladı dolmak üzere değişim zamanı geliyor. Hatta benim telefonun pil durum göstergesi bile bozuk. Tam şarj halinde iken şarjdan çıkarınca otomatikmen %3 e düşüyor gösterge.

    Canım ciğerim telefonumun kasasında tek bir darbe çizik vb. olmamasına rağmen iç yıpranma sorunları telefonumu tüketti. Ses kısma düğmesi de çalışmaz oldu. Yakında çöpe gitme moduna geçmesinden korkuyorum açıkçası.
  • Avatar.Aang kullanıcısına yanıt
    Batarya değişmedi.İlk kez açıldı hatta.Eleman dedi ki bunu parça niyetine okutursun da daha yeni açılmış çizik bile yok yaptır daha iyi olur.Kafama girdi herif.100 liraya parça niyetine satacağıma ufak çaplı drop test yaparım eğlencesi bana kalır
  • Bence de hocam. Mazisi var ne de olsa "Yadigar" niyetine bile saklanır
  • Nasıl 1500 TL isteyebilirler?O telefonda donanım sorunu var.iPhone 5s'ler maalesef donanım sorunlu olarak üretilmiş.Bende kullanıyorum o yüzden biliyorum.

    Benimki bir ara mavi ekran verip kapanırdı.Şu an o sorun yok ama sürekli kendi kendine kapanıyor.Reset atarak açmak sorunda kalıyorum.

    Eğer cihaz yeni ise verin Apple'a değiştirsin.Kesinlikle para filan ödemeyin.Apple'ın 5s'lerin üretimini durdurup yerine SE üretmesi sanırım bu yüzden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 11 Ağustos 2018; 2:16:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.