Şimdi Ara

Yeditepe YBS mi Kadir Has YBS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. TM'de ilk 29 bine girdim. YBS okumayı düşünüyorum ve sıralamam kritik bir noktada sayılır. Biraz daha ileride olsam sıralama olarak ilerideki bir üniversiteye rahat girecek bir konumdaydım. Sıralama olarak önümdekileri yazdıktan sonra Kadir Has ve Yeditepe'yi yazacağım fakat hangisini öne yazacağıma karar veremiyorum. Tanıtım günlerinde Kadir Has üniversitesine daha çok ısındım fakat tek kıstas olarak bunu alamam. Sizin görüşleriniz nelerdir? Sadece bölüm bazlı bilgi vermenize gerek yok. Bu üniversiteler hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.



  • İkiside iyi üniversiteler bence derslerini karşılaştır sitelerinden
    Ögretim üyelerinin egitim kariyerine ve çalıştıkları yerlere bak kararı sen ver
    Üniversiteleride ziyaret etmeyi unutma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 29 binde o kadar düşme bence boğaziçi ybs geliyorsa geliyordur gelmezse 49k lık bölümlere kadar çok daha iyi üniversiteler gelir.
  • Yanıtlarınız için teşekkürler. Üniversiteleri ziyaret ettim. Kadir Has daha çok içime sındı fakat dediğim gibi bunla karar vermek istemiyorum sadece.

    29 bin olayına gelirsek evet öyle fakat bölüm bazlı düşünüyorum. Önümde de bana sıralama olarak yakın bir üniversite var fakat gelmesi zor görünüyor. Biri 17k ile alırken diğeri 49 bine kadar düşüyor. Yani arada bir üniversite yok.
  • Seleukos S kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem özyeğin ve boğaziçi ybs yazdıktan sonra tam burslu gelen vakıflara yönelmen aradaki ünv.lerden direk 49k ya atlarsan pişman olabilirsin senden kat ve kat düşükler olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togolu00 T kullanıcısına yanıt
    Öyle yapıyorum zaten hocam. Dediğim gibi Boğaziçi ve Özyeğin'den sonra bu dediğim üniversiteler geliyor. Yani Özyeğin'den sonra bu saydığım üniversitelerden başka üniversite yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.