Şimdi Ara

Superman'ın En Güçlü Süper Kahraman Olduğunun 10 Kanıtı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
2
Favori
12.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

    Kıyaslamışlar ?



    Hocam ben farkettiyseniz oaa=ca supo gibi bişey demedim sadece gerçek bilgi çok saçma bir sebep sunduğu için onun tezlerini çürüttüm diyebilirim yoksa OAA=Ca supo gibi bir şey söz konusu bile olamaz benim için..

    Alıntıları Göster
    Evet kıyaslamışlar . Bir anlam karmaşası yok

    Sizin görüşünüze karşı birşey demedim hocam ca superman oaa kadar güçlü değildir tezinizi destekledim .
  • kardeş tamam haklısın superman alt tabaka normal süper kahramanlara göre çok güçlü.ama living tribunal thanos beyonder odin surtur galactus gibi süper kahramanların karşısında saniyede bile duramaz.living tribunal marvel evrenini yöneten kişi.thanosa el öptürmüşlüğü var.thanos infinity gauntlet ile parmak şıklatmayla evrenin yarısını yok ediyor.odin tüm asgard diyarının toplam gücüne sahip.surtur odini ve thoru aynı anda yenebiliyor ateşi manipüle edebiliyor.filmdede asgardı dakikalar içinde yok etmişti.galactus gezegenleri yiyerek besleniyor gücünün sınırı yok.kozmik güçlere hükmediyor.hele adamım beyondera hiç değinmiyorum bile.beyonder dediğimiz adam çoklu marvel evrenlerinden milyonlarca kat daha güçlü.kendi evrenini yaratabiliyor.marveldaki ölüm kavramını yok edip tekrar diriltiyor.maddeyi istediği gibi manipüle edebiliyor.mesela kendi boyunu veya başkasının boyunu istediği kadar kısaltıp istediği kadar uzatıyor.ateşi suyu buzu demiri ve her türlü maddeyi dokunmadan yerinden kaldırarak hareket ettirip istediği gibi kullanıyor.sadece düşünceyle bütün maddeleri elemetleri kontrol edip istediği şekilde kullanabiliyor.evrenler arası ışık hızının çok çok ötesinde uçarak seyahat edebiliyor.şimdi sen kakmış böyle bir karakterlere superman daha iyi mi diyorsun? pes doğrusu.




  • The Beyonder kullanıcısına yanıt
    O saydıkların Süper Kahraman değil.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    O kadar yazı boşuna gitti
  • Ulan hemen hemen her planet buster veya daha yüksek karakterlerde var bu özellikler zaten..

    Superman versiyon olarak boku çıkarılan bir karakter olduğu için bu kadar tartışılıyor.

    Hapşırık mö bilmem kaçta kalmış adam konuya resmini atıyor.. Ya sabır..
  • Ağzını seveyim. İyi oldu geri geldiğin
  • Kurgusunu kendi yaptığım konuya attığım karakter başarılarının zamanlarını sana mı danışacaktım ? Peki ben sana buraya gelip yorum atmanı söyledim mi ? Kaç aylık konuyu hortlatıp, üstüne bir de lanlı lunlu konuşuyorsun. Konudan uza ,insanın asabını bozma bacaksız. Sana ananın vermediği terbiyeyi illa ben mi vereyim ?
  • Superman'in daha iyi featleri vardı onları koymak daha mantıklı olurdu çünkü attığınız featler'in çoğunu çizgi romana ilgi duyan herkez biliyor zaten. Onun dışında konu ile benim fikrim uyuşmuyor Superman ne kadar başarılı bir kahraman olsada şuan benim için en güçlü kahraman New Sentry.

    Bir başka konu ise çok kirlenmiş, konu "Superman'ın En Güçlü Süper Kahraman Olduğunun 10 Kanıtı" iken "Dc fanları vs Marvel fanları" olmuş. Ayrıca Superman'den daha güçlü kahramanlar olduğunu savunanlarda hep Marvel kahramanların'dan örnek vermiş. Dc de sanki hiç mi rakibi yok ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 25 Mart 2019; 15:58:58 >
  • Konu ilk açıldığında en hareketli dönemdi
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Bu haterlerden ne çektik ya :$
    Superman=DcUniverse bu doomsday clock #10 dada belirtildi zaten
    Dc kurgusunun Supermanin etrafinda döndüğü
    Bizzat Superman AnaEvreni etkilediği..
    G.morrison tarafından Dc universenin Kalbi denildiği
    Gheof jhons tarafindan dc evreninin demirbaşı denildiği.
    Yani ölümün kendisi biLe Superman i yaslandirarak öldürmeye çalıştı öldüremedi zamanda dondurdu gene olmadı evreni üzerine çökertti gene olmadı sonra nededi ?

    Tüm evrenler ölecek herkes ölücek ama sen devam ediceksin ve ediceksin... bu benim moralimi bozuyor  ... hangi karaktere bu tür itamlarda bulunulmuş? Thor a mi? Hulk a mi? peh.

    NormalSupermenin yeri geldiginde neler yapabilecegini hep birlikte gördük JL2018 serisinde o yüzden boş kekolara laf anlatmaya çalışma brader

    Vertigo Evreni 2020 de kapaniyor bakalım Presence , Lucifer falan Morrisonun AnaKonseptinde GOZUKUCEKmi:) *AHAH
    GENELDE BU haterler Lucifer seviciligi sandman seviciligi olduğu için bu ornegi verdim.  beLkide gene bir cep evren yaratirlar oraya tıkarlar KARAKTERLERİ hahaha ben morrisonun o karakterleri AnaKonsepte sokacağını hic zannetmiyorum Muahah




  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Vertigo evreni kapanmıyor.Dc yapımlarını hitap ettiği yaş kitlesine göre 3 ana kola ayıracak.Birçok vertigo eseri de bildiğim kadarıyla yayınına devam edecek o 3 ana koldan birinde.
    Bu arada Superman hakkında dediklerine yüzde yüz katılıyorum.Superman'in değerini ve harikalığını göremeyen yüzeysel çizgi roman okurları yıllardır saçma sapan bahanelerle Superman'i kötülüyorlar.Tüm çizgi roman alemlerinde Superman'in yanına sadece Batman yaklaşabilir.Zaten bu iki karakter>Marvel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp61 -- 15 Temmuz 2019; 4:25:47 >
  • quote:

    Shrimp61: Zaten bu iki karakter>Marvel





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 15 Temmuz 2019; 13:36:29 >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
  • Superman Amerika'nın gücünü göstermek için yarattığı bir karakterdi. Superman savaş zamani amerikayi temsile ediyordu. Kıyafetlerinin rengi bile amerikan bayrağını temsil eder.

    Yapalan algı okadar büyük oldu ki geçmişten bu gune kadar geldi bu karakter. Ama bence su anki düzende bir işlevi yok. Dc den silinip gitse herşey daha iyi olur du.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.