Şimdi Ara

Android'de Bunu Yapmak Mümkün Degilmi? İnanılmaz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar, yıllarca hep ios android karşılaştırmaları yapıldı ve hep Android şöyle özgür böyle özgür diye atıp tutuldu. Bende androidde herşeyi rahatlikla yapabiliyoruz diye düşünüyordum.

    Şimdi sorumu sorayım, ios da ekran kaydetme olayı var ve bunu yaparken cihazın sesini de kayit edebiliyoruz (mikrofondan değil, örneğin oyunun kendi sesleri). Ama geçenlerde android e gecsemmi diye düşünürken benim için son derece önemli olan bu sesli ekran videosu kaydetme özelliğinin androidde olmadığını öğrendim ve şok oldum. Şuan sanırım sadece Samsung da var bu özellik.

    Kısaca androidde cihazın sesiyle (mikrofondan değil cihazın kendi sesiyle) birlikte ekran videosu çekmek mümkün değilmi yahu? O kadar donanımlı ve bilmem kaç gb ramli cihazlar ne işe yariyor yahu biri açıklayabilir mi? İnanılmaz gerçekten.

    Önemli: Lütfen Root içeren tavsiyelerde bulunmayın. Ona bakarsanız ios da jailbreak ile de herşey yapılıyor. Tamamen official ve rootauz çözüm biliyorsanız yazın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende xiaomi redmi 5a var. Ekran kaydediciyi actim spotify dan muzigi actim normal dediginiz gibi kaydetti. Spotify muzik seslerini alan oyunuda alir herseyin sesini alir. Root falan yok 3 mb lik xiaomi ekran kaydecisi bu program :)



    Bu arada bu kaydetme isi de ios11 ile geldi diye biliyorum iphone lara. Benim ios10 lu Se de yoktu yanlis hatirlamiyorsam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 6 Ağustos 2018; 21:31:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei cihazlarında dediğiniz gibi vardı. Her firma koyar koymaz orası bilinmez. Android'e laf atmak yerine hangi arayüzler de var internetten bakarak öğrenebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.