Şimdi Ara

Sarj, Batarya, Sarj olmama sorunları olanlar ve olmasını istemeyenler okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yediğim kazıklardan edindiğim tecrübeyle başka insanlarında kazıklanmaması için bu konuyu açıyorum.

    İphone sarj sorunların 3 temel nedeni bulunuyor.

    Sarj soketi : telefonun sarj olmuyorsa arızalanan üründür. sahte kablo ve sarj soketine abanmadıkça kolay kolay bozulmaz.

    Batarya: İphone yeni sürümünde pil sağlığından izleyebilirsiniz. Bataryayı uzun ömürlü kullanmak istiyorsanız tak çıkar şekilde sarj etmemeye ve kaliteli 1 amper 5v sarj aletleriyle sarj etmeye özen gösterin.(sürekli kampa giden biri olarak 2a lik powerbanki kullandığımda yüzde birlik pil sağlığımın düştüğünü gözlemledim. 1a powerbank aldım şu anlık bir sıkıntı yok.) Araçta hiçbir şekilde sarj etmeyin. Hangi marka olursa olsun hızlı sarjlardan uzak durun. iphone salakmı 2a sarj aleti üretebilecekken 1a lik sarj aletlerini kullanmaya devam etsin.

    U2 entegresi: Pil sağlığınız yüksek ama sarjınız çabuk bitiyorsa. Sarjınız tamamen bitti telefon sarj olmuyorsa. Geceden sabaha hiç kullanmadan sarjınız yüzde 30 20 azalıyorsa geçmiş olsun u2 entegreniz bozulmuştur. Bunun en büyük sebebleri kalitesiz sarj aletleri ve araçta sarj etme. sıcakta sarj etme (telefonuz çok ısındıysa sarj etmeyi kesin yoksa u2 entegreniz yanabilir.) hızlı sarj ile telefonun ısınmasıyla sarj etmeye devam etme.

    iphone 7 plus kullanıyorum ve u2 entegrem yüzünden birgün telefon sarj almadığı için açılmadı çalıştığım iş ve içinde önemli verilerim olduğu için mecbur acil ilk bulduğum kaliteli bir serviste tamire götürdüm bir saat içinde tamir ettiler u2 entegrem bozulmuş ve 400 TL fiyat istediler. Mecbur ödedim ve sonra araştırdım ki o entegre aliexpreste tanesi 2-3 dolar. Türkiyede 50 TL civarı. Şimdi orjinalci arkadaşlar diyecek ben çin malı şeyi telefonuma takmam güvenmemde falanda filan arkadaşlar ben elektronik mühendisiyim ve o entegrenin ederi gerçekten 1 dolar sadece akım gerilim koruması sağlıyor ve zaten tüm entegreler çin yada japonyada üretiliyor. O yüzden yedek telefonu olan yada aciliyeti olmayan arkadaşlara o entegreyi kendileri alıp sadece değişim ücretini ödemelerini tavsiye ediyorum. Ha ekranınızda sorun olduysa o zaman orjinalini takın derim ekranda uyumsuzluklar ve sorunlar olabilir ama bu entegre hiçbir özelliği yok resmen ayaküstü insan kertiyorlar. Size tamir ederken diyecekler biz en son versiyon 610a3b takıyorum şunu takıyorum hepsi senden para koparma yalanı inanmayın.







  • Teşekkürler bilgilendirme için . zamanında bozulan iPhone4'ümde bu entegre yanmıştı telefon açılmıyor du ben de kendim alıp değiştirmeyi deneyeceğim bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    çok küçük bir entegre kendiniz değiştirmeniz çok zor fikir sahibi olmak için şu videoyu izleyebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=j-CxFFQCoi4&t=1164s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.