Şimdi Ara

Lütfen hayata dönmeme yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meslek lisesi mezunuyum. Staj nedeniyle son sene ders görmedik ve çalışmadık. Son sınıf matematik,fen dersleri'de yoktu. 2017 YGS-LYS'de 0 çalışmayla 240-250 civarı bir puan yaptım. 300bin. sıralama geldi.
    Mezuna kalıp çalışarak iyi bir sonuç istiyordum fakat ailem başaracağıma inanmadı. 1 yılın boşa gitmesin bari bir okula gir öyle çalış dediler. Özel bir okulda 4 yıllık ing.işletme kazandım ve 1 yıl hazırlık okudum ama 2 si birlikte aşırı zordu. İngilizcem iyi olmadığı için hazırlığı geçmek için aşırı bir çaba gerekiyordu aynı zamanda 2018 sınavı içinde çalışmam gerekiyordu. Bu yükü kaldıramadım hem hazırlığı geçemedim hem sınava hazırlanamadım ve ilk senemden kötü bir sonuç aldım. Ayrıca 70 diploma notum var. Onunda yarısı kesildi. Bu sene ne yapıcam bilmiyorum içimde çalışma isteği var gerekli destekle bu sene elimden geleni yapacağımı ve en kötü ihtimalle bile 300 puanı rahat görerek 4 senelik devlet iktisat kazanmak istiyorum. Bir yandan da 1 sene daha harcamayıp dandik bir 2 senelik bölüme girebilirim. Ne yapacağımı bilmiyorum ne önerirsin ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Şimdiden teşekkürler.
    Sınav sonuçlarımı da atıyorum.
    Lütfen hayata dönmeme yardım edin
    Lütfen hayata dönmeme yardım edin
    Lütfen hayata dönmeme yardım edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İçimde çalışma isteği var ufak bir umut ve motivasyon için bir kelime yazsanız bile bana çok faydası olacaktır.
  • Hocam içinde istek varsa ne duruyorsun başla hemen belki de beklediğinden çok daha iyi yaparsın kim bilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kafana koyduysan mutlaka git ben 2.senem yükseltemedim pek fazla ama içimde kalmadi baska yere gitseydim niye mezuna kalmadim diye ömür boyu kafayı yerdim heralde kaldı cok buyuk birsey olmadı ama denemişoldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır içinde istek varken ve sana engel olabilecek bir durum yokken şu andan itibaren kendini dersler dışında herşeyden soyutlayıp başlamanı öneriyorum dostum
  • Bu sene okul derdi olmadan çalışabilirsin işte. Çok daha da iyi yaparsın bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • stackman kullanıcısına yanıt
    Önce hayatını aile endeksli yaşamayacaksın . Sen dik dur zaten arkanda durmak zorundalar . Mühendis olmak istesen yaz 2 senelik bölümü dgs ile 4 e tamamla derdim . Eşit ağırlık konusunda pek fikrim yok . Çok çok prestijli olmadığı sürece sosyal bölümler yazmak ne kadar doğru tartışılır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsın kardeşim yılmadan çalış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepinize çok teşekkür ederim. Yarın işe erken gidip bilgisayardan kendime haftalık program yapıcam ve başlayacağım. Elimdeki kitaplar başlangıç için yeterli olucaktır. Fen ve Sosyal için kaynak önerinize açığım veya direk MEB kitabındanmı çalışmalıyım karar veremedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vakit kaybetmeden sıkı sıkı çalışmaya başla hemen.Üniversite puan değil yapabileceğin en iyi neti hedefle tercih dönemi sıralamanın yettiği en iyi okulu yaz.
  • Ailen haklı çıkmış. Şuan ki üniversitenden memnunsan devam et düzgünce İngilizce çalış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.