Şimdi Ara

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce zorlu ve stresli bir sınav atlattınız. Hepinize sonuclariniz hayırlı olsun. Bu stresli dönem sınav sonuçlarının açıklanması ve tercih dönemi ile devam etmekte. Emin olun hayatın önemli bir virajini döndünüz ancak karşınıza çıkan yol daha çetin engellerle dolu. Umarım her biriniz okul hayatınızda başarılı olursunuz.
    Kısa girişten sonra ben kendimden bahsedeyim. 43 yaşında İstanbulda yaşayan ideallerinden hiç vazgeçemeyen bir dershanede geometri öğretmeniyim. lütfen bu yazdıklarımı reklam olarak algılamayın. amacım sadece sizlere bir şeyler anlatabilmek.
    Ben de bir çok öğretmen gibi sınava girdim sizlerle birlikte.Amacim diger ogretmeler gibi kendi alanani cozup sinavdan cikmak degildi.TM olarak sorulara yanit verdim.Hayalimde hep bir hukuk okumak vardı. 25 yıl sonra girdigim sınavdan 10493 sırasını elde ettim. Sanırım bir hukuk fakültesine yerleştirir bu sıra beni. GEOMETRİ ve matematik biraz da edebiyat genel kültür(tarih ve ve coğrafya) bana yetti. ben neden hukuk okuyacağım. 3 çocuğum var. birincisi onlara rol model olmak. ikincisi dershanede öğrencilerime hazırlık aşamasında model teşkil etmek(cesaretlendirmek). üçüncüsü ise hayallerim. şimdi aranızdan daha ergenligini tam olarak atlatamamış bazı arkadaşlar gelip atıp tutarsa gerçekten uzer beni.
    istanbul avrupa yakasında mütevazi bir dershanede Geometri öğretmeniyim demiştim. bu sene çok farklı bir uygulama yapmayı düşünüyorum.10 veya daha fazla öğrenciden bir takım kurup her bir dersten hafta hafta takip edeceğim. haftalık değerlendirme yapacağız. konular plan dahilinde gidecek ve tam olarak ogrenilmeden atlanmayacak. sadece geometri ile ilgili değıl. özellikle tm den seçeceğim gönüllü ve ışık vaad eden öğrencilerden. eminim cok guzel dereceler elde ettireceğim. bakın ben reklam yapmıyorum. ekstra bir kazancim da olmayacak. devamsizlik yapan gerekli cabayi gostermeyeni gruptan atacağım.
    dershane lazım mı diye çok başlık veya yorum var. aslında dershane kime lazım olması gerek merak edilenin.ewet kime de lazım değil aynı zamanda. kime lazım değil; düzenli ders çalışmayı tek başına yapabilecek,soru bankalarını ve denemeleri tek başına çözebilecek, kaynakları tek başına yapabilecek,video dersleri tek başına izleyip soruları çözme kapasitesi olana lazım değil tabiki. o halde bır çok öğrenciye lazım. Neden; çünkü bizim öğrencilerimiz hep erteler. yarın başlayacağım,olmadi haftaya başlayacağım. akşama çözerim soruları vs derken geçer zaman ve mezuna kalır. mezun senesinde de yapamaz. bu sefer buraya 3 defa 4 defa mezun diye basliklar açılır. işte bu arkadaşlar iyi bir koçun gözetiminde hazirlanmis olsa idi. şuan bölüm değil u üniversite seçiyor olabilirdi. veya mezuna kalmazdi ve hayalindeki bolumu kazanabilirdi. benim öğretmeni olduğum dershanede (isim yazmayacağım özelden sorabilirsiniz) diğer isim yapmış büyük dershanelerde olmayan bir sistem vardır. öğrenci kendini eksik hissettiği herhangi bir dersten ve konudan etut ders almak istedini idareye bildirir.(dera almak istediği öğretmeni de yazdirir ve ilgili konunun ogretmeni ile ders ayarlanır. öğrenciye ve öğretmene mesaj ile ders saati bildirilir. bunun için öğrenciden ekstra bir ücret talep edilmez. yani özel ders almış olursunuz. ben geçen sene son 2 ay başladım bu dershaneye ve sistem ile netlerine olumlu katkı yaptığım bir kac öğrencim oldu.ayrica dershane ücreti gerçekten çok komik derecede düşük. neden derseniz çevre dershaneler ile rekabet. başka hiçbir açıklamsı yok. ben kendi adına konuşuyorum dersini ver cik git hocası değilim. ve bu sene kuracağım takım ile fark yaratacağım. ekstra ücret yok. lütfen reklam olarak algılamayın.sinav sonucumSEVGİLİ ÖĞRENCİLER aşağıda. hukuk kazanmak veya özellikle tm den iyi sıralama elde etmek isteyen varsa özelden irtibat kursun. şimdiden seneye sınava girecek arkadaşlara başarılar



  • Tebrik ederim sizi sayın öğretmenim.
  • Paul Sartre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler VAROLUSÇU güzel kardeşim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderfb -- 5 Ağustos 2018; 12:03:20 >
  • Tebrikler hocam cok guzel bir is basarmissiniz ozelden destek alabilir miyim sizden tm icin ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tabiki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.