Şimdi Ara

SUPERONLİNE TAAHHÜT BİTİMİ SONRASI ISS SEÇİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    İstanbul Kağıthane’de 50 Mbit 200 GB AKK ₺90 ile 2 yıldır kullanmakta olduğum Superonline VDSL paketimin taahhüt süresi dolmak üzere ve biraz önce Superonline tarafından aranmış bulunmaktayım. Hattım çok stabil olup 2 yıldır ne bir kopma nede bir yavaşlama sorunu yaşamadım. Üstüne hız testlerinde 50 Mbit download 4 Mbit upload görüyorum hep.

    SUPERONLİNE TAAHHÜT BİTİMİ SONRASI ISS SEÇİMİ


    SUPERONLİNE TAAHHÜT BİTİMİ SONRASI ISS SEÇİMİ



    Telefondaki yetklilinin söylediğine göre aylık ortalama 300-400 GB veri kullanımımız varmış (İTÜ’lü 3 öğrenciyiz herkes yardırıyor). Bana Superonline'ın önerdiği paket ise 50 Mbit 150 GB AKK ₺165. Haliyle hem daha az hizmet alıp hem daha çok para vermemi istiyorlar. Evde mevcut yedek modemim de olduğu için her türlü ISS’e geçebilir durumdayım.

    Biraz araştırdıktan sonra Turknet, Netspeed yada Milleni arasıdan seçim yapmam gerektiğini fark ettim.

    Turknetin teklifi:

    35 Mbit, AKK yok, Taahhüt yok ₺65 (Turknet'i aradım, dediklerine göre 35 Mbit minimum garanti ettikleri hızmış daha üstüne hattım yeter ise çıkablecekmişim ve zaten kurulu olan hattım 50+ Mbit için uygun durumda.)

    Netspeed birkaç teklif sunuyor: (Netspeed'i aradığımda 75 Mbit paketi alırsanız 50 görürsünüz dedi daha üstüne çıkamazsınız dedi.)

    75 Mbit, 200 GB AKK, Taahhüt yok ₺65

    32 Mbit, AKK yok, Taahhüt yok ₺85

    50 Mbit, AKK yok, Taahhüt yok ₺110

    Milleni’yi tam bilmediğim için taahhüt altına girmem ilk başta tek geçebileceğim paket:

    100 Mbit, AKK yok, Taahhüt yok ₺70 (Milleni'yi aradım 54 Mbit görürsünüz dedi.)

    Vodafone ise 50 Mbit 150 GB AKK ₺90 ile benzeri bir paket sunuyor ama 1 yıl taahhüt bulunmakta, eğer Vodafone stabil ise geçerim tabiiki Vodafone’a.

    Geçebileceğim mevcut paketler bunlar gibi gözüküyor arkadaşlar. Ama bunlar sadece rakamlar, 2 yıldır kullandığım internette ne yavaşlama ne kopma hiçbir sorun yaşamadım, benzeri bir konfor istiyorum fakat bu 3 ISS içinde sorun yaşayanlar olduğunu görüyorum. Hattım şu an mevcut ve çalışır durumda olduğu için bağlantı sırasında bir sorun yaşayacağımı da düşünmüyorum. Hangi ISS daha stabil çalışıyor bu bölgelerde fikri olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum.

    İyi günler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi237 -- 4 Ağustos 2018; 14:14:25 >







  • aynen bugün beni de aradılar. benim 50 mbit 150 kota 80 tl idi 135 tl dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oris telekom var yeni çıkmış bence ona bakmalısın benim aklıma yattı 60 tl fiyatı var sabit ip satın almak istersende fiyatıda 10 tl
  • Netspeed kullanıyordum çok memnundum ama 200gb akk'lı olduğundan akk dolunca hızım 24mb ye düşüyordu.Oris telekomu gördüm forumdan hemen başvuru yaptım 3günde sıfırdan bağlandı.60tl 1000dk ev telefonu+Download hızı hattın desteklediği 100mb ye kadar en yüksek hızı veriyor ve akk yok.Benim hat 70mb destekliyor ve sonuna kadar alıyorum upload'da 4mb veriyor.Hızda herhangi bir düşme yok akşam yoğun saatlerde dahil.Ping sorunuda yok.Evimde mevcut süperonline fiber internette var netspeed'i bağlattığımda dondurmuştum.Süperonline fiber ile kıyasladığımda hız ve tepki olarak hiç fark yok ping değerleri cs go'da 55-60 alırken bunda 65-70 alıyorum yani 10ms kadar fark var sadece ve stabil hiç değişmiyor ayrıca aradaki 10ms fark hissedilmiyorda.Süperonline'nın verdiği hız ve fiyat ile kıyasladığımda muhteşem fiyat ve hız var.Herhangi bir soruna karşı süperonline'ı kapattırmadım dondurdum şu anda ücret ödemiyorum.Toplamda yılda 3+3 ay dondurma hakkım var 3ay kaldı 3ay daha deneyip muhtemelen süperonline'ı kapattıracağım.O kadar parayı ödeyemem süperonline'a kime satıyorsa satsın internetini ama ben almam o fiyata :) Bayağı uzun bir yazı oldu ama kısacası paranı süperonline'a kaptırma oris'i bağlat :)

    Edit:Bu arada süperonline' da 100mb sınırsız ve akk'sız paket 299tl ve 24ay taahhütlü fiyatı bu. Oristelekom da 60tl ve 1000dk heryöne ev telefonuda dahil ayrıca taahhütsüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontool -- 4 Ağustos 2018; 19:16:33 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.