Şimdi Ara

Ön cama cam filmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun yolda güneşin kavurmasından kurtulmak için düşünüyorum. 0.25 gibi film numarası var mıdır? Daha önce yaptıran var mı? Görüşü kötü etkiler mi?



  • ön cama cam filmi yasak bildiğim kadarıyla.
    fakat önceki aracımda vardı.gündüz yolculuklarında çok faydalı olduğunu söyleyebilirim.
    aracın içinin ısınmasını güneşten etkilenmesini büyük ölçüde azaltıyordu.
    o aracı kullandığım süre içinde hiç bir yaz günü güneş gözlüğü kullanma gereği hissetmedim.
    yalnız kaliteli ön cama özel cam filmlerinden taktırmak gerek taktıracaksanız.
    gündüz görüş konusunda hiç sorun yaşamadım gece de herhangi bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum fakat yağmurlu havalarda çok karanlıkta belki etkileyebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 3 Ağustos 2018; 17:21:39 >
  • Üsteki arkadaşa aynen katılıyorum yağmur hariç akşamları araç ışıkları gözümü alır benim film taktırdıktan sonra hiç problem olmadı zaten 1 numara mı 0.5 numara mı ne özel bir film takıyorlar ince (genellikle tabii 4 taktıran tofaşçılar bile varda )
  • LLumar Air 80 var bende ön cam için, 2016 aralıkta bayinin çok övmesi üzerine biraz gönülsüz yaptırdım (350tl idi hepi topu 1.5 metre filmin fiyatı) yaz gelince nasıl elzem bişey olduğu anlaşılıyor, müthiş rahat ettim. Gece en ufak görüş kaybı yok, günsüz ise ışık olduğu gibi içeri girerken ısıyı harika kesiyor. Yan ve arka camlardaki diğer llumar ATR filmlerden memnun değilim fakat Air 80'i kesinlikle öneririm. Şunun yasak olmasının da hiçbir mantığı yok, içerisi film yokmuş gibi gözüküyor dışarıdan. Çok hafif bir maviye çalması var sadece.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda tatil yolculuğuna çıkacağım. Lumar bayi görürsem bir sorayım. Teşekkürler.
  • Ben de eski aracıma istanbulda llumar air80 yaptırdım, görüntü biraz bulanık geldi bana, aynı yerde söktürüp 1 numara normal llumar film çektirdim.. Çok hoş oldu, sadece gece zifiri karanlıkta görüş hafif düştü ama sıkıntılı seviyede değil.. Tavsiye ederim..
  • Gece aydınlatmasız yolda gidemezsin. Yoldaki yayayı, lakayı çukuru göremezsin. Bence ağır saçmalık. Hayatları riske atmayın, içersi 0,5 derece daha az olacak diye.

    edit: cam filmi diyince siyah karartma sanayi işi cam filmleri canlanmıştı bende. Normal filmleri tenzih ederim.
    Air 80 ile takılıyorum ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 16 Ekim 2019; 16:33:29 >
  • yağmurlu havada ve gece çok sıkıntı yaratır. Ön cama yaptırmayın ayrıca polis çevirmesinde yan camlara bir şey demiyorlar ama ön camda varsa apaçi muamelesi görürsünüz. Güneş gözlüğü ve gölgelik kullanın, çok rahatsız oluyorsanız akşam batıya, sabah da doğuya gitmeyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcohol06

    LLumar Air 80 var bende ön cam için, 2016 aralıkta bayinin çok övmesi üzerine biraz gönülsüz yaptırdım (350tl idi hepi topu 1.5 metre filmin fiyatı) yaz gelince nasıl elzem bişey olduğu anlaşılıyor, müthiş rahat ettim. Gece en ufak görüş kaybı yok, günsüz ise ışık olduğu gibi içeri girerken ısıyı harika kesiyor. Yan ve arka camlardaki diğer llumar ATR filmlerden memnun değilim fakat Air 80'i kesinlikle öneririm. Şunun yasak olmasının da hiçbir mantığı yok, içerisi film yokmuş gibi gözüküyor dışarıdan. Çok hafif bir maviye çalması var sadece.
    LLummar Air80 diyecektim, arkadaş aynısını yazmış.
    Aradığınız şey Air80.
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Koyu renk istemiyorum hocam. Yani görüş kısıtlama varsa zaten yaptırmam veya güneşlik hizasının biraz altına kadar yaptırırım. Amaç sadece güneş karşıda iken göğsü yakmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: butterfly_effect_53

    LLummar Air80 diyecektim, arkadaş aynısını yazmış.
    Aradığınız şey Air80.

    Alıntıları Göster
    Air 80 vardı bende hiç memnun kalmadım. Arkadaşın aksine yan camlardaki llumar atrlerden çok memnundum. Şeffaf film air 80 ısı falan kesme olayı yalan en fazla uv filtreliyordur.
  • Ekrandaki pikseller gibi gösteriyor. Ben de şeffaf UV film niyetindeydim ama vazgeçtim.
  • cervinff kullanıcısına yanıt
    “akşam batıya, sabah da doğuya gitmeyin.”



    Ön cama cam filmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.