Şimdi Ara

200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Öncelikle Rampage artık Everest, Snopy ve Addison’un oyuncu odaklı bir çatı markası değil, bundan sonra tek başına, kendi marka algısıyla yol alacak bir marka. Bu yoldaki ürünlerinden biri de Alpha X oyuncu kulaklığı.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Siyah-kırmızı detaylı bir kutusu var, tüm niteliklerinden bahsedilmiş, rafta bu kulaklık nedir ne değildir her şey net. Vitrin tasarımlı, gerçekten kaliteli bir kutusu var, içerisinden kulaklığın kendisi ve garanti belgesi çıkıyor, iki yıl garantili.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Alpha X’in aydınlatması kırmızı, yeşil ve mavi şeklinde üç seçeneği var, aydınlatma rengi dışında bir farkları yok. USB arayüzüyle bağlanıyor kulaklık, 2.1m kablosu şu ana kadar gördüğüm en sağlam hissettiren kablolardan biri, kumaş-naylon karışımı bir malzemeyle sarılmış, hazneyle birleşme noktasında da kırılmaya karşı bayağı bir önlem alınmış. PC dışında PS4 ve XBOX desteği de var, bu yüzden kablo rakiplerinden neredeyse yarı yarıya uzun.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Kafa bandı askılı tarzda, metal ipler üzerinde hareket ediyor. Yastık gayet ince, içi sünger dolu, esnek yapıda. Şeritler metalden, plastiğe kıyasla kırılma derdi yok. Kafanız büyük ya da küçük, dert değil, istediğiniz kadar esnetebiliyorsunuz, çatırtı çuturtu yok. Birleşme noktalarındaki kablolar düz yapıda olduklarından ekstra bir şey yapmazsanız kırılmazlar arkadaşlar.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Hazneler sabit, açı almıyorlar. Dış çeperi sert plastik, iç kısmı mesh malzemeden, altında ışığı gayet homojen dağılan bir aydınlatma var. Logo da aydınlatılmış, hem şık görünüyorlar hem de dışarıdan bakanın gözünü almıyorlar, ışık şiddeti kıvamında.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Sol haznede ses ayarı var, öyle çok sürüklemeye gerek kalmadan ayar yaptırıyor. Bir de çıkarılamayan yönlü bir mikrofonumuz var, nispeten yön alıyor. Ucundaki aydınlatma sabit, haznedeki aydınlatmayla aynı renkte, mikrofon sessizde kırmızısı değil yani bu. Kapatılabilseymiş güzel olurmuş, çözümü şu, geriye atın, görüş alanından çıksın.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Yuvarlak yapıdaki yastıklar suni deriden, yumuşaklar, yuvarlak süngerleri şekil almaktan daha çok kendi şekillerini korumaya meyilliler. Toplamda 10CM, içleri de 5.5CM çapında, nispeten büyük kulaklı birisi olarak kulağım sağa sola temas edip rahatsız etmedi beni.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Teknik altyapısına geçelim. İki haznede birer 50mm’lik neodmiyum mıknatıslı sürücü var. 20Hz-20KHz frekans aralığına sahip 32ohm’luk bir kulaklık, USB’den bağlandığı için kendi ses yongası var, dijital yani, ses kartım bu kulaklığa yeter mi yetmez mi düşünmenize gerek yok. 7.1 Dolby sanal çevresel ses desteğine sahip olduğunu da belirtelim, oyun testlerimize geçelim.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    CS:GO. Rakiplerin ayak seslerini, geldikleri yönü duymamız, tabiri caizse ses kasmamız gerekiyor ki Alpha X’te nerede ne oluyor, kapışma hangi yönde, ne taraftan mermi sıkılıyor, sadece sağ sol değil, sağ yukarı, sol aşağı gibi köşelerden de net bir şekilde olup biteni duyabildim, yön hissiyatı gayet kuvvetli, çatışmanın hangi mesafede gerçekleştiğinin ayrımı da başarılı. Misal veriyorum koridorda birinin dolaştığını duyuyorsunuz, ona göre hazırlanıp kapışmaya giriyorsunuz gibi gibi.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 
     
    League of Legends. Burada mesele adım sesi değil, takım irtibatı, şimdi mikrofonu birebir test edelim. Aslına bakarsanız kaydettiği ses detaylı, doğal bir ses lakin ince bir dip ses söz konusu, siz de dinlediniz sesi yorumlarınızı bekliyorum bu konuda.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Overwatch. Yüksek tempolu, hem etrafınızdan haberdar olmanızı gerektiren hem de takım arkadaşlarıyla irtibat kurmanızı gerektiren bir oyun. Çevresel sesi yine gayet iyi, arkadan usul usul yaklaşmaya çalışanları duyuyorsunuz. Silahların sesleri, silahına göre tok ve kuvvetli, karakter sesleri de ortam gürültüsünden ayrışıyor, genel olarak başarılı yani.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Uzun maratonlarda konfor önemli. Suni deri yastıklar kulaklarımı iyi sardı, hava almayan yapısıyla doğal olarak iyi bir ses izolasyonuna sahip, takıyorsunuz, ortam gürültüsünden büyük ölçüde ayrılıyorsunuz. Yastıklarda kullanılabilecek iki tür malzeme var zaten, suni derinin ses izolasyonu iyi, kullanıcısına göre terletebiliyor, mikrofiber daha az terletiyor ama izolasyonu suni deriden çok geride, bu konu tamamen tercih meselesi. Kulaklık kafanıza daha çok yastıklarla tutunuyor, ortalamadan biraz daha fazla uyguladıkları baskı, ani hareketlerde bile yerinden oynamıyor.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Müzik performansı. Kulaklığın maksimum sesi hem oyun hem de müzik için gayet yüksek, distorsiyon yok, daha anlaşılır olması için boynunuza alıp yine bir şeyler dinleyebileceğiniz kadar yüksek diyebiliriz. Bass ve tok sesler bir iki tık daha ön planda ama tizler yeterince ayrışabiliyor, midler ve vokaller de aynı şekilde. Bass sesler kulağınızı hafiften titreştiriyor hani, fiyat segmenti için gayet toklar, trap ve rap parçalarda güzel gidiyor.
     
    200TL altı, Fiyat/Performans canavarı 'Rampage Alpha X incelemesi' 

    Model numarası SN-RW66, Rampage Alpha X. Videonun çekildiği tarih itibarıyla fiyatı 170 lira civarında. Fiyatına göre özellikle kablosunun sağlamlığı gerçekten iyi, zorla koparmaya çalışanları engellemek için yapılmış adeta. Maksimum sesi fiyatına göre hayli yüksek, tok seslerdeki başarımını beklemiyordum açıkçası, oyunlarda da tekrar söylüyorum ses kasabilirsiniz rahatlıkla, özetle de hem oyuncu hem de bir müzik kulaklığı olarak fiyat segmentinde parasının hakkını veriyor Rampage Alpha X.
     
     
     
     
     



  • Merhabalar,

    eğer cevap, videolu ya da yazılı incelemenin içerisinde zaten mevcutsa, siz daha soruyu sormadan cevaplanmışsa tekrar cevap vermiyorum çünkü zaten yanıt karşınızda.

    Bu arada, biz ürün tanıtmıyoruz, ürünü "inceliyoruz", arada çok çok keskin bir çizgi var, cevabı kaçırdığınız gibi bu çok önemli detayı da kaçırmışsınız.

    "...CS:GO'da ses önemli değil..." demişsiniz, anladığım kadarıyla rekabetçi oyunlardan veyahut o ruhtan biraz uzaksınız, "ses kasma" tabirinin doğduğu oyun bile diyebiliriz CS için.

    Eğer kulaklık hakkında şöyle bir yorum geçiyorsa (hem videolu hem de yazılı halde);

    "Rakiplerin ayak seslerini, geldikleri yönü duymamız, tabiri caizse ses kasmamız gerekiyor ki Alpha X’te nerede ne oluyor, kapışma hangi yönde, ne taraftan mermi sıkılıyor, sadece sağ sol değil, sağ yukarı, sol aşağı gibi köşelerden de net bir şekilde olup biteni duyabildim, yön hissiyatı gayet kuvvetli, çatışmanın hangi mesafede gerçekleştiğinin ayrımı da başarılı."

    "Çevresel sesi yine gayet iyi, arkadan usul usul yaklaşmaya çalışanları duyuyorsunuz."

    (Bir kulaklık bir oyunda çevresel ses anlamında gayet başarılıysa bir diğerinde çakılması, başarısız olması söz konusu değil)

    ...ve bu anlatımlara, aslında sorunuzun cevaplarına rağmen yine aynı soru sorulunca açıkçası 'ikinci defa' cevaplayasım gelmiyor, kusuruma bakmayın; ben sorularınızı incelediğim ürün üzerinde günlerce çalışarak çoktan cevaplamışım.

    Okuma-anlama anlamında ben size bir şey katamam, içeriklerimi anlamıyorsanız gerçekten üzgünüm ama sizin için elimden bir şey gelmez.
  • gamepower medusa 7.1 Favorim .

  • Çok büyük ya şu kulaklıklar, helikopter pilotu muyuz kardeşim. birde deri değilde sünger olsaymış iyiymiş. deri yapışıyor, rahatsız ediyor insanı.

    dönek editi: o mikrofon nasıl birşey kardeşim. EF SA NE. ulan o ses 700 tl lik kulaklıklarda yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 2 Ağustos 2018; 23:30:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zaman da bi kulaklık almayı düşünüyorum. Şu an kullandığım kulaklığı kepçe kulak birisine ver kulakları kafasına yapışır o derece rezalet.

  • Anlamadigim konu su ne kadar yüksek bir ses veriyor cs goda veya test ettiğin diğer oyunlarda ses o kadar önemli degil pubgde ne derece bir ses kasiliyor bence mühim olan bu

  • Rampage volume düğmesini kulaklığın arka tarafına koyuyor ya müthiş bişey bu.

  • Mikrofon sesinde sanki biraz kayıp var gamepowerın mikrofonları bi tık daha iyi sanki

  • Bu fiyata 170 tl civarında satamazlar.170 tl yi verdikten sonra daha isim yapmış ve kendini kanıtlamış markaların kulaklıklarını alırım

  • cafemde kullanıyorum müşterilerim memnun ses kasmada sorunu yok hala sağlam bide en önemlisi alacak olanlara tavsiye ederim ürünü dışarıdan hiç ses almıyor cafede tek sıkıntımız o sürekli bağırıyolar :)

  • Rampage kendini kanıtlamış bir marka bu kulaklık fiyatına göre gayet performans olarak da öneririm gerçekten güzel kulaklık rampage teşekkürler

  • Arkadaşlar bu kulakligi ps4 ile kullanmayı düşünüyorum ama usb olduğu için bağlantıyı nasıl yapacagim? Yani ara kablosu var mi kutu içeriğinde bilen varsa sevinirim

  • Ee sorular geldi burak solt cevaplar yok nasıl ürün tanitiyorsun anlamış degilim kimseye cevap vermeyerek neyin reklamını yapıyorsun ve tanıtımı ni yapıyorsun anlamış değilim bu yüzden sırf siz ne tanıtırsanız bu güne kadar almadim almamda çünkü sorulara cevap goremedim daha hic

  • MiMRaTi6606 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    eğer cevap, videolu ya da yazılı incelemenin içerisinde zaten mevcutsa, siz daha soruyu sormadan cevaplanmışsa tekrar cevap vermiyorum çünkü zaten yanıt karşınızda.

    Bu arada, biz ürün tanıtmıyoruz, ürünü "inceliyoruz", arada çok çok keskin bir çizgi var, cevabı kaçırdığınız gibi bu çok önemli detayı da kaçırmışsınız.

    "...CS:GO'da ses önemli değil..." demişsiniz, anladığım kadarıyla rekabetçi oyunlardan veyahut o ruhtan biraz uzaksınız, "ses kasma" tabirinin doğduğu oyun bile diyebiliriz CS için.

    Eğer kulaklık hakkında şöyle bir yorum geçiyorsa (hem videolu hem de yazılı halde);

    "Rakiplerin ayak seslerini, geldikleri yönü duymamız, tabiri caizse ses kasmamız gerekiyor ki Alpha X’te nerede ne oluyor, kapışma hangi yönde, ne taraftan mermi sıkılıyor, sadece sağ sol değil, sağ yukarı, sol aşağı gibi köşelerden de net bir şekilde olup biteni duyabildim, yön hissiyatı gayet kuvvetli, çatışmanın hangi mesafede gerçekleştiğinin ayrımı da başarılı."

    "Çevresel sesi yine gayet iyi, arkadan usul usul yaklaşmaya çalışanları duyuyorsunuz."

    (Bir kulaklık bir oyunda çevresel ses anlamında gayet başarılıysa bir diğerinde çakılması, başarısız olması söz konusu değil)

    ...ve bu anlatımlara, aslında sorunuzun cevaplarına rağmen yine aynı soru sorulunca açıkçası 'ikinci defa' cevaplayasım gelmiyor, kusuruma bakmayın; ben sorularınızı incelediğim ürün üzerinde günlerce çalışarak çoktan cevaplamışım.

    Okuma-anlama anlamında ben size bir şey katamam, içeriklerimi anlamıyorsanız gerçekten üzgünüm ama sizin için elimden bir şey gelmez.
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Savunmanizi güzel yapmışsınız da hala cevap veripmeyen sorular var.



    Ben hem youtube daki videonuza hem de buradaki videonuza ps4 ile ilgili soru sorduk. Birini ben sordum. Birini de kuzenim sordu. Ürünü guzel incelemissiniz, urun ilgimizi cekti ama ps4 tarafiyla ilgili aklimizdaki soruyu sorduk ama iki platfordaki incelemenizde sorularimiza yanit alamadık. Ben video da ps4 ile ilgili bir inceleme göremedim. Bir inceleme yapılıyorsa, 1 hafta boyunca yuklenen videolardaki sorulara yanit verilmesinin doğru bir yontem olacağını düşünüyorum. Ben videodan 1 gün sonra sorumu sordum ama hala bir gelisme yok. Burada bir eksiklik, bu konuda biraz daha özen gostermenizi öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklıgın youtube videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=cDE6fTLAVmQ

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufo44

    Merhaba,

    Savunmanizi güzel yapmışsınız da hala cevap veripmeyen sorular var.



    Ben hem youtube daki videonuza hem de buradaki videonuza ps4 ile ilgili soru sorduk. Birini ben sordum. Birini de kuzenim sordu. Ürünü guzel incelemissiniz, urun ilgimizi cekti ama ps4 tarafiyla ilgili aklimizdaki soruyu sorduk ama iki platfordaki incelemenizde sorularimiza yanit alamadık. Ben video da ps4 ile ilgili bir inceleme göremedim. Bir inceleme yapılıyorsa, 1 hafta boyunca yuklenen videolardaki sorulara yanit verilmesinin doğru bir yontem olacağını düşünüyorum. Ben videodan 1 gün sonra sorumu sordum ama hala bir gelisme yok. Burada bir eksiklik, bu konuda biraz daha özen gostermenizi öneririm.
    Merhabalar,

    artık YouTube üzerindeki yorumlara daha sık cevap verecek şekilde düzenimi oturttum, günde onlarca, yüzlerce yorum okuyup cevaplamak da takdir edersiniz ki ciddi zaman gerektiriyor, sene içerisinde DH'deki inceleme videolarının büyük bir kısmını da benim hazırladığımı düşünürseniz gereken zaman artıyor da artıyor...

    "PC dışında PS4 ve XBOX desteği de var, bu yüzden kablo rakiplerinden neredeyse yarı yarıya uzun."

    Burada desteğinden ve kablosunun uzun yapısından bahsetmişim, yani USB arayüzüyle direkt PS4'e bağlanıyor, kontrolcüye değil; USB olması itibarıyla direkt cihaza bağlanacağını çıkarımını yaparsınız diye tahmin etmiştim ama belki de biraz daha açıklayıcı olmam gerekiyor, ileriki videolarda buna daha çok dikkat ediyor olacağım.
  • Kulaklık şu anda 225 TL. Bu fiyata önereceğiniz daha iyi bir kulaklık var mı?



    Benim için önemli olan konforu. Uzun saçlı olduğum için küçük çaplı kulaklıklar ağrı yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Han Bey H kullanıcısına yanıt
    Gameekstra da şu anda 279₺ ye cloud silver + stand satılıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu sn rw 66 ile sn rw1 karşılaştırma yapabilecek yok mu? çok merak ediyorum. Bunu çin brand sürümünü bulamadım. sn rw1 in çin sürümü ile aynı fiyata geliyor. İkisi arasında kaldım. Neodmiyum magnet ve 50mm driver kafamı karıştırdı
  • Bu kulaklığı aldım ps4 ve pcde kullanıyorum ancak bazı durumlarda telefonda da kullanmam gerekiyor.Usb olduğu için kullanamıyorum usb jak dönüştürücüsü tavsiye eden var mı? Ya da dönüştürücüyle telefonda kullanılıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.