Şimdi Ara

Girişimci Ruha Sahip Olanlar-Bayimiz Olabilirsiniz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Geçtiğimiz yıl kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz şirketimiz için beraber çalışacağımız, bayimiz olarak gücümüzü beraber geliştirebileceğimiz arkadaşlar arıyoruz.

    Yaptığımız işten kısaca bahsetmemiz gerekirse;

    Merkezi Sistem ile Isınan Binaların Fatura Gider Paylaşımları

    ÖRNEK:

    Bir sitedesiniz. Ara kat, güneş gören bir daireniz var. Sizin bu eve ödediğiniz para, giriş kat ve güneş görmeyen cephedeki eve göre illa ki daha fazla. Çünkü sizin dairenizin ısınma gibi bir sorunu yok.
    Oysa binaya doğalgaz faturası geldiğinde kaloriferi harıl harıl yanan daire ile sizin ödediğiniz doğalgaz faturası aynı. O zaman neden bu daireye daha fazla para ödeyesiniz?

    Bizim sistemlerimiz ve yazılımlarımız sayesinde Merkezi Sistemli Binalarda herkes sadece YAKTIĞI KADAR doğalgaz ücreti ödeyecek.

    Nasıl Olacak?
    Bu sistemde her daire girişinde bir kalorimetre cihazı var. Dairede harcanan enerjinin hesabı bu kalorimetrelerle tespit ediliyor. Binalara kurduğumuz dijital sistemler ay sonu raporlamaları ile bir dairenin ne kadar enerji tükettiğini hesaplayarak bir gider faturası oluşturmakta.
    Binalara adil bir faturalandırma yapmaktadır.

    Sizin Yapacağınız?
    Siz sadece kontrolünüz altındaki binalara ait giderleri size vereceğimiz program ile takip edip, fatura dönemi sonunda faturaları yine programımızla yazdırıp site yöneticise teslim edeceksiniz. Bu kadar basit!

    Sistemimiz tamamen dijital ve özel bilgilendirme sistemlerine sahiptir. İsterseniz bina yöneticileri ve kullanıcılarına , fatura çıkar çıkmaz sms ve mail bilgilendirmesi de yapabilirsiniz.

    Sistemimizin elektronik ortamda 24 saat faal olması sayesinde, bir bina veya dairedeki sayaç arızasını, kullanıcı farketmeden tespit edip, sorun giderme yoluna gidebiliyorsunuz.

    Sistemimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 99 numaralı Yetki Belgesine Sahip, bakanlık onaylı bir sistemdir.

    Sistemimizi ve şirketimizi tanımanız içinwww.nortekenerji.com.tr websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Bayilik ile ilgili ister buradan, isterseniz
    info@nortekenerji.com.tr
    sayfasından ulaşabilirsiniz.

    Diğer firmalar gibi astronomik bayilik ücreti de istemiyoruz. İster kendi yasal şirketiniz adına çalışın ve kendi şirketiniz adına
    Girişimci Ruha Sahip Olanlar-Bayimiz Olabilirsiniz! fatura çıkarın, isterseniz de bayimiz olarak beraber çalışalım.

    Her türlü ekipman ve teknik desteğini de istediğiniz zaman yetkili personellerimizden alabilirsiniz.

    Sizleri aramızda görmek istiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mrb. isanbul da ikamet ediyorum şu an aynı sistemle ısınan bir sitede ikamet ediyorum. takip ettiğiniz sitelerin aylık ısı dökümlerini çıkartıp size göndermemiz dışında beklentileriniz nedir yani bu sisteme veya şirketinize sizi tercih edecek sizden hizmet alacak yeni aboneler bulmamızı mı istiyorsunuz ayrıca ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ns-05

    mrb. isanbul da ikamet ediyorum şu an aynı sistemle ısınan bir sitede ikamet ediyorum. takip ettiğiniz sitelerin aylık ısı dökümlerini çıkartıp size göndermemiz dışında beklentileriniz nedir yani bu sisteme veya şirketinize sizi tercih edecek sizden hizmet alacak yeni aboneler bulmamızı mı istiyorsunuz ayrıca ..
    Selamlar;
    MERKEZİ ISITMA VE SIHHİ SICAK SU SİSTEMLERİNDE ISINMA VE SIHHİ SICAK SU GİDERLERİNİN PAYLAŞTIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK gereğince bir şehirde bu işi yapan yetkili ölçüm firması var ise, diğer şehirdeki firma oraya giremez.

    ANCAK!

    Isı paylaşımını yapma yetkisi sadece yetkili ölçüm firmalarında değil, aynı zamanda site yönetimlerinde de bulunuyor. Siz kendi site yönetiminize kendi ısı giderlerini biz kendimiz paylaştıralım derseniz, bizim ısı gider paylaşım programımız aracılığı ile bu noktada size yardımcı olabiliriz İstanbul için. Buna benzer bulunduğunuz bölgede ısı gider paylaşımı için bizim sistemimize daire getirirseniz, daire başına okuma bedelinin %75'i sizde kalabilir.

    Sizin yapacağınız aslında aktif bir okuma işi veya fatura düzenlemesi de olmayacak. Yazılımımız herşeyi otomatik olarak yapabiliyor. İster sayaç verilerini sisteme girerek fatura oluşturun veya onunla uğraşmaya değmez derseniz uzaktan okuma modülü ile , sadece bilgisayardan binalarınızı kontrol ederek otomatik olarak sayaç verilerini sisteme aktarabilir, faturalarınızı oluşturabilirsiniz.

    Merak ettiğiniz konu olursa cevaplayabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.