Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi dizisini hazırlayacak isimler belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Orijinal içerik alanında her geçen gün daha iddialı hale gelen Amazon'un bir süre önce duyurduğu Yüzüklerin Efendisi dizisi şekillenmeye başlıyor. TCA kapsamında basın üyeleri ile buluşan Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke, heyecanla beklenen diziyi hazırlayacak isimleri açıkladı.

    Amazon, birçok senarist ile görüştüğü kapsamlı bir arayışın ardından dizinin senaryosunu kaleme alması için JD Payne ve Patrick McKay ile anlaştı. Star Trek: Beyond'un senaristleri olarak tanınan Payne ve McKay ikilisi, yapım aşamasında olan Godzilla vs Kong ve Star Trek 4 filmlerinin de senaryosunu kaleme aldı.
     
    Star Trek serisinde Payne ve McKay birlikte çalışan ünlü yönetmen J.J. Abrams'ın Yüzüklerin Efendisi için ikiliyi Amazon'a tavsiye ettiği söyleniyor.
     
    Amazon, Tolkien'ın detaylı bir şekilde kurguladığı Orta Dünya'yı hakkıyla ekranlara taşıyabilmek için geniş bir senarist ekibi oluşturmayı planlıyor. Senarist arayışı sırasında görüşülen bazı isimlerin, Payne ve McKay'in liderlik edeceği yazar ekibine dahil edilmesi bekleniyor.

    J.R.R. Tolkien'ın unutulmaz Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde anlatılan olayların öncesinde geçecek dizi, ekranlardaki yolculuğuna Aragorn'un gençlik yıllarını işleyerek başlayacak. Aragorn'un Yüzük Savaşları'ndan önceki hayatına odaklanacak diziye, Tolkien'ın Yüzüklerin Efendisi serisi için yazdığı yayımlanmamış notlar kaynaklık edecek.
     
    Daha önce paylaşılan bilgilerden dizinin 5 sezon sürmesi planlandığı ve toplamda 1 milyar doları aşan devasa bir bütçe ile çekileceği biliniyor.







  • Dizi hakkında ön yargılı olmak istemem fakat Star Trek Beyond izlediğim en boş konuşmalarla dolu filmdi. Filmi izlerken acaip sıkılmıştım. Baya klişe klişe konuşmalar baydırmıştı. Neden izlediğime dair bir fikrim de yok açıkçası. Justice League ve Transformers mesela sara sara izlemiştim. Bu onlar kadar kötü değil belki izlenir tarafı vardı ama yine de kötüydü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi Johnny'nin kısa filmlerini dizi yapmadıkları kaldı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş haksız çıkarım ama hiç ümidim yok ki filmi kadar güzel olsun.
  • Güzel bişiler çıksın da filme yaklaşmasa da olur fantastik dizi kıtlığı var marvel in abidik gubidik süper kahramanlarıyla vakit öldürüyoruz.

  • Peter jackson’ın ucundan kıyısından yer alması lazım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gandalf'ın yaşlanmayacağını(ya da Istari'nin 60 senede gençleşmeyeceğini) düşünerek Ian McKellen dayıya rol vereceklerini umuyorum, zira kendisinin de rol için hevesli olduğunu okumuştum. Elfler de zaten yaşlanmaz dolayısıyla Cate Blanchett, Orlando Bloom, Liv Tyler, Hugo Weaving de tekrar oynayabilir :) Gerçi biraz yaşlandılar 20 sene olmuş.

  • Amazon un biraz gaza basması lazım🐭

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüklerin efendisi serisi ve hobbit derken efsane seriler hayatımızda özel yerler edindi. Umarın dizileri de aynı seriler kadar kaliteli ve heyecanlı olurlar.

  • Seriden en az 3-4 isimin projede olmasi gerektigini dusunuyorum.Genis bir senarist takiminin olmasi da gayet olumlu bir gelisme.Yukarida da bir arkadasin dedigi gibi Peter Jackson'in bir sekilde proje olmasi gerek diye dusunuyorum.
  • LOTR filminin senaryosundan ziyade bize sevdiren yanları filmin görsel manzaraları olsun müzikleri olsun atmosferi ve kostümlerin olsun , kalitesiyle sanat eseri bir yapıttı . aradan seneler geçmiş , şu zamanın teknolojisiyle ve böylesine bir bütçe ile daha iyisini yapmalarını ümit ediyorum

  • Şu yazılan 2 senaristin'de daha önce çıkmış adam akıllı filmi yok ki anasını satıyım. Star Trek Beyond denmiş, filmin imdb sayfasında en başta başka adamların adı var bu ikisi stajyer gibi bir şey yani.

    Diğer çıkacak filmleri de Godzilla ve Kong, Star Trek 4

    Yani adamlar tamamiyle çömez ve böyle adamlara lotr'u teslim ediyor amazon. Hiç beklentiniz olmasın rezil bir dizi olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 31 Temmuz 2018; 18:20:19 >
  • Yüzüklerin Efendisi dizisini hazırlayacak isimler belli oldu

    Gerçi diziler çok da şey olmayabilir ama olsun yine iyi birşey.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Dizisindede Peter Jackson Olmalı ..
  • O değil de bu yüzüklerin efendisi ve hobbit filmlerinin neden 4K HDR veriyonları çıkmıyor? Adamlar 60 70lerden kalma hatta düşük puanlı filmleri bile 4K'ya çıkardırlar, milyonlarca insanın beklediği filmlerden ses yok.

  • Özellikle murat sönmez hoca iyi bir video çekmiş bunun için tavsiye ederim bu ikilinin böyle bir projeyi kaldırabileceğini sanmıyorum umarım geç olmadan değişim olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.