Şimdi Ara

Ps4 problemi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Bugün daha öncede oynadığım oyun olan arkham knighti oynarken ce-37 li bir kod aldım ve oyundan attı. Daha sonra oyunu sildim tekrar yükledim bir süre oynadıktan sonra tekrar aynı hatayı kronik bir biçimde vermeye başladı. Rebuild database yaptım ile yaramadı. Daha sonra r6 ya girdiğimde 15 dkda bir aynı hatayı verdi. Detroit e girdiğimde oyun hiç açılmadı yine aynı error kodunu vererek başlamadı. God of wara girdiğimde ise açıldı fakat görüntü full mavi ekran biçimindeydi. Bu oyunların hepsini sorunsuz oynadım zamanında ve 3 yıldır pste bir sorun yaşamamıştım. Şimdi format atıyorum tekrar deneyeceğim. Bu tarz bir sorun yaşayan veya sorunun kaynağı hakkında fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • https://www.playstation.com/en-gb/get-help/#!/error-code/ hata kodunu tam olarak yazın kenara yalnız ce-37 ile başlayanlar download sorunları olarak belirtilmiş.Emin misiniz ce-37...li kod olduğuna?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yasin350

    https://www.playstation.com/en-gb/get-help/#!/error-code/ hata kodunu tam olarak yazın kenara yalnız ce-37 ile başlayanlar download sorunları olarak belirtilmiş.Emin misiniz ce-37...li kod olduğuna?
    34878 miş kod. Hiçbir oyuna giremiyorum şuan hdd gitti büyük ihtimalle. İnternette çözümün format vs işe yaramazsa hdd de olabileceği söylenmiş. Değişim için zamanında aldığım spota götürdüm haber bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Hddler sıkıntı ps4 de.Bir çok kez fişten çekip kapatılırsa sıkıntı çıkarabiliyor.Aynı şekilde benim de hdd afalladı,format atmam gerekti.Bu yüzden 700gb tekrar download ettim.Umarım kısa zamanda sorununuz çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.