Şimdi Ara

Samsung'dan yeni bir amiral gemisi serisi geliyor: Galaxy F

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Samsung'un her yıl güncellediği iki amiral gemisi var. Bunlar da bildiğiniz gibi Galaxy S ve Galaxy Note serileri. 2013 yılında Samsung'un Galaxy F adlı bir başka üst sınıf akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler çıkmıştı. Ancak geride bıraktığımız beş yıl içinde bu konuda hiçbir gelişme olmadı. Şimdi bir kez daha Samsung'un Galaxy F üzerinde çalışmaya başladığı ileri sürüldü.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy Note 9 için reklam filmleri yayınladı
    Çin kaynaklı haberlere bakılırsa Güney Koreli şirket Galaxy F olarak piyasada boy gösterecek üst sınıf bir akıllı telefon serisi hazırlıyor. Şu an için Samsung'un üretim hattında yer aldığı söylenen bu yeni seriyle ilgili çok fazla bilgi yok. Galaxy F'ye yönelik söylentilerin, şirketin katlanabilir akıllı telefon çıkarma hazırlığında olduğu bir dönemde ortaya çıkması enteresan. Zira söz konusu telefonun da amiral gemisi seviyesinde bir cihaz olacağı belirtilmişti.

     


    Galaxy F(oldable) iddiası


    Daha önce Galaxy X olarak geleceği iddia edilen katlanabilir Samsung telefonun Galaxy F olarak sunulabileceği söyleniyor. Foldable (yani katlanabilir) kelimesini ifade ettiği düşünüldüğünde bu iddianın son derece mantıklı olduğu kabul edilebilir. Elbette şu an için elimizde Samsung'un ilk katlanabilir telefonunun gerçekten bu isimle geleceğine yönelik somut bir bilgi yok. Önümüzdeki günlerde Galaxy F serisi ile ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmayı umuyoruz.







  • İyi olur X serisi olsa özenti diyecekler.

  • Katlanabilir ekran olayı doğduysa Apple a sağlam bir gol geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s satışları düştüğü için boyle bir attıklarını düşünüyorum.

  • bence samsung ta alt bir marka çıkarıp artan işlemcileri ramlari kullanacağı telefonlar üretip ucuza satmalı

  • Aklıma otomotiv sektörünü getirdi bu haber. Otomobil dünyasında en tepe segment F diye geçer. Mercedes'in amiral gemisi S class olarak adlandırılmasına rağmen aslında F segmentindedir.

  • Yeni bir o serisi daha geliyor.
    O(tomasyon).
    Telefon üreticileri tabiatı düşünmeden sadece parayı düşünüyor oldular.
    Milyonlarca telefon var elektronik geri dönüşüm yok.
    Hoş bunu düşünen de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı telefon sektörü nereye yerleşeceğine bir türlü karar veremedi. Bilgisayar sektörünün tarzına yakın olmaya çalışanlar var (telefonları iş, oyun, günlük gibi ayıran firmalar) ve otomotiv sektörü tarzına yakın olan firmalar var (lüks, normal, ucuz ayrımı). Telefon üretmek çok kolaylaştı, herkes bir şeyler yapar oldu artık.

  • Adamlar amiral gemisi çıkarmaya doymuyor. Zaten bir dönemde 3 amiral gemi çıkariyorsun... Eğer bu S, + ve Note serisi üzerine 4. Olursa çok kötü.

    Zaten halihazırda 3 Amiral gemiyle piyasaya çıkıyor adamlar "Amiral gemi" kavramı anlamını

    yitirdi Samsung'un ellerinde. İyice saçmalamasınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X serisi oyuncu telefonuna geliyormuş.

  • samsung ve galaxy adları birbirinden ayrılmalı; samsung galaxy; grand, a, j ve hatta s serileri için samsung adını kullanmaktan vazgeçip sadece galaxy adını kullanmalı. Samsung adıyla sadece Note ve F serisi ile yoluna devam etmeli. İnsanların büyük kısmı Note için deli gibi para verdikten sonra 1000-1500 tl verip telefon alanlarla aynı marka adını kullanmaktan rahatsız oluyor.

  • Sen ne içtin be kardeşim :)

  • Ne olacak? İki işlemci sat ikinci doğru dürüst kullanılmasın. Zaten ısınma problemine karşın yüzde 60 da çalıştır. Ekranı eğ bük full hd 4k yap, hd ile farkı fiyatı olsun. Adam gibi 10k mah batarya yapıyormusun? Durduğu yerde bükülmeyen çerçeve? Kırılmayan ekran? Adam gibi yüksek çözünürlük kamera? Yatay ilerlemeyi bıraksınlar, gerçek sorunlara yönelsinler. Büyük bir kesim 2 ghz ile 2.4 2.7 1.5 farkını anlamayacak, 6 8 ram nedir? Masaüstü bilgisayarında 6 ram olmayanın cebinde var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    samsung ve galaxy adları birbirinden ayrılmalı; samsung galaxy; grand, a, j ve hatta s serileri için samsung adını kullanmaktan vazgeçip sadece galaxy adını kullanmalı. Samsung adıyla sadece Note ve F serisi ile yoluna devam etmeli. İnsanların büyük kısmı Note için deli gibi para verdikten sonra 1000-1500 tl verip telefon alanlarla aynı marka adını kullanmaktan rahatsız oluyor.

    "Note için deli gibi para verdikten sonra 1000-1500 tl verip telefon alanlarla aynı marka adını kullanmaktan rahatsız oluyor."

    Cidden rahatsiz olan ruh hastalari var mi?

    Ben diyecek bir sey bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha pahalı telefonların geleceğine işaret olabilir. Batarya teknolojisini geliştirmeden katlanabilen, ince, şık telefon üretmek şu an çok zor. O esnek incecik katlanabilen ekranlı cihazları piyasaya yakın bir zamanda sürmek çok mümkün görünmüyor.

  • sallasan amiralden geçilmiyor.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Telefonlara 5000-6000 TL vermeyi normal bulup Galaxy ismi verilmesinden rahatsız olmak mı? Günün bence en iyi fıkrasıydı. Tebrikler marka takıntılı fanatikler grubu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurrdunya -- 27 Temmuz 2018; 13:30:55 >
  • Katlanabilir ekran ne ya ? Ne işe yarayacak ? Millet daha kolay bozar telefonları bu yapılırsa.


  • Samsung ile yarisiyor bakalim onceden cikarabilecek mi ? Fiyati da Samsung a gore epey uygun olacagi kesindir..

    https://www.xda-developers.com/huawei-planning-foldable-phone-before-samsung/

  • Yeni nesil sömürge sistemi, 5000-6000 TL telefon para ver, ihtiyacı olan arkadaşı borç ister yok der. durum kötü kimse kimsenin umrunda değil .

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.