Şimdi Ara

Normal iç ünite vrf sistemine uyar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde baymak elegant plus 9000 vardı. Şimdi yeni bir eve taşındım ama sitenin altyapısı vrf sistemine göreymiş. Benim klima tamamen çöp mü oldu yoksa vrf dış ünite alınca bu iç üniteyi bağlayıp kullanabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar. VRF sistemi ise olmayacaktır. VRF Sisteminde 2 ana hat borusu,jointler vasıtasıyla iç ünitelere bağlanır. Ancak evinizde VRF değil de Multi split klima sistemi var ise(her odadan tek bir dış üniteye bağlanacak şekilde ayrı ayrı hat çekildi ise) boru çaplarının da uyması halinde klimanızı kullanabilirsiniz.

    Özür dileyerek düzeltiyorum,eksik okumuşum. Sadece iç üniteyi multi veya VRF sisteme bağlayamazsınız. Sadece multi sistem klima tesisatı varsa(vrf değil) sadece klimayı kullanacağınız boru hattını kullanacak kendi iç ve dış ünitenizi bağlayabilirsiniz. Ancak iç üniteniz,vrf veya multi sistem iç üniteye uymayacaktır. Mitsubishi'de iç üniteler MXZ bağlantıya (multi sistem) müsaittir. Baymak'da bu durumla karşılaşmadım. Kesin sonuç için servisi ile görüşmenizde fayda vardır.

    Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 26 Temmuz 2018; 23:53:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.