Şimdi Ara

Trust GXT 340 Güncel Driver kendi ürününü görmüyor (!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar , yaklaşık 1,5 senedir kullandığım , mikrofonuna pek işim düşmediği için genel olarak ses performansından hoşnut olduğum bir kulaklık...Fakat konuyu yazmamdan kısa süre önce kuzen gelip Squad PUBG oynamak istedi , ne oyun içinde ses gidiyordu ne Discord veya TS den gidiyordu , bu gecelik idare et illaki ince bir ayarı vardır olmadı yazılım günceller hallederiz dedim az önce de Trust ın sitesinden yakın zamanda yayınlanmış son ürün yazılımını indirdim , kurmaya çalıştığımda bağlı olan kendi ürününü görmedi hata mesajı gönderdi , hata mesajı ile birlikte gelen sesi görmediğini iddia ettiği "kendi" ürününden duyuyor olmam da işin ironisi.

    Yani bu ürünü daha önce tavsiye ettiğim arkadaşlar var ise ve bu konuyu okurlarsa hepsinden teker teker özür diliyorum , uzak durun , Güncel Yazılımı Kendi ürününü Görmüyor , Bitti !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 25 Temmuz 2018; 0:27:24 >



  • kardeş sorunu çözdünmü
  • nvphys N kullanıcısına yanıt
    Maalesef dostum , üzerine fazla uğraşmadan öylece bırakmıştım.İyi ses veren bir headset , bu konuda hakkını yine teslim ediyorum ama güncel yazılımının kendi ürününden haberi yok Şu anda ne durumda bilmiyorum , elinde deneme imkanın yoksa ve merak ediyorsan yardımcı olmak adına kurmayı deneye bilirim.
  • Trust GXT 340 Güncel Driver kendi ürününü görmüyor (!)


    Sorun hala devam ediyor , çözümü belki bir yerlerde vardır fakat ben uğraşmak istemiyorum :) Şu saatten sonra , yarım ürün kullanmak istemeyen arkadaşlar bu marka/model den uzak dursun , en azından mağazadan sıfır almasın...
  • Konuyu hortlatiyirum kusura bakmayın ama sıkıntı yaşayanlar için bir çözüm olabilir. Bende ki durum şu mikrafonu açınca cızırtı çıkıyordu zaten sürücü yuklenemiyordu. Muhtemelen Windows 10 güncellemesinden kaynaklı. Bios tan deneme yanılma ile USB ayarlarini açıp kapatın legacy yazan kısımları. Şimdi en azından mikrafonu gördü cızırtı olamdan mikrafonu kullanabiliyorum.
  • Bende de aynı problem var. windows 10 64 bit anakart asus tuf b550 gaming-Plus. Trust gxt 340 hangi usb ye takarsam takayım usb aygıt tanınmıyor olarak görünüyor. Kendi driver kurulumunda aygıtı takın diyor. Takınca da görmüyor. Forumların birinde arkadaş usb ye usb hab takmış sonra ona takınca kulaklığı windows tanımış bilginiz olsun. Ben daha denemedim. Bu arada aynı kulaklığı laptopa bağlıyorum sorunsuz çalışıyor. Laptop ta windows 10 bu arada. Yinede bu sorunu yaşayan ve çözen biri varsa bilgi verirse sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.