Şimdi Ara

Hangisini önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Haftasonları tatilimi güzel ve kaliteli geçirmek için bisiklet almayı düşünüyorum. Vites kalitesi, kadro boyu felan pek anlamam. Daha önceden takip etmediğim için bilmiyorum. Bütçeme göre çift amortisörlü ve disk/hidrolik frenli modellerden shimano marka (hepsiburada'daki yorumlara dayanarak) vites takımlı bisikletlerden linklerini koyduğum hangi bisikleti önerirsiniz? Sizin de önereceğiniz bisiklet varsa yazabilirseniz memnun olurum. Bütçem en fazla 800TL.

    Linkler:
    https://www.hepsiburada.com/salcano-nova-26-jant-md-bisiklet-siyah-yesil-p-HBV000004EIVB#reviews
    https://www.bisikletcim.com/umit-albatros-2d-26-jant-bisiklet-2659
    https://www.bisikletcim.com/umit-cruiser-2d-26-jant-bisiklet-2619

    Daha sonradan vites aktarıcı takımı alabilirim. Birkaç site araştırırken gördüm. Onlardan da öneriniz varsa alabilirim.

    Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fivesecond -- 21 Temmuz 2018; 12:56:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • çift amartisörlü hantal bir bisiklet almaktan vazgeçmeni tavsiye ederim görsel olarak çok iyi çift amortisör ne kadar konforlu olur diye düşünüyorsan tamamen yanılıyorsun. bu tarz bisikletlet yol olmayan yerlerde dağ tepe atlamak içindir ama bu gönderdiğin linktekiler bu koşullarda kısa sürede kırılacaktır. düz yolda patikada kullanırkende enerjini yaylanmaya harcayacağından çabuk yoracak birde bir hayli ağır bisikletler buda artı yorgunluk.
  • BuBisiklet kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl bir bisiklet önerirsiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Temel 3 tip bisiklet var diyebiliriz başta hangi tip bisiklet istediğinizi belirlemek lazım

    1 Dağ bisikletleri : Yol olmayan yerlerde kullanıma uygun kalın tekerlekli engelleri atlarken darbeyi emmesi için amortisörlü kadro açısı olarak ağırlık merkezini yere daha yakınlaştırarak manevra kabiliyeti arttırılmıştır.

    2 Yol bisikletleri (yarış bisikleti): Genelde asfalt ve düzgün yollar için uygun bisikletlerdir performans için kadro açıları tasarlanmıştır.

    3 hibrit ve şehir bisikletleri (tur bisikletleri) : ilk iki tarzın karması diyebiliriz kadro açıları ikisinin ortasıdır yol olan her yerde performanslı sürüş için uygundur

    genel kanı dağ bisikletleri daha sağlamdır ama öyle değil hibrit bisikletlerde dağ bisikletleri kadar dayanıklıdır ve yol olan her yerde sürüş yapabilirsiniz bizim buralarda yollar çok bozuk onun için dağ bisikleti almalıyım demekte yanlış bir kanı yine hibrit bisikletler daha uygun olacaktır çünkü dağ bisikleti gibi yolda sizi yormaz daha performanslı olacaktır. dağ bisikletini eğer ben yol olmayan yerlerde kullanıp hoplayıp zıplayacağım derseniz tercih etmelisiniz.

    yol bisikletini neden tercih edilir buna hiç girmeyeceğim zaten tercih eden kişiler bisikletleri olup artık bunu istiyorum diyen kişilerdir genelde.
  • Merhaba, Fanatik marka bisikletler nasıldır
  • phizikci P kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım. Link atarsanız konuda bilgili arkadaşlar cevaplayabilir. Bu arada Konya üretimi Vertech marka yerli bisikletler var ucuza. Denk gelen varsa bakabilir. Alüminyum kasalı ve disk frenli, yol bisikleti. Sadece önden amortisörlü vs fiyatlar diğerlerine göre ucuz. Ekipmanlar shimano çakması kendi markaları olarak yan sanayi üretmişler. Kalitesini bilemem. Elinde parası olmayan arkadaşlar bakabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.