Şimdi Ara

Korku Filmi 'M3GAN' İçin James Wan ve Blumhouse İş Birliği!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Korku filmi M3GAN için Jason Blum ve James Wan güçlerini birleştiriyor. Daha önce başarılı korku serisi Ruhlar Bölgesi'nde birlikte çalışmış olan ikili, yeni bir tekno korku gerilim filmi için birlikte çalışacak.

    2010 yapımı "Ruhlar Bölgesi" filminin ve devam halkasının yönetmenliğini Wan üstlenmiş, yapımcılığını ise hit korku filmlerinin yapım şirketi Blumhouse üstlenmişti. Ardından serinin 3. ve 4. filmlerinde Wan da Jason Blum ile birlikte yapımcılığını yapmıştı. Şimdi ikili, "katil bebek" mitosunu geri döndüren "M3GAN" filmi ile seyircilerini korkutmayı hedefliyor. "Korku Seansı" ve "Testere" gibi hit serilerin yaratıcısı, merakla beklenen DC Comics uyarlaması Aquaman filminin yönetmenliğini üstlenen James Wan, "M3GAN" filminde Blum'la birlikte yapımcılığı üstlenecek.

    "M3GAN" "katil bebek" temasını teknoloji ile harmanlıyor. Film, dahi bir oyuncak şirketi robotistini temel alacak. Söz konusu robotist yakın zamanda yetim kalmış olan yeğenine destek olması ve arkadaşlık etmesi için bir robot tasarlayacak. Ancak küçük kız ile duygusal olarak bağ kurmaya programlanmış insansı robot, programlaması fazla iyi işlediği için yeni arkadaşı konusunda aşırı korumacı hale gelecek. Bu korkutucu bağlanma durumu beraberinde pek çok tehlikeli senaryoyu da devreye sokacak.

    Wan film hakkında; "aslında temel nokta teknolojiyi çok fazla kucaklamak ve ona çok fazla güvenmekle ilgili" diyerek, "ardından teknoloji tamamen kontrolden çıkıyor. Bu içinde yaşadığımız dünyayla ilgili bir yorum ve paralellik taşıyor" dedi. "Insidious'da Jason'la birlikte çalışmaktan çok keyif aldım. İkimiz için de çok iyi bir film oldu. Nereden başladığımı unutmadım ve Jason’a minnettarım. O zamandan beri tekrar ortak çalışacağımız bir şeyler arıyorduk." diyen Wan, projeye bir hayli güveniyor gibi. "M3GAN" Wan'ın ilk oyuncak bebek dehşetini salışı değil. Beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden birine dönüşen "Testere"nin ürkütücü oyuncak bebeğinin yanı sıra, Wan'ın imzasını taşıyan Ölüm Sessizliği'nde de oldukça ürkütücü bir kukla yer alıyordu. Ardından "Korku Seansı"nda yer alan oyuncak bebek Annabelle de seyircilerin beğenisini kazanmış ve kendi solo serisine kavuşmuştu. Kısacası şimdiye kadar Wan'ın elini attığı her korkunç oyuncak bebek başarı elde etti.

    "M3GAN"ın yönetmen koltuğuna korku-komedi tarzının nadide örneklerinden Housebound'un Yeni Zelandalı yönetmeni Gerard Johnstone oturacak. Filmin senaryosunda ise American Horror Story ve Marvel’s Luke Cage gibi seyircilerin gönlünü fetheden serilerde kalem oynatmış olan Akela Cooper'ın imzası var.
    http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-84687/



  • JW işin içindeyse gözüm kapalı izlerim bu filmi
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Aynen.

    James Wan bitmiş olan Amerikan korku sinemasını tek başına diriltti.
  • JW sebebiyle film, izleme listeme bodoslama giriş yaptı. Eli yüzü düzgün filmlere açız abi, duy bizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.