Şimdi Ara

Fibertek kullananlar yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni binamıza 5 aydır altyapı yokluğundan internet bağlatamıypruz. Uzun bir sürede gelmeyeceği söyleniyor. İzmirde fibertek diye birşey bulduk. Adamlar gelip altyapıyı kurup interneti veriyorlarmış. Kullanan arkadaşlardan bilgi alacaktım. Neyün nesi bu fibertek?



  • Bu AirFiber hizmeti veren lisanslı firmalar hakkında bende bilgi arıyorum. Alternatif olarak Lodosnet var, Sonet var, Fiberhat var. Görünürde yıllardır hizmet veren firmalar ama kullanıcısını bulmak oldukça güç.

    Ayrıca internet bağlantısı havadan kablosuz olarak ulaştırıldığı için ne kadar güvenli bilemiyorum.
  • zugu kullanıcısına yanıt
    Onlar biraz pahalı olur müteahhit ile görüşüp binadaki komşulardan imza alın ve türk telekomdan fiber altyapı isteyin
    Yada superonline dan olabilir bence 2 sindende isteyin ama birbirlerine söylemeyin belki 2 side çeker altarnatifiniz olur
    Türk tleekom fşber altyapısını kullanarak hizmet veren firmalardan biri oris telekom 60 tl 100 mbps akksiz modemi veriyorlar
    Netspeed 65 tl 50 mbps 200 gb akk sonrası 24 mbps modemi veriyorlar ama teknik destk iyi
  • Ben 1 seneden fazla bekledim tesadüf forumda konu gördüm internet kutusu die bir site çıktı karşıma yılmıştım internetsizlikten :D dedim deneyeyim 32 dairelik 2 blok ücretiz çanak kurulumu yapıldı çanak vasıtası ile bütün dairelere yeni hat çekildi bizim site yeni olmasına rağmen müteahhit rezaleti ucuz olsun ne olursa olsun 8 aydır sıkıntısız kullanıyorum kampanyaları sitede mevcut daha fazla kişi alırsa farklı fiyat veriyorlar. Bu arada turktelekom fiber getirdi kapımıza diğer evdeki ttnet kopmaları yavaşlığından dolayı şuanlık bundan memnunum ve fiyatıda uygun diğer evde 80 tl 16mps-75akn internetkutusunda 59 tl 24mps-200gb akn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oZRaGo

    Ben 1 seneden fazla bekledim tesadüf forumda konu gördüm internet kutusu die bir site çıktı karşıma yılmıştım internetsizlikten :D dedim deneyeyim 32 dairelik 2 blok ücretiz çanak kurulumu yapıldı çanak vasıtası ile bütün dairelere yeni hat çekildi bizim site yeni olmasına rağmen müteahhit rezaleti ucuz olsun ne olursa olsun 8 aydır sıkıntısız kullanıyorum kampanyaları sitede mevcut daha fazla kişi alırsa farklı fiyat veriyorlar. Bu arada turktelekom fiber getirdi kapımıza diğer evdeki ttnet kopmaları yavaşlığından dolayı şuanlık bundan memnunum ve fiyatıda uygun diğer evde 80 tl 16mps-75akn internetkutusunda 59 tl 24mps-200gb akn
    Yorum için teşekkürler. Acaba siz hangi firmayı kullanmaya başladınız ve çatınıza nasıl bir anten kuruldu?
  • internetkutusu adı
  • Fiyatları pahalı olur.

    Online oyun oynayamazsin. Ping uçar gider.



    Onun dışında sinirsiz internet alt yapı gelene kadar idare eder.



    Çok firma var ama hepsinin kapsama alanı farklı. hangisi bulunduğun yeri kapsıyorsa onu alacaksın.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara bir şey diyemem, değişiklik gösterir. Mesela ben Gaziantep'te bir yerel AirFiber firmasına 25 down 4 up için 80 lira veriyorum (AKN'siz). Firmanın altyapısı sağlamsa, AirFiber sistemi doğru kurulduğu sürece ping'e pek etki etmiyor. Yeter ki kullanan firma ucuz cihazlar değil de sağlam cihazlar kullansın.

    Bu bahsettiğim firmanın baş mühendisini tanıyorum, bana kullanılan cihazların arayüzünü vs. gösterdi. 300 mbps down/up geçirebiliyor sistem.

    Biraz kesenin ağzını açıp firmadan point to point istiyorum derseniz (cihaz ücreti alacaklardır) altyapıdan farksız internet alırsınız.
  • Arkadaşlar izmirde çiğli ve karsıyaka tarafında fibertek firması hizmet vermekte. Kendim bizzat kullanıyorum. Bu şerefsiz türk telekomun altyapısını beklemekten bıktığım için başvurmuştum. Gayet memnunum ps4 de r6ve bf5 oynuyorum. Kablolu bağlandığımda pingler gayet normal kablosuzda biraz sıkıntı oluyor. Geçenlerde tt den aradılar aktyapı geldi mahallenize dedi. Cevap olarak fibertekten memnunum istemiyorum dedim. Fibertek alacak olanlar varsa özelden sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Kaç mbps alıyorsunuz yağmurlu havalarda sorun oluyor mu Çiğlide oturuyorum
  • hoydaaaa H kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Okadar yağmur fırtına geçirdik sıkkıntı yaşamadım. En düşüm 8 mb kadar alıyorsunuz. 12 mb bile gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.