Şimdi Ara

Definitive Pro Sub 80

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar,
    Nihayet Definitive Pro Sub 80'enime kavuşuyorum (Jamo E3 sub'dan kurtuluyorum) kısmetse önümüzdeki hafta elimde olmuş olur.
    Bu sub için kullananlardan yada hakkında bilgisi olanlardan görüşlerini alabilir miyim?
    Tşk.



  • ödediğin fiyat nedir???


    hayrlı olsn...
  • mükemmel bir sub arkadaşım o. nerden kaça aldın acaba?
  • fiyat ı bekliyoruz hocam
    bu arada hayırlı olsun güle güle eskit yorumlarını ve resimlerini de bekliyoruz...

    saygılarımla
  • Arkadaşlar 2. el olarak aldığım bu sub'ın maliyeti bana yaklaşık olarak 400 ytl ama tahminim ve sizin yorumlarınızdan anladığım kadarıyla bir daha kolay kolay sub değiştirmeyeceğim gibi geliyor.
    Resimleri önümüzdeki hafta komple (naçizane) sistemimle beraber foruma koyarım. (rx-v 457 yamaha + infinitive ref. 61 mk2 frontlar, ppl350 jamo takımdan kalan center ve ön hoparlörler)
  • ben geçen hafta aldım arkadaşım..hiç pişman olmayacağın , oldukça başarılı bir ürün.güle güle kullan.ayrıca müzik performansı da gayet güzel.
  • Sub'ı nasıl bağladığınızı ve ayarlarını öğrenebilir miyim? Birkaç seçenek var ama açıkcası hangisinden ne kadar performans alırım pek tahmin edemiyorum. LFE (low level) Çıkışından mı yoksa High Level çıkışlarından mı bağlamam daha iyi olur?
    Bir de sormak istediğim diğer bir husus arkadaki parametreleri yani low pass crossover ve gain ayarlarını hangi levellerde tutmam gerekiyor.
    Tşk.
  • Lfe low level girişinden bağlayacaksın.


    quote:

    Orjinalden alıntı: okayal

    Sub'ı nasıl bağladığınızı ve ayarlarını öğrenebilir miyim? Birkaç seçenek var ama açıkcası hangisinden ne kadar performans alırım pek tahmin edemiyorum. LFE (low level) Çıkışından mı yoksa High Level çıkışlarından mı bağlamam daha iyi olur?
    Bir de sormak istediğim diğer bir husus arkadaki parametreleri yani low pass crossover ve gain ayarlarını hangi levellerde tutmam gerekiyor.
    Tşk.

  • üstad yazmış.
    ben low pass ayarını cihazda 90 lar civarında tutuyorum. amfide de 100 ün altında.volume level ı da keyfe göre ayarlıyorum.
  • ilginiz ve yardımlarınız için herkese teşekkürler.
  • sende sub ı bağlayıp kullanınca cihazla ilgili yorumlarını yazarsan iyi olur arkadaşım.forumu okuyan diğer arkadaşlar bilgi sahibi olurlar.
  • Bu haftaiçi tüm sistemin resimleri foruma eklemiş olurum. Sub için zaten öncesinde kullananların yorumu benim için referans oldu bende kendi yorumlarımı en kısa sürede sizlerle paylaşırım.
  • Mevcut sistemim resimdeki gibidir.
    Anfi yamaha rx-457 Front olarak infinity ref. 61 mk2 center jamo ve rear olarak önceki sistemin frontları olan jamo'ları kullanıyorum ve sub definitive pro sub 80 aramıza yeni katıldı:)

     Definitive Pro Sub 80
  • güle güle kullan arkadaşım...bir plazma kalmış artık burda eksik olarak.
    bu arada infinity lerden memnunmusun bari?
  • Teşekkürler Arkadaşım,
    Lcd önümüzdeki haftaya kaldı kısmetse yakında resimde ufak bir değişiklik olursa hiç şaşma:)
    bu arada infinity'lerden oldukça memnunum her zaman daha iyisini bulmak mümkün ancak uzun bir süre daha front olarak başka bir arayışa gireceğimi zannetmiyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: okayal

    Arkadaşlar 2. el olarak aldığım bu sub'ın maliyeti bana yaklaşık olarak 400 ytl ama tahminim ve sizin yorumlarınızdan anladığım kadarıyla bir daha kolay kolay sub değiştirmeyeceğim gibi geliyor.
    Resimleri önümüzdeki hafta komple (naçizane) sistemimle beraber foruma koyarım. (rx-v 457 yamaha + infinitive ref. 61 mk2 frontlar, ppl350 jamo takımdan kalan center ve ön hoparlörler)


    Sevgili @okayal arkadaşım,subwooferdan memnun kalmadınız mı acaba? Yada bir sorun mu oldu? Subwoofera açtığınız satılık ilanını gördüm de merak edip sormak istedim,genelde çünkü ben dahil tüm Def kullanıcıları sublarından çok memnundurlar?

    Hoşçakalın,saygılar...




  • Sorumu geri alıyorum,çünkü diğer başlıkta yaşadığınız problemi şimdi hatırladım,sinyal gidiyordu ve birdaha gelmiyordu...

    Ama satarken bence bunu belirtmelisiniz!!

    Hoşçakalın,saygılar...
  • Uyarınız için teşekkürler almayı düşünen ve teklif veren arkadaşa sorunu zaten iletmeyi düşünüyorum.
    Benim şansızlığım diyim yoksa çalışması sırasındaki performansından oldukça keyif aldım ve memnundum
  • Herkese merhabalar, dün teknik özelliklerine baka baka heveslene heveslene benim için çok diyebileceğim bir fiyata Definitive Pro Sub 80 satın aldım. Fakat cihazı Pioneer A443 amfime High Level Input kısmından bağladığımda hava sesinden başka bir şey duyamıyorum. Teknik özelliklerinde 21hz'e kadar inebildiği yazmasına rağmen farklı odalarda farklı konumlarda denememe rağmen sub 36hz'in altını veremiyor(sürücü tepki veriyor, ama odada 36hz'in altı duyulmuyor). Gain'i fazla açtığımda aşırı yoğun bir port hava sesi var, hava sesi bass'ları duymamı engelleyecek kadar fazla. Yani kısacası gain fullken asla kullanamıyorum hava sesinden dolayı yarısından daha kısık seste anca kullanılıyor. Bu cihazda bu denli port sesi ve 36hz'in altında odada yoğun bass sesler üretememesi normal midir? Yoksa aldığım cihazda bir problem mi var? Sırf çok alt frekansları duyabilmek için Logitech Z5500 cihazımı satıp 3 gün kargoyla ödemeyle uğraşarak Definitive Pro Sub 80 aldım. Ama Z5500'de 35'e kadar dolu dolu inebiliyodu. Kısacası hüsrâna uğradım. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.