Şimdi Ara

Güzel kızlar neden tipsiz erkeklere giderler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar güzel kızın yanında tipsiz erkek görünce çok şaşırıyorlar. Zannediyorlar ki güzel kız her zaman yakışıklı erkeği seçer. Ama bunun aslında yanlış olduğunu anlatmak için bu yazıyı yazıyorum.

    Facebook'da, Instagram'da görüyorum. Barbara Palvin'in sevgilisi, Adriana Lima'nın eski kocası, Acun Şeyma birlikteliği. İnsanlar diyor ki parası olmasa sevmezdi. Paragöz, sinsi falan.

    Peki bu kızların yanında yakışıklı erkekler görseniz mutlu mu olacaktınız? Neden güzel kızın yanında yakışıklı erkek olmalıdır? Bu çok saçma değil mi?

    Şimdi zengin erkeğe bakalım. Hayatı boyunca çalışmış, çabalamış, boş zamanlarını yeni kültürler edinerek geçirmiş, boşa vakit harcamamış birisi; Yakışıklı erkek ise sadece doğuştan gelen bir yakışıklılık dışında hiçbir şeye sahip değil. Ne konuşmayı bilir, ne eğlenmeyi bilir sadece yakışıklı. Soruyorum burada. Bu güzel kızı yakışıklı erkek mi hakediyor? Yoksa zengin erkeği mi?

    Şimdi çok geçmişe gidelim. Milattan öncelere. Erkek avını avlıyor; kadın evde çocuk bakıyor, yuvasını düzenliyor. Eskiden yaşam böyleydi. Peki o zamanlar kadın, erkek seçimini nasıl yapmalı? Tipe mi bakmalı? He tipe baksın da sırf yakışıklı diye seçtiği çocuğu ayılar parçalasın. Ya da yakışıklı kocasıyla yaptığı çocuğu o "yakışıklı kocası" koruyamasın, yesinler çocuğu.

    Bu yüzden kadın seçimini yaparken güçlü, kaslı tabiri caizse ayı gibi erkeği tercih etmiş. Beni ve çocuğumu koruyabilsin diye. Bu seçimi yapan kadınlar da bugünlere kadar ulaşmış. Kısacası kadınların genetiğinde bu tarz erkekleri seçmek var. İçgüdüsel olarak kıllı, kaslı, uzun boylu kısacası av için güçlü erkekler kızlara çekici geliyor.

    Ama devir değişti. Artık devir para devri. Parası olan erkek avını avlar. Kızlar, erkekler gibi "uf çok tatlı gel benim ol" kafasıyla bakmıyor. Hem kendileri hem çocukları için beni koruyabilecek erkek kafasıyla bakıyorlar ve zengin tabiri caizse güçlü erkeklere gidiyorlar.

    Erkeklerin hayattaki en büyük amacı üremek. O yüzden seçici değiller. Mümkün olduğu kadar dişi döllemeliyim içgüdüsü var erkeklerde. Ve bu yüzden nefes alsın yeter düşüncesi hakim. Kadın bulamayanların damacanaya hallenmesi o sebepten. İçgüdüyü bastıramayınca neler neler yapıyorlar.

    Ama kadınlar da böyle bir düşünce yok. Kadınların düşüncesi sağlıklı çocuklar yetiştirmek ve onları koruyabilecek erkekler bulmak. Bu yüzden erkekler gibi her karşı cinse gitmiyorlar ve çok seçiciler. Akıllı olan kız ise tip yerine güce (eski zamanlarda kas gücüne ama şuan para gücüne) bakıyor.

    Tabi para gücüne bakmayan kızlar da var. Bu kızlar daha içgüdüleri baskın kızlar. Gidiyorlar tipsiz dediğimiz türden olan kıllı, göbekli erkekleri tercih ediyorlar. Ve diyorsunuz ki bu kızlar salak mı? Dışarıdan bakınca öyle. Ama olayın iç yüzünü bilmiyorsunuz ki. O erkek kimbilir nasıl etkiledi kızı. Kızların bir çok farklı kriteri var. En önemlileri özgüven, kızı eğlendirebilme ve ortamda sana duyulan saygı. Bununla beraber erkeğin en önemli makyajı olan sakal da eklenince kızın hormonları diyor tamam işte bu o erkek. O tipsiz dediğiniz erkekler işte bu özelliklere sahip. Siz de diyorsunuz ki hala şansımız var. Bütün gün PC başında oturursan, kendini geliştirmezsen, sosyal fobini yenmezsen şansın mansın yok.

    Çok genellemeli bir metin oldu. Her kadın böyle değil tabi ki ama çok büyük bir kısmı böyle.

    Özetlersek kızlar erkeklerden çok daha seçici ve seçtiği her erkeği seçmesi için bir sebep var. Şaşırmak ve hayatın şansına sövmek yerine nerede yanlış yaptığınızı düşünün ve kendinizi geliştirmeye çalışın. Emin olun o seçtiği tipsiz erkek diğer erkeklerden daha farklı. O tipsiz erkek kendini geliştirmiş ve yakışıklı olanlardan üstün özellikleri var.







  • Cunku hep farkli seyler isterler ondan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya gerçekten saygısızlık etmek istemiyorum ama bu gibi şeyleri duyunca tipsiz biri olarak şu tepkiyi veriyorum ister istemez.

  • Okumadım ama doğru tespit.



    Güzeller güzelinin nişanlandığı çocuk onun yanında çapulcu...



    3 yıl bir asalağa verdiğim yerde güzeller güzeline verseydim şu an onunla nişanlı olmayacaktı... Bir çapsız yüzünden kimi kaybettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuamdım ama doğru çünkü o yakışıklı onun sevgilisi vardır veya bana bakmaz diye gelmiyorlar bknz kendim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.