Şimdi Ara

Uyku Modundan Sonra Bilgisayar Kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar çooooooook uzun bir zamandır bu sorundan mustaribim. Çözmek için çok farklı yollar denedim, donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum çünkü bu sorunla karşılaştıktan sonra bilgisayara pek çok kez format attım, ancak aklıma hiç bir şey gelmiyor. Sorunu biraz daha detaylı anlatayım;

    Bilgisayarımı normal şartlarda hiç bir sıkıntı olmadan açıp kapatabiliyorum, aynı şekilde uyku ve hibernate (derin uyku mu oluyor bu?) moduna da alabiliyorum. Ancak uyku modundan bir kere uyandırınca tekrardan uyku moduna alamıyorum, kapatamıyorum, siyah ekranda kalıyor PC. Aynı sorunu hibernate modundan çıkartınca yaşamıyorum sadece uyku modunda durum böyle. Sonrasında geriye kalan tek çözüm olarak tuşuna basılı tutup tamamen kapatıyorum mecburen. Uzun bir süre uyku yerine hibernate modunu kullandım ancak diskte ciddi anlamda yer kapladığı için kapatmak zorunda kaldım.

    Sorunun ne zaman başladığı ile ilgili bir fikrim yok üzerinden çok zaman geçti. Donanımda yaptığım tek değişiklik de SSD (Samsung m2 sata) ve RAM eklemek oldu (Kingston, modelini hatırlamıyorum). Ancak ne yazık ki sorun bunlardan önce mi sonra mı başladı bilmiyorum. Bunların böyle bir soruna sebep olma olasılığı nedir, önerebileceğiniz başka çözümler var mıdır? İnternette yerli/yabancı kaynaklarda uyku modu sorunları ile ilgili bulduğum tüm çözüm önerilerini denedim sanırım. Şimdiden teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.