Şimdi Ara

Adnan Oktar'a operasyon baslatildi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack!

    Bu Tülay Kumaşcı nasıl bir dolandırıcıymış öyle..



    aynı kişi değil.
  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Ben de onu diyorum zaten.

    Ne oldu da şimdi başladılar acaba?
  • Bu zamana kadar ,seçim sonrası beklendiğine göre bunlar hakkaten güçlü bir yapılanma .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr20mouse

    Benim bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeepImpact.

    Benim bu

    Alıntıları Göster




    Çok iyi olmuş hocam twittiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adnan oktar ve kedicikleri tayyip ve akp'liler ? arasındaki benzerlikleri bulunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul emniyeti anlık

  • Adnan Oktar'a operasyon baslatildi

    Adnan Oktar'a operasyon baslatildi

    quote:


    Eski "kedicik" anlattı: "Acun Ilıcalı da eski bir mürid olarak..."
    Adnan Oktar'ın örgütüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan eski kadın mürit Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Acun Ilıcalı'nın da eski bir mürit olduğunu iddia etti...
    Facebook Paylaşımı

    12.07.2018 22:43 Karakter boyutu :

    Adnan Oktar'ın örgütüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan eski kadın mürit Ceylan Özgül, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Acun Ilıcalı'nın da eski bir mürit olduğunu iddia etti.

    Polis, 2 yıl süren takipten sonra dün Adnan hoca ve 234 müridine 4 ilde şafak operasyonu düzenledi. Aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 170 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaşları 11 ile 40 arasında değişen 70 kişi Adnan Oktar'dan şikayetçi oldu.

    Operasyonun ardından, geçtiğimiz aylarda Oktar'ın yanından firar eden Ceylan Özgül, çeşitli TV kanallarına ve ajanslara verdiği röportajlarla örgütün iç yapısını anlattı.

    Öte yandan Twitter hesabından yayınladığı bir mesajda "TV8 de yayın kesilmiş bir hata olmuş sanırım sayın Acun Ilıcalı da eski bir mürid olarak anlattıklarımı teyit edecektir" ifadelerini kullanan Özgül, sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

    Özgül, daha sonra bu tweetini sildi.
    https://odatv.com/eski-kedicik-anlatti-12071853.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 13 Temmuz 2018; 9:53:50 >
  • quote:

    “Mavi Marmara’daki manyak tipler” çıkışıyla muhafazakar camiadan büyük tepki gören Cem Küçük’e destek veren Oktar, Cem Küçük’ü adamlarına arattığını belirtip “Yalnız falan zannetmesinler bir daha söylüyorum, kanunla hukukla kolunu bacağını kırarız” demişti.

    CEM KÜÇÜK: "HOCAMIZ ADNAN OKTAR"

    Arşivde ayrıca, Oktar’ın A9 kanalında yayımlanan programlar da dikkat çekiyor.

    Cem Küçük, 2013 yılında A9 kanalında katıldığı programda Adnan Oktar’dan bahsederken “Hocamız Adnan Oktar” ifadesini kullanmıştı.

    İşte o sözler:

    Küçük 2016 yılında da A9 kanalındaki “Hayata Dair” programında da boy göstermişti. Küçük, operasyon kapsamında firar eden Serap Akıncıoğlu’nun konuğuydu.

    http://www.gercekgundem.com/guncel/24872/adnan-oktar-cem-kucuke-boyle-sahip-cikmisti
  • Kandırıldık loading...

    quote:

    Adnan Oktar'ın kaçırdığı kızlar için AKP ne demişti?

    AKP'li eski vekil Emin Şirin, 10 yıl önce konuya ilişkin Cemil Çiçek, Tayyip Erdoğan ve Necmeddin Erbakan'a mektup yazdığını açıkladı ve aldığı yanıtları paylaştı.

    Adnan Oktar'ın kaçırdığı kızlar için 2006 yılında Meclis'e gelen ailelerle görüşen AKP'li eski vekil Emin Şirin, konuya ilişkin Cemil Çiçek, Tayyip Erdoğan ve Necmeddin Erbakan'a mektup yazdığını açıkladı ve aldığı yanıtları paylaştı.

    Yeniçağ'dan Ahmet Takan'a konuşan eski AKP'li vekil Emin Şirin, Oktar'a ilişkin 2006 yılında Cemil Çiçek, Tayyip Erdoğan ve Necmeddin Erbakan'a mektup yazdığını belirterek, aldığı yanıtların "reşitler, memnunlar, bizim karışabileceğimiz bir konu değil" şeklinde olduğunu aktardı.

    Şirin'in açıklamaları şöyle:

    "Benim 2006'da o zaman Ak Parti'den istifa etmiştim ama aktif milletvekili olduğumu gören anneler, kızlarını kaptıran anneler beni geldiler buldular Meclis'te. Ve dediler ki, 'Bu çocukları kurtarmak için ne yapabiliriz?'Hakikaten anlattıkları çok acıttı. Çünkü şöyle, yalnız kızları alıp götürmüyor bir de mal mülk alıyor. Yani kızın üzerine daire varsa daireyi de onlara devrettirtiyorlar falan. Bunun üzerine ben acıdım bunların durumuna ve duruma biraz hukuki açı haricinde insani açıdan da bakmaları için birkaç mektup yazdım. Cemil Çiçek o zaman Adalet Bakanı'ydı ona yazdım, Sayın Başbakanımıza şu an Cumhurbaşkanı olan Tayyip Erdoğan'a yazdım. Necmettin Erbakan'a yazdım bir de. Necmettin Erbakan'a niye yazdığımı sorarsanız bizim sohbetlerimizde Necmettin hoca, Adnan hocanın 'Harun Yahya'takma isimle yazdığı kitapları ve önemsediğini bize anlatırdı O kitaplardaki bulguları ciddiye alırdı Necmettin hoca. Oradan bir tanışıklıkları da olduğunu biliyorum. Necmettin hocaya da mektup yazdım; böyle böyle çok büyük sıkıntıları var ailelerin. İnsani açıdan siz de buna bir bakarsanız hocam iyi olur diye. Netice çıkmadı. Bu arada netice çıkmamasının sebebini şöyle söylediler. Dediler ki; 'Bu çocukların hepsi reşit. Reşit bir insanın kendi rızasıyla Adnan hocanın yanında durması veya malını mülkünü devretmesi bizim devlet olarak karışabileceğimiz bir konu değil.'

    Kim söyledi bunu Emin Bey?

    Cemil Bey'le konuştum o söylemişti. Sonra Necmettin hocadan da dolaylı olarak buna benzer bir şey geldi; 'Yapamıyoruz bir şey, çünkü reşit çocuklar. Hallerinden memnunlar.'Bu arada da bir mahkeme açılmıştı İstanbul'da. O mahkemeye de destek olsun diye gittim. Mahkemeyi ebeveynler çocuklarının kurtarılması için açmıştı. O mahkemeye ben gittikten sonra tabii Adnan hocacılar delirdi ve hücum etmeye başladılar bize. Bu hücumların sonucunda hedefe koydukları gayet basit. Bakın sayacağım şimdi size. Sadettin Tantan, Emin Şirin, Adil Serdar Saçan, Tuncay Özkan, Ümit Sayınve Taha Akyolile ilgili bir şey vardı. İşin garabetine bakın burada ismi geçen Akit gazetesinde filan böyle ilanlar yayınlandı hakkımızda. İşin garabetine bakın, Sadettin Tantan hariç Taha Akyol'u da dışarıda bırakalım hepsi Ergenekon sanığı oldular. Ben gözaltına alındım. Gözaltına alınıp çıktıktan sonra benim o zamanki avukatım Rezzan Aydınoğlu görüşmeye gidiyor gayriresmi bir görüşme yapıyor. Tapeyi yollayacağım size biraz sonra benim Ergenekon tapelerim de var Rezzan Hanım'ın bana telefonu. Rezzan Hanım telefonda diyor ki; 'Ben savcılarla konuştum bu senin hakkındaki yazıdaki ihbar mektubunu sanki Adnan hocacılar yazmışlar gibi düşünüyorlar'diyor.

    Sayın Erdoğan'dan mektubunuza bir yanıt gelmiş miydi?

    Yok gelmedi. Yine annelerin bana söylediği; ben annelerin Emine Hanım'a da gitmelerini rica etmiştim. Gidip söylediklerinde Emine Hanım bu konu ile ilgileneceğini, insani olarak ilgileneceğini hatta zaman içerisinde kendi çocuklarına bile el atmaya teşebbüs ettiklerini serzenişte bulunmuş. İnsani olarak bu konuyla hassasiyet göstermiş Emine Hanım."

    http://www.gercekgundem.com/siyaset/24864/adnan-oktarin-kacirdigi-kizlar-icin-akp-ne-demisti
  • Merkur M kullanıcısına yanıt
    kesinlikle dogrudur hatta hepsi yahudi muridi bunlarin cok gizli adamlari da var tahminen yaziyorum (tahmin diyorum ama kendim eminim) beyaz tv de bunlarin adami bence.
  • Dr. Robert Ford kullanıcısına yanıt
    Sanırım sorunuza net bir yanıt alamamışsınız, ileriki sayfaları okumadım ama yanıt aldıysanız da başınızı ağrıttıgım icin kusura bakmayın.

    Şunu belirterek konuya giriş yapayım da birileri tarafından din düşmanı CHP li yaftası yemeyeyim. Hepinizden daha fazla AKP'liyim, daha Fetö olayları olmadan önceden beridir bu tarz oluşumların karşısındayım. Hamd olsun fıkhi bilgilerimde bu forumdaki çoğu kişiden iyidir.

    İçinde bulunduğumuz gerek jeopolitik, gerek sosyokültürel, gerekse islami fıkıh eksikliğinden bu ve bu tarz oluşumlar ülkemize fayda sağlarsa 100 zarar ettirir.
    Cemaatler kuruluş amacı iyi niyetle olsa bile, kurumsal olmaya, maddi olarak büyümeye dolayısı ile içine para/kâr bulaşmaya başladıkca kuruluş amaçlarının dışına çıkmaya/çıkartılmaya mahkumdurlar.

    Bu tarz oluşumları ilk kurduğunuzda gayeniz gerçekten samimi olabilir, lakin büyüyüp palazlanmaya başladığınız an, ya içerden birileri maddi çıkar uğruna amacından sapar, yada dışardan birileri bu yapının içine sızıp kendi emellerine alet eder.

    Süleymancılar, Cübbeli, Menzil vb.. bunlar en göz önünde olanlardır, ya çok sıkı denetlenmeli, yada palazlanmadan önleri alınmalıdır. Bugün Fetö den boşalan yerlere süleymancılar göz koymuştur, üyelerini seçimlerde iyi partiden yana oy kullanmaya zorlamalarından bellidir zaten. Yarın süleymancıların önünü kesersen ortaya menzil çıkar, liste bu şekilde uzar gider.
    islamı öğrenecekseniz Kuran, diyanet yeter.

    Ayrıca bu tarz oluşumlar ülke için tehdit oluşturduğu gibi, bunun bireysel örnekleri olan, Nihat Hatipoğlu, Karataş hoca ve bu tip hocalarda ülke için olmasa bile islam için sakıncalı olabilecek isimlerdir. Sürekli uhrevi şeylerden bahseden, uçandan kaçandan bahseden, ha bire masal anlatır gibi rivayet anlatanlar islama alenen zarar veriyor..
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Ne yaptı size 16 senedir bu devlet de bu kadar gareziniz var?
    Bu adam kaç senedir bu ülkede bu tarz oluşum ve hareket içinde bakmadınız mı? 1990 lardan beri. Varsa yoksa Tayyip tayyip.
    adam operasyon yapıyor suç, yapmıyor Tayyip bunları kolluyor.
    Sizin derdiniz üzüm yemek değil varsa yoksa bağcıyı taşlarsınız.
    Adamlara operasyon yapılmıi ve 2 senedir takipteyiz deniliyor. Adamların aleni israil vs mason örgütlerle üstelik kendi yayınlarında kendileri söylüyor bağlantıları var. Yani olay sadece dini sömürü yada kedicik meselesi değil. Muhtemelen işin içinde derin devlet yapılanması var. size göre devlet yönetmek çiftlik yöentmek gibi zaten. Canım sıkıldı beğenmedim al içeri.
    Öyle olmuyor o işler.
    Sen adamı şikayet edersin ama sadece yayınları için. Ama adamlar kanuni olarak hepsi reşit insanlarla kendi rızaları ile iş yapıyor haklarında delil yok vs.. Tayyip ne yapsın bunlara
    Adama siz diktatör dersiniz oysa bütün hukiki yolları takip eder. Ama siz hukiki olmayan adımlar beklersiniz... İçine düştüğünüz durumun Adnan Oktardan farkı yok, bi kendinizi check edin..
  • Eskiden bu formlarda ne söylediğini anlayan, ne söylediğini anlatabildiğin insanlar vardı.
    Tartışırken bile ile bir şeyler öğrenir, bir şeyler öğretebilirdin
    Ama şimdi öyle mi? Adama gercekleri gözünün içine sokuyorsun adam hala gelip masal anlatıyor.
    Adama olması gerekenleri söylüyorsun, Adam geliyor senin anlatmadığın, söylemediğin şeyleri söylemişsin gibi ahkam kesiyor. Seni suçluyor. Ortada kabak gibi gerçekler varken, o gerçeklerle uğraşacağı yerde, seni suçluyor, Derdi sen, tasası sen, sen oğlu sen.
    Sen ve senin gibiler diyerek başlıyor yazısına sen ve senin gibilerle alakası olmayan yorumlarla seni karalamaya çalışıyor. Konu dağılıyor gidiyor, anlatamıyorsun, anlama kapasitesi yok. Papağan gibi aynı şeyleri yazıyor.
    Gerçekten yazık,
    Sen diyorsun ki, canakkale boğazı, adam sürekli diyor ki. Yandı götümün ağzı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 13 Temmuz 2018; 17:49:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar farketmediniz mi? Bu adam için yapılan suçlamalar gerçek ve uzun yıllardır biliniyordu. Neden bu kadar geç kalındı?. Fetullah Gülen 1995’dan beri biliniyordu neden geç kalındı? Kafamda deli sorular..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 14 Temmuz 2018; 0:31:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ratsx kullanıcısına yanıt
    Bu yorumun altına imza atarım. Nedense hep büyümüş, gelişmiş, sızmış örgütlere müdahale etmekte geç kalınıyor. NEDEN acaba...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Derin devlet yapılanması fetö konusunda da 1995 yılından beri vardı. Bütün başbakanların işine geliyordu. Tayyip beyin de 16 yıl işine geldi. Neden 15 temmuz sonrası fişini çekti? Aynı çelişkileri bu kedicikli adam içinde düşünmelisin. Artık Tayyip beyin ne gibi bir çıkarı vardı da , “kenarda takılsın Oktar hocam” diyordu. En az 5-6 yıl öncesine ait Adnan Oktar’ın suç işlediğine dair deliller vardı. Kanalının defalarca kapatma cezası alması gerekiyordu. Bikinili kızlar tv de göbek atıp maşallah inşallah diyordu. Adnan Oktar resmen HZ. Mehti’nin özellikleri ile kendi özelliklerinin örtüştüğünü açıkladı. Rasim ozan Kütahyalı ile tartışmasını izlemelisin. Ve ayrıca silahlı örgüt olduğunu MİT yıllardır bilmiyordu muydu? Sen bütün bunları check ettin mi? Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi oldu ellerine sağlık operasyonu yapanlarin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Hangi 95? 79 doğumluyum, orta bire giderken 92 yılında derslerim iyi oldugu için bunların "abi" dedikleri ders çalıştırma ayağına yanıma yaklaşıp elime gülen kitabı tutuşturdular. Ne ayaksınız siz bizim okulda bu ders var mı, bu kitabı okuyarak hangi sınavdan geçeceğim deyince bir daha yanıma uğramadılar. Üni yıllarım da ise artık cemaatlerin bu ülkeye ne kadar zarar verdiğini her ortamda konuşur olmuştum.
    Fakat bu ülke de bu oluşumlar seneledir var, ve yönetimdeki her siyasi ile aralarını iyi tutmaya çalışmışlardır. ne tayyip le ne ötekilerle hiç bir zaman problemi olmamıştır dikkatiniz çekerim.
    Ta ki ne zaman Tayyip erdoğan dersaneler kapatılsın dedi o zaman öküz öldü ortaklık bozuldu, ölmüş olsanız mezarınızdan kalkın AKP ye oy verin diyen Gülen bir anda Tayyipi dinsiz ilan etti.. Siz sürekli Tayyipi suçlayın durun, bu insanlar suçludur, 90 lardan beri devletin içine sızıyorlardı.. En nihayetinde darbeye yeltendiler. Eğer önleri alınmazsa süleymancılardan tutun menzile hepsi zararlı oluşumlar olacaktır..
    Mesele Tayyip, İnce, akşener, kılıçdaroğlu meselesi değildir. Mesele ÜLKe meselesidir. Bırakın ayrışmayı da bu oluşumlara karşı halk olarak birlik olalım, herşeyi devletten beklemeye gerek yok. Bu oluşumlar halktan aldıgı destekle böyle palazlanıyor unutmayın..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.