Şimdi Ara

Fiber İnternet için Netspeed ve diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba evimi istanbul avrupa yakasından anadolu yakasına taşıdım. Diğer evde TurkNet kullanıyordum buraya da nakil yapmak istedim ama port olmadığı için yapamadılar 1 haftadır da bir çözüm yok açıkcası, en son TurkNet ten arayıp isterseniz iptal edelim dediler.Taşındığım sitede fiber alt yapı mevcutmuş TT ile konuştuğumda isterseniz fiber bağlatabilirsiniz dediler bende diğer iss lere bakarken netspeedi gördüm TTelekoma taahhüt vermek istemiyorum açıkcası o yüzden diğer alternatifleri değerlendirmeye çalışıyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Kullanan arkadaşların memnuniyet durumu nedir fiber de bir sıkıntı yaşar mıyım? TTelekomun söylediğine göre fiber santraline 14 metre uzaktaymışım bir problem yaşamazsınız hemen fibere geçirelim dediler ama bana kotası yüksek veya kotasız taahhütsüz abonelik lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • netspeed deneyip görün sonra kötü ise telekoma geçersiniz en fazla 1 aylık fatura ödersiniz ve 60 liralık kurulum ücretini ödersiniz sorun çıkıcağini sanmam netspeed'te
  • Selhamnes hiç düşünme... madem binanda fiber var hemen geç.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de yeni taşındım. Kablonet kullanıyordum. Alt yapı yokmuş direk iptal ettirdim cayma bedeli ödemeden.



    Netspeed e başvurdum. Fiber var burada. 12 ay taahhüt verdim. Fiber olduğu için bağlantı ücreti 75 liraya geldi. Türk Telekom kendi modem verecekmiş. Bakalım. Umarım memnun kalırım. 65 lira aslında çok yüksek benim için. 50 mbps hız da gereksiz yüksek. Bir tane 24 mbps 55 liralık bir fiber paket çıkarsalarmis iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaylar biraz karışık Milenicom ve Nedspeed ile görüştüm Turknet işlemleri bitince birinden birine geçeceğim muhtemelen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.