Şimdi Ara

Hileciler neden ban yemiyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 sene önce aktif olarak cs go oynuyordum.
    Hilecileri not defterine kaydediyordum.Çoğu ban yiyordu 1 ay içinde.

    Şimdi liste yaptım bariz aimbot olan adamlar aylardır ban yememiş.Bu valve ne yapıyor ?
    Oyunda bayağı bi online sayısında düşüş var zaten.



  • haklısın, özellikle takip ettiğim 2 kişi var hala banlanmadı 1 aya yakın zamandır. saçma sapan panorama falan uğraşmak yerine hilecilerle uğraşsalar adam gibi bi anticheat sistemi geliştirseler daha da bunaltsalar şunları belki oyun yeniden canlanıcak ama yok. anlamıyorum 1 kişi falan mı çalışıyo sadece bu valve de.
  • Ben umudumu tamamen kaybettim. Valve zamanında Faceit-Esea gibi bir yan anti-cheat uygulaması geliştirmek istemiş ancak bunu uygulayan diğer birkaç steam içi değişik oyun, oyuncularının bilgilerini çalmakla suçlanıp ciddi davalar açılmış. O yüzden 2. parti bir yazılımla hiç bir zaman anticheat yapmayacakları konuşuluyo redditte ki zaten Valve gibi bir markanın Faceit veya esea'in anticheat yazılımlarını satın almaları veya başkalarına yazdırmaları işten bile değil, yapmak isteseler yaparlardı yani. Vac-net gibi sistemler geliştirilip uygulanmaya çalışılıyor ancak her gelen sistem bir öncekinden daha kötü.
    Hiç bir zaman oyuncular hile yapmadan ban yemeyecek hep hile yapacaklar sonra tespit edilip ban yiyecekler bu yüzden cs asla eski zamanlarına dönmeyecek benim görüşümce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.