Şimdi Ara

Tramer sorgusundan iki farklı sonuç gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Dün sabah internette gördüğüm Astra marka bir aracı beğendim, plakadan tramer sorgusu yaptığımda Uno marka araçta 1 kaza bulunmuştur şeklinde bir mesaj geldi. Sahibini aradım, ne zaman yaptınız sorguyu, şimdi yapıyorum birşey çıkmıyor, tekrar dener misiniz dedi. Tekrar denediğimde hakikaten bu sefer Astra marka araçta kaza bulunmamıştır şeklinde bir sonuç geldi, motor şasi no istedim, onun sorgusunda da bir şey çıkmadı. Yalnız daha sonra ekpertize göstersem sorun olur mu vs dediğimde satıcı yan çizmeye başladı, sesiniz gelmiyor vs dedi ve konuşma sonlandı.

    Aynı günün sabahında saat 9'da yapılan sorgu ile 11.00'de yapılan sorgunun farklı olması normal mi? Tramer'e ne kadar güvenebiliriz bu durumda. İlan da bir önceki gün akşam verilmişti, benim aklıma gelen akşamdan ilanı verip sabahtan tramer kayıtlarını düzelttiririz demiş olmaları bir yerden bir adamını bulup. Araç daha sonra da satıldı, 24 saatten az sürede satılmış oldu.

    Böyle bir durumun yaşanması normal olabilir mi? Tramer sorgularına ne kadar güvenebiliriz. Yoksa ben komplo teorisi mi kuruyorum







  • Plakayı yeni değiştirmişler, daha Astranın kaydı oluşmamış o yüzden eski araç-yeni araç gelmiştir.

    Zaten plaka sorgusu değil, şasi sorgusu esas olandır.
  • o plaka eskiden uno'da takılı olduğu içindir. şasi sorgusundan başka sorguya güvenmeyin..
  • şaseden sorgulamak en iyisi olacaktır , bende alırken en kadar boya var demişlerdi fiesta'da , plakadan hiçbir şey çıkmadı , şaseden sorgulatınca 14 bin hasar kaydı çıkmıştı , o zamanlar da 28 bine alacaktım aracı :) El kadar boya = 14.000 tl hasar kaydı
  • Benzer bir durum benim de alacağım araçta başıma geldi hatta buraya konu da açtım. Plakadan gönderdiğimde Megane 4 araç için Ford transit minibüs 1 adet kazaya karışmıştır diyordu hatta tarihi de yakındı. Sonra tekrar plakadan değil ama şasi den gönderdim bir şey çıkmadı. İlk gönderdiğiniz mesajdaki aracın şasi nosu sizin aracınızınkini tutmuyorsa sıkıntı yoktur. Ya Tramer bazen yanlış mesajlar gönderiyor ya da plakalarda olan eski kayıtlar çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım artık plaka değişse de şasi ile eşleşiyor ve doğru bilgi geliyor. ben plakamı değiştirdim şasi ve plaka sorgusundan aynı kayıt geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.