Şimdi Ara

Ayın Enparalılarına kitap alışverişlerinde 15 TL indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temmuz ayında ‘Ayın Enparalısı’ olun, 1 - 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Encard’ınız veya Enpara.com Kredi Kartı’nızlawww.kidega.com’dan tek seferde yapacağınız ilk 30 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL indirim kazanın!

    Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?
    Kampanyadan yararlanabilmek için:

    Enpara.com müşterisi olmanız,
    1 - 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında Encard’ınız veya Enpara.com Kredi Kartı’nızlawww.kidega.com üzerinden tek seferde 30 TL ve üzeri alışveriş yapmanız,
    Harcama yaptığınız tarihten bağımsız olarak, ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.
    Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır ve aynı gün size SMS ile bilgi verilir.

    Nasıl 'Ayın Enparalısı' olabileceğinizi öğrenmek ve 'Ayın Enparalısı' uygulamamızla ilgili detaylı bilgi almak için 'Ayın Enparalısı' sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Nelere dikkat etmelisiniz?
    Kampanya 1 - 31 Temmuz 2018 tarihleri arasındawww.kidega.com web sitesi üzerinden Encard’ınız veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla yapılan alışverişler için geçerlidir. Diğer ödeme sistemleri veya para transferi yöntemleri (ör:EFT, havale) ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya sadece tek seferde yapılan ilk 30 TL ve üzeri alışveriş için geçerlidir. Kampanya boyunca tek seferde birden fazla 30 TL ve üzeri alışveriş yapılması durumunda, sadece yapılan ilk alışveriş için 15 TL indirim kazanılır. Tek seferde 30 TL’nin altında alışveriş yapılması durumunda, ay boyunca yapılan alışverişlerin toplamı 30 TL’nin üzerinde olsa bile kampanya kapsamında indirim kazanılmaz.
    Kampanyadan sadece Temmuz ayı içinde (alışveriş tarihinden bağımsız olarak, Temmuz ayının son gününe kadar) ‘Ayın Enparalısı’ olan müşteriler faydalanabilir. ‘Ayın Enparalısı’ olmaya hak kazanılan tarihten önce kampanya kapsamında yapılan alışveriş kampanyaya dahil edilir. Detaylı bilgiye web sitemizde yer alan 'Ayın Enparalısı' sayfasından ulaşabilirsiniz.
    Kampanya kapsamında kazanılan indirim 7 Ağustos 2018 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesaplarına yatırılır ve indirim kazanan müşteriler aynı gün gönderilen bir SMS ile bilgilendirilir.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürün veya ürünlerin iptal veya iade edilmesi ve bu iptal/iade sonrasında alışveriş tutarının 30 TL’nin altında düşmesi durumunda, ilgili alışverişten indirim kazanılmaz. Kampanya kapsamında indirim kazanmış bir alışverişin 7 Ağustos 2018’den sonra iptal/iade edilmesi ve ilgili alışveriş tutarının 30 TL’nin altına düşmesi durumunda ise, kazanılan indirim tutarı Enpara.com Vadesiz TL hesabından geri tahsil edilir.
    Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerle ilgili her türlü sorun, itiraz ve şikayeti destek@kidega.com adresine e-posta göndererek, 0850 811 85 34 numaralı çağrı merkezini arayarak veya Kidega.com’un iletişim adımında yer alan iletişim formunu doldurarak iletebilirsiniz. Enpara.com, satın alınan ürünlerle ilgili herhangi bir sorumluluk taşımaz.
    Enpara.com kampanyası farklı kampanyalarla birleştirilemez.
    Enpara.com, öncesinde bilgi vermek kaydıyla, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Ayın Enparalılarına kitap alışverişlerinde 15 TL indirim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImKeynes -- 3 Temmuz 2018; 15:11:6 >



  • Önerisi olan var mı? Zweigin 10 kitabı 16 liraymış satrancı okudum ama fiyat uygun gibi.
  • Ben hakan günday serisini tamamlamaya çalıştığım için onları aldım. Bu dönem kitaba doyduk enpara geç kaldı. Hem iade az hem sitede çoğu kitap yok. Çok rağbet görmeyecektir
  • Ne lanet site ya , bir de teknopark şirketi olacaklar .





    Yayınevi listeledikten sonra filtreleme ya da arama seçeneği gören var mı sitede. İş bankası yayınlarına bakayım dedim 194 sayfaya da tek tek bakmayacam herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin07 -- 3 Temmuz 2018; 19:25:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    Ne lanet site ya , bir de teknopark şirketi olacaklar .





    Yayınevi listeledikten sonra filtreleme ya da arama seçeneği gören var mı sitede. İş bankası yayınlarına bakayım dedim 194 sayfaya da tek tek bakmayacam herhalde.
    Hocam üste harfler var i harfine gelin sayfa sayısı 16 ya düşüyor ama onda bile iş bankasını bulmak beni zorladı 13.sayfada haberiniz olsun, site bu yönden sıkıntılı gerçekten
  • Dün ayın enparalısı oldum.. uzun yıllardır otisabi 7 ve 8 i alıcam hep erteleyip durdum.. 1 den 6 ya kadar seti vardı elimde.. zaten adedi 20-24 tl civarında ikisini 36 ya aldım 15 iade ile kombo yaptık.. 21 liraya almış oldum..

    ayrıca 100 tl yıllık üyelik ücret iadesi almak için son ayım..
    3. işlem 10 tl üzeri işlemimide tamamlamış oldum..

    teşekkürler enpara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin07

    Ne lanet site ya , bir de teknopark şirketi olacaklar .





    Yayınevi listeledikten sonra filtreleme ya da arama seçeneği gören var mı sitede. İş bankası yayınlarına bakayım dedim 194 sayfaya da tek tek bakmayacam herhalde.

    çok teknolojik oldukları için durmuyorlarki zaten teknoparkta, vergiden indiragandi yapmak için ordalar
  • Bir zamanlar enpara vardı kullanirdik.
  • kampanya 2 ay uzatıldı
  • Süper cepteteb ve enpara candır gerisi heyecan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.