Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
826
Cevap
11
Favori
22.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Konuya geçmeden önce söyliyeyim. Bu benim için ciddi bir konudur o yüzden lütfen sulandırmayın. Yaşı 18’den büyük kardeşlerim ve özellikle daha büyük ağabeylerim yorum yaparsa sevinirim.

    Öncelikle kendimden bahsedeyim. Ben İstanbulda ailesinin yanında yaşayan bir üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boş günlerimde babamın yanında çalışıp harçlığımı çıkartıyorum. Kız arkadaşımla 9 aydır devam eden bir ilişkimiz var. Kendisi ile aynı sınıftayız. Sevgili olmadan önce kısa bir arkadaşlık dönemimiz oldu ama kafalarımız uyuşunca ilişkimizi ilerlettik. Kızı gerçekten seviyorum. Ama son 3-4 aydır acayip derecede canımı sıkan durumlar oldu. Kafeye oturmaya gittiğimiz zaman veya yemek yemeye gittiğimiz zaman hesabı hep ben ödüyorum. Ders bitince yemekhaneye gidelim bugünün menüsü güzel dediğimde bana cimri muamelesi yaptı birkaç kez.(Yemekhanede güzel yemekler çıkıyor ve kızı daha önce yemekhanede defalarca görmüştüm hatta yemekhanede tanıştık diyebilirim). Bazen hatayı kendimde arıyorum ama hayır kesinlikle sömürüldüğümü düşünüyorum. Bunlar en basit olaylar canımı çok sıkan daha büyük olaylar da oldu onları anlatsam bayağı sürer. Ben artık sömürülmek istemiyorum ama konuyu kıza nasıl açsam bilemedim ne yapmamı önerirsiniz?

    Edit: Arkadaşlar herkes ayrıl falan yazmış ama benim için söz konusu bile olamaz ayrılmak sevgilimi gerçekten seviyorum.

    Edit 2: Arkadaşlar hesap ödemek dışında da bazı olaylar oldu. Bir arkadaş benim abarttığımı söylemiş ben de en çok sinirimi bozan olaylardan birini yazıyorum.

    Kız arkadaşımla buluşup sinemaya gitmek için randevulaştık. Randevu saatine 10 dakika erken geldim. Sonra kıza ’’ ben geldim seni bekliyorum’’ yazdım. Mesajı attıktan hemen sonra beni aradı ve arkadaşlarla kafedeyiz, birazdan kalkıcaz oraya gel oradan gideriz dedi. Ben de tamam dedim gittim kafeye. Arkadaşlarından bazılarını tanıyordum selamlaştık bunlar biraz konuştular ben de muhabbetle çok alakasız kaldım ve telefonla oyalandım. Sonra hadi artık kalkalım diyip hesabı istediler. Hesap gelince kızlardan bir tanesi 20 lira para koydu, sonra benim kız arkadaşım ’’canım gerek yok biz halledicez’’ dedi, kız da ben istemem olmaz öyle diyip 20 lirayı bıraktı ve diğer kızlarla birlikte gitti. Ben tabi hiçbir şey yiyip içmediğim için hiç ilgilenmedim. Herkes gittikten sonra kız arkadaşım bana sen ödeyebilir misin babam paramı göndermedi gönderince sana veririm dedi. Ben de bayağı şaşırdım hesap ne kadar geldi diye sordum. 170 lira dedi kısa süreli bir şok yaşadım. O kadar para yok yanımda dedim. Sen kartınla öde ben sana yarın veririm babam para yollayınca dedi. Canım sıkıldı ama yine de kalan 150 lirayı ödedim, sonuçta bir sıkıntı çıkmaz dedim. Kafeden çıktık sonra hiçbir şey olmamış gibi günümüzü geçirdik. Ertesi gün kızdan ses çıkmayınca 3 gün sonra parayı ne zaman verebileceğini sordum. Bana hesap sormaya kalktı 3 kuruş paranın peşine düşmüşüm, ne biçim erkekmişim, beni adam sanıyormuş yanılmışmış falan dedi. Ben de ona paranın peşine düşmedim sadece soruyorum ayrıca senin arkadaşlarının hesabını ödemek zorunda değilim ama seni mağdur etmemek için kendimi zor duruma sokup parayı ödedim şimdi de geri istiyorum ne var bunda dedim. Baya bir tartıştık deliricek gibi oldum telefonu yüzüne kapadım çünkü ağır konuşacaktım. Ertesi gün beni aradı sanki bana dünyanın lafını etmemiş gibi yarın okulda parayı veririm sevgilim dedi. Tamam dedim. Okula gidince bana 80 lira verdi. 150 tl ödemiştim ama huzursuzluk çıkmasın diye paranın gerisini sormadım. Tartışma ile ilgili konuşmak istedim suçu bende buldu. Zorla erkenden buluşmuşum ondan böyle karışıklık olmuş ona göre. Ben de daha fazla üstelemedim ve olay kapandı.

    Edit 3: Arkadaşlar burda anlattıklarımı hatta daha fazlasını lise arkadaşlarıma da anlatmıştım ama onlar benimle dalga geçti ben de ciddi tavsiyeler için buraya açtım. Olayları arkadaşlarıma anlattığımda arkadaşlarımdan birisi ''kız seni sömürge arayışındaki batılı ülkeler gibi sömürüyor'' demişti. Herkes anıra anıra gülmüştü sonra bir diğer arkadaş da ''bu kıza dikkat et Rusya gibi senin üzerinden sıcak denizlere inme isteği olabilir'' dedi. Gülmenin ve dalga geçmenin dozu artınca çok sinirlendim hepsi en az 5 yıllık arkadaşım olmasa birinin boğazına yapışıcaktım. O günden sonra da (2 hafta önce) hiçbiri ile konuşmadım.

    Edit 4: Bu arada söylemeyi unuttum kız fakir birisi değil. Hatta durumları gayet iyi babası başka bir ilde müteahhit. Ama kız kendisini kaybetmesin diye fazla para yollamıyor sanırım.

    Edit 5: Bazıları özelden yazmış kusura bakmasın okuyamadım edit yapıp hemen yatıcam yarın yine 16 saat çalışıcam neredeyse :(

    Edit 6: Arkadaşlar işten çok yorgun geldim ama yarın kızla konuşucam sanırım. Ama konuyu nasıl açsam bilemedim. Para önemli değil bütün param feda olsun ama kendimi birazcık enayi gibi hissettirdi bazı olaylar.

    Edit 7: Arkadaşlar şu an dükkandayım babam da yanımda telefonu elime alamıyorum pek kızla konuşup konuşma ss'lerini atıcam. Bu kadar kişi bana enayi dediğine göre sorunun bende olduğunu kabullenmeliyim sanırım.

    Edit 8: Konuyu açtım çok pişmanın telefonlarımı açmıyor nerden sizi dinledim ki yaa

    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    edit 9: arkadaşlar bütün gün aradım açmadı ama neyseki sonunda insafa geldi barıştık. ilk mesaja bilerek umursamıyormuş gibi gözükmek için geç cevap verdim de yemedi

    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)


    edit 10 (final): Cevap yazan herkese teşekkürler

    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduyardo -- 5 Temmuz 2018; 11:12:54 >







  • Evli bir abin arkadaşın vs vs olarak öncelikle şunu söyleyeyim, kafalarınız uyuşmuyor güzel kardeşim :) Kafalarınız uyuşuyor olsaydı, bu sorunları yaşamazdınız hatta önce onun aklına gelir seni zor duruma sokmazdı. Tabi aklına da gelmeyebilir, fakat bu seferde sen yemekhaneye gidelim dediğinde laf söylememesi gerekirdi.

    Söylediğin örneklerden dolayı kız seni illa sömürüyor diyemeyiz, fakat anlayışsız olması büyük sıkıntı...Basit bir mevzuda bile anlayış göstermeyen kız, işine gelmeyen ciddi durumda seni bırakır gider.
    Para ödemek erkeğin görevi mi? Allah aşkına unutun bu saçma sapan düşünceleri yıl olmuş 2018 hala yıllardan beri gelen, erkeği sadece şahsi cüzdanı gibi gören kadınlar gibi konuşmayı bırakın artık !!

    Şimdi çoğunuz hakkımda cimri vb. diye düşünebilir ama tam tersi cömert biriyimdir ve hiçbir zaman karşımdakini daima hesap ödetecek biri olarak görmedim . Bazen kız arkadaşım, bazen de ben ödedim.Zaten kendisi de niye herşeyi sen karşılıyorsun diye bana kızan biridir.

    Evet doğrudur türk toplumunda erkek hesabı ödemeli diye bir durum söz konusu ben de hala o yönde hareket ediyorum yalnız her zaman her hesabı sana kitlemeye çalışan birisi varsa o zaman orda dur diyeceksin. Ne oluyor ya para mı basıyoruz biz? Ha karşındakinin durumu yoktur onu anlarım, ama diğer koşullarda dediklerim geçerli.
    Madem parası yoktu yanında neden arkadaşlarıyla buluşmuş ? Sen gitmeseydin hesabı nasıl ödeyeceklerdi ?

    Kendini kullandırtma kardeşim yol yakınken ayrıl bitsin. Ayrıldığında üzülürsün belki ama geleceğin daha iyi olur emin ol. Şimdi gerekli önlemi almadın diyelim, ileri ki zamanlarda maddi durumu çok iyi olan birisiyle tanışırsa senden ayrılmayacağının garantisi var mı? Sonuçta 150 TL senin için zorlayıcı olabilir ama diğer kişi için çerez parası olabilir. Bu durumda öyle bir kızın senden yana tercih kullanacağını hiç düşünmüyorum dostum kusura bakma.
    Böyle bir şeyi sakın yapma, gördüğüm en düşüncesiz ve saçma ayrılık yolu. Öyle bu arkadaşın dediği gibi yemekhaneye çağırıp kız hayır deyince hep ben ödüyorum diyip ayrılma. Çocuk musun?

    Kahve içmeye davet et kızı bir yere. Baş başa olun, etrafınızda tanıdıklarınız olmasın kesinlikle. Orada otur ve farklılıklarınızdan, onun hakkında hoşlanmadığın şeylerden bahset. Eğer kız seni kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa bundan sonra daha çok dikkat edeceğini vs. söyleyip biraz daha devam etmeyi ister. Eğer kız ciyaklamaya başlarsa da geçirdiğiniz güzel zamanlar için teşekkür et. Kahvelerin parasını öde ve sonra hayatına devam et.

    Edit: Ss'lerde konuşmalarınızı şimdi gördüm de, direk mesaj atıp ayrıl kızdan yüz yüze konuştuğuna değmez böyleleri.
    Aslında sen ne yapman gerektiğini biliyorsun ama korkuyorsun.Bence ne yap biliyor musun yemeğe çıktığınızda kıza babanın işlerinin kötü olduğunu ve bir süre para konusunda sıkıntı çekiceğini söyle.Bakalım ne tepki verecek.

    Bu arada kız ortamında gerçekten çok bulundum.Sen gelmeden önce kafede senin kız dur şu enayiyi çağırıyım da hesabı o ödesin demediyse ben de bir şey bilmiyorum.


    AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN AYRIL ONDAN
    Arada sırada hesabı ödersin eyvallah ama seninle alakası olmayan bi yere seni çağırıp birde arkadaşları hesabı ödemeye kalkmışken biz öderiz canım diyip sana ödetmesi saçmalık.Ben direk soğurdum ondan,kullanmış seni.Üstelik parayı geri istedin diye ne biçim erkeksin,adam sanmışım seni falan demiş,parayı seven bi kız belli



    Eğer seviyorsan konuşmalısın bu durumu,çünkü hep böyle devam edecek belli.Yerinde olmak istemezdim allah kolaylık versin
  • Kardeşim öyle kızdan hayır gelmez, uzak dur. Bir kızın parası olmayabilir, bu çok doğal bir durum ama parası olmayan kızın yemekhaneye burun kıvırması da bir garip oluyor.
  • Boyle konuyu acma. Yemekhaneye davet et o yine cimri diyecektir. Sen de o an soyle hep kendinin odedigini ve ayril orada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ayrıl.

    Edit 04.07.2018: Okurken utandım senin yerine ve kızın bir yerlerini kaldırdın tebrik ediyoruz. Birde konuyu her editleyişinde dahada batıyorsun söyleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3DC761DD -- 5 Temmuz 2018; 15:27:31 >
  • Veriyosa ayrılma, vermiyosa ayrıl.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çak geç hocam fazla düşünmeye gerek yok. İki lafından biri para olan insandan uzak duracaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kızların çoğu böyle zâten. Kimisi belli etmez ama içinden aynısını düşünür yeri gelince de ayrılır. Senin kız bunu belli edenlerden, daha yüzsüz olanlardanmış. Bence o senden ayrılmadan sen ondan ayrıl, biraz tatmin olacaksın diye kendinden tâviz vermen kötü bir durum olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesaopp

    Boyle konuyu acma. Yemekhaneye davet et o yine cimri diyecektir. Sen de o an soyle hep kendinin odedigini ve ayril orada
    Böyle bir şeyi sakın yapma, gördüğüm en düşüncesiz ve saçma ayrılık yolu. Öyle bu arkadaşın dediği gibi yemekhaneye çağırıp kız hayır deyince hep ben ödüyorum diyip ayrılma. Çocuk musun?

    Kahve içmeye davet et kızı bir yere. Baş başa olun, etrafınızda tanıdıklarınız olmasın kesinlikle. Orada otur ve farklılıklarınızdan, onun hakkında hoşlanmadığın şeylerden bahset. Eğer kız seni kaybetmek istemeyecek kadar değer veriyorsa bundan sonra daha çok dikkat edeceğini vs. söyleyip biraz daha devam etmeyi ister. Eğer kız ciyaklamaya başlarsa da geçirdiğiniz güzel zamanlar için teşekkür et. Kahvelerin parasını öde ve sonra hayatına devam et.

    Edit: Ss'lerde konuşmalarınızı şimdi gördüm de, direk mesaj atıp ayrıl kızdan yüz yüze konuştuğuna değmez böyleleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 5 Temmuz 2018; 3:29:6 >




  • Yemekhane konusunda kız kesinlikle haklı. Ben de uygun fiyatından dolayı yemekhanede yiyorum ama param olsa kesinlikle yemem. Ayrıca birkaç defa hesap ödedin diye de havalara girme. Zaten bir erkek olarak görevin bu. Eminim şu açtığın konuyu görse kız senden saniyesinde ayrılırdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    Para ödemek erkeğin görevi mi? Allah aşkına unutun bu saçma sapan düşünceleri yıl olmuş 2018 hala yıllardan beri gelen, erkeği sadece şahsi cüzdanı gibi gören kadınlar gibi konuşmayı bırakın artık !!

    Şimdi çoğunuz hakkımda cimri vb. diye düşünebilir ama tam tersi cömert biriyimdir ve hiçbir zaman karşımdakini daima hesap ödetecek biri olarak görmedim . Bazen kız arkadaşım, bazen de ben ödedim.Zaten kendisi de niye herşeyi sen karşılıyorsun diye bana kızan biridir.

    Evet doğrudur türk toplumunda erkek hesabı ödemeli diye bir durum söz konusu ben de hala o yönde hareket ediyorum yalnız her zaman her hesabı sana kitlemeye çalışan birisi varsa o zaman orda dur diyeceksin. Ne oluyor ya para mı basıyoruz biz? Ha karşındakinin durumu yoktur onu anlarım, ama diğer koşullarda dediklerim geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.heda -- 3 Temmuz 2018; 15:31:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, şu an çalışıyorum işler biraz hafifleyince yorumlarınıza cevap vermeye çalışıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D3DC761DD

    Bence ayrıl.

    Edit 04.07.2018: Okurken utandım senin yerine ve kızın bir yerlerini kaldırdın tebrik ediyoruz. Birde konuyu her editleyişinde dahada batıyorsun söyleyeyim.
    Hocam ayrıl diyorsunuz da kızı gerçekten seviyorum, benim için kolay değil maalesef
  • çıkar ilişkisine benziyor. Senin de bir çıkarın varsa takıl yoksa bırakıp gidebilirsin. Sen sevsende o seni sevmiyor belli. Sevse zahmet edip en azından nezaketen elini cüzdanına götürür. Ben kız arkadaslarıma yemek ısmarlarken zorla ısmarlıyordum parayı kendılerı odemek ıstıyordu hep. Öle olunca tabı odetmıyordum. Ama hıc cuzdanına davranmayan bırısı olursa ozaman bır sey ısmarlamam bile
  • Babanın işlerinin kötüye gittiği, bir süre maddi sıkıntıda olacağı şeklinde bir hikaye uydur bakalım ne tepki verecek. Asıl niyet ortaya çıkar bir şekilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evli bir abin arkadaşın vs vs olarak öncelikle şunu söyleyeyim, kafalarınız uyuşmuyor güzel kardeşim :) Kafalarınız uyuşuyor olsaydı, bu sorunları yaşamazdınız hatta önce onun aklına gelir seni zor duruma sokmazdı. Tabi aklına da gelmeyebilir, fakat bu seferde sen yemekhaneye gidelim dediğinde laf söylememesi gerekirdi.

    Söylediğin örneklerden dolayı kız seni illa sömürüyor diyemeyiz, fakat anlayışsız olması büyük sıkıntı...Basit bir mevzuda bile anlayış göstermeyen kız, işine gelmeyen ciddi durumda seni bırakır gider.
  • 2 yıldır üniversitede henüz yemekhane hariç bi yerde yemek yemedim başka yerde yemek yemek saçma sen de ona keriz muamelesi yap

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçene göre kız al sen de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata kızda değil sende,
    sana bunları söyleyebilecek cesareti bulması onun suçu değil,
    kim bilir başka neden diyordur?bazen sevdiklerimizin kötü huylarını göremiyoruz
    halbuki o kıyamadığımız kız arkadaşlarımız gayet kötü birer insan olabiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 3 Temmuz 2018; 15:41:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: john ciga

    Yemekhane konusunda kız kesinlikle haklı. Ben de uygun fiyatından dolayı yemekhanede yiyorum ama param olsa kesinlikle yemem. Ayrıca birkaç defa hesap ödedin diye de havalara girme. Zaten bir erkek olarak görevin bu. Eminim şu açtığın konuyu görse kız senden saniyesinde ayrılırdı.
    Kardeşim bilmeden konuşma. Sorun sadece hesap ödemek değil. Birkaç tane hiç hoşlanmadığım olay oldu müsait zamanda ilk mesaja eklicem

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 aydır maşallah iyi tutmuşsun içinde. Ben en fazla 3-4 sefer yemeğe çıkar gözlemlerdim hiç teklif dahi etmiyorsa hesap ödemeyi ayda yılda bir merhaba merhaba durumu. Hesap ödemek zoruma gitmez ama kullanıldığını düşünmek insanı yıpratır. Hiç gerek yok ver yolu geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.