Şimdi Ara

Yeni havalimanında milyonluk BMW i8 modelleri hizmet verecek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcem71

    Eski donanım haber sever biri olarak seçimden 2 ay önce bir karar aldım iğrenç ve bencil ben bilirim en iyi ben aşşağılarım tayfasından midem bulandı seçim boyunca siteye girmeme kararı aldım ve aylar sonra baktım ki değişen bir şey olmadığını gördüm,her evden 1 kişi pkk'ya OY versin meclise sokalım deyip 67 mv meclise sokan zihniyet,Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan ve 5 şirketin tüm zorluklara rağmen 13 milyar euro yatırım yapıp 29 ekimde ilk fazı hizmete girecek yatırımı nasıl yerden yere vururum derdine düşmüş bu insanları görünce Sn İNCE'nin ŞİZOFREN dedigi kesimin var olduğuna inandım arkadaşlar eleştiri,muhalefet elbette hakkınız ve hakkımız ama hastaysanız gidin tedavi olun,Biz sizin doktorunuz değiliz bu ülkeyi seven,vatansever ülkemin büyümesini güçlenmesini isteyen nasıl bir çivide ben çakabilirim yardım edebilirim diye düşünen biriyim,Patates,soğanı ne alakaysa burada bile ağzına dolayan zavallılarsınız türkiye aksaklıklar olsa bile tarımda kendine yetebilen bir ülke sorun o patetes,soğanı seçimden önce depolarda stoklayan,araziye döken şerefsizlerin cezalandırmalarıdır ve bu hükümetten isteğimde budur,15 gün sonrada hepimiz fiyatların nasıl düştüğünü görürüz.
    Ha bu arada tarım bitti yok oldu diyenlere ufak bir not
    2002 yılında satılan Traktör sayısı : 6322 adet.
    2017 yılında satılan Traktör sayısı : 72909 adet.
    SÖZCÜ,CUMHURİYET OKUYUP,HALKTV izleyen,Bu yayın organlarının yazdıkları/söylediği,sizin okuduklarınızın/dinlediklerinizin anayasanın maddeleri gibi bunlar doğru herkes yalan tribine giren sizsiniz,seçimde gördük araştırmacı hakan çarmıha gerilmekten korkmuş yalan söylemiş,sözcü yazarı Hüsnü size yalan söyler özür diler,2 tura kaldık diye saatlerce sonucu bildikleri halde yalan söyleyen chp yöneticileri ondan sonra koyunları sizde başka yerde ararsınız,sizin inandığınız yalanların herkesin inanmasını beklemeyin doğru haberse amacınız toplumun her kesiminden alın haberi.
    Senin gibiler kaldı mı ya
    Gitmiş oraya traktör falan yazmış. Bak sen şu işe birde azalacaktı.
    Pkkya oy denildiğinde sizden alası yok. 2015'te oy versinler diye yemediğiniz halt yoktu.
    Bu havalimanı nereden en büyük projeymiş? Sonra bunu şirketler yapıyor senin hükümetin ne alaka? Milletin kullandığı havalimanını kapat şirketlere ver krediyi bunu yapsınlar en büyük proje diye bize kaktırmaya çalış.
    Gerçi senin gibi takmaya gerek yok. Yıllarca kafa ütülediniz eski türkiye diye trump 2 tweet attı aklınızı aldı. Kartondan kaplan çıktınız.




  • Almanlar kıskandı tabi havalimanını i8 ile nispet yapacaklar.
  • Kamu harcamalarını kıstılar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gittikçe araplaşıyoruz.
  • Bu havalimanı bizim için yapılmıyor. Kanal İstanbul ile ayrılacak kara parçasına yerleşecek ultra zenginlerin özel havalimanı olacak. Sadece araplar değil, ruslar da gelebilir, çinli hintli zenginler de gelebilir. İstanbul'un yarısı satılmıştır. Oraya giriş-çıkışlar bir süre sonra kontrollü olacak, ve belki de ilerde Katar gibi bir şehir devlet oluşacak. Ülkede başka bölgeler de satılacaktır, satış planları hazırdır. Alıştırın kendinizi bunlara şimdiden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem elektrikli olsun isteniyor o zaman BMW i3 de iş görürdü. Bi tane i8 fiyatına kaç tane alınırdı ?



    Görgüsüz Arap ülkeleri ile yarışıyoruz bu tür saçmalıklarla!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.