Şimdi Ara

İsmail Küçükkaya'ya yüklenmeyin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adama her türlü sosyal mecrada küfür ediyorlar? Sorsan basın özgürlüğünü savunurlar ama bungazeteciye karşı yapmadıkları çirkeflik etmedikler küfür kalmadı. Kendisi Türkiye'nin sayılı tarafsız gazetecilerinden biri yapmayın böyle lütfen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • tarafsızlık diye birşey olmaz.herkesin duyguları var.

    kendisine gelen ADAM KAZANDI mesajını okuması gayet normaldi.ama işte sözde özgürlükçü kardeşlerimizin yaptıkları ortada. devlet sırrını ifşa edene kahraman diyen,gazetecilik yapanı aşağılayan 'şizofrenik' tipler.
  • gazetecilere kimseeee dokunamazzzz
  • bir kere ne kadar gazeteci olursan ol iki kişinin arasında geçen konuşmayı karşı tarafın rızası olmadan kamuoyuna sunamazsın etik değildir ve cezası vardır.



    Kaldı ki Muharrem İnce özür diledi gazeteciye mesaj atarken düşünmem lazımdı özür dilerim dedi ama İsmail Küçükkaya naptı çocuk gibi olayı büyüttü Twitter dan ardı ardına şeyler yazdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 27 Haziran 2018; 10:11:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihat_,

    bir kere ne kadar gazeteci olursan ol iki kişinin arasında geçen konuşmayı karşı tarafın rızası olmadan kamuoyuna sunamazsın etik değildir ve cezası vardır.



    Kaldı ki Muharrem İnce özür diledi gazeteciye mesaj atarken düşünmem lazımdı özür dilerim dedi ama İsmail Küçükkaya naptı çocuk gibi olayı büyüttü Twitter dan ardı ardına şeyler yazdı.
    Adam seçim programını sunarken, mesleğini icra ederken, aldığı bilgiyi paylaşmış olması etiğe aykırı değildir, doğru olanı Sn.ince'nin o saatlerde basın açıklaması yapmasıydı zaten bunu kendi de söyledi.
  • yaptığı doğru değildi.sırf reyting uğruna ince'yi zor durumda bıraktı.bunu yaparkende ağzından düşürmediği biz hep tarafsızı sözünün arkasına sığındı.sözde tecrübeli birisi böyle bir açıklamayı reyting uğruna yapmadan düşünmesi gerekirdi.ince cevap olarak mesaj atmış ama reyting uğruna mesajın okunacağını tahmin edemedi,o kadarını beklemiyordu.
  • Bu İsmail biraz yalaka tipe benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.