Şimdi Ara

İnternetten xbox 360 kinect oyun indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • N11.com da xbox 360 + kinect + 2kol + 500GB'lık oyun fiyatı 1.150

    aynı cihazın 1.000GB'lık oyunlu fiyatı 1.350

    burada 2 harddisk arasında 200 TL'lik bir fark var. Acaba 500GB'lık olan cihazı alıp beğenmediğim oyunları silip internetten beğendiğim oyunları indirmek mi mantıklı olur yoksa direk 1.000 GB'lık olanı 200 TL pahalıya almak mı mantıklı olur?

    Fikriniz?



  • Merhaba, dostum 360'ı hiç alma derim. Hem 360'ın kinectinde optimizasyon sorunları mevcut. Onun yerine aynı fiyatlara ikinci el gaarantili one s + kinect + 2. kol + oyunlu hesap alabilirsin. Ama seçim senin tabii. Ben ikisinde de kinect oyunları oynadım. Kinect 2 daha iyi 360 kinectine göre. Oyunları da öyle tabii ki. Hayırlı olsun. Cihazın hardisk meselesini o kadar büyütme bence sonuçta 180 liralara sıfır 1 tb lik harddisk bulunabiliyor artık. Hele ki blackfriday yaklaştı. O zaman daha ucuza denk getirebilirsin.
  • Hocam 360'a o fiyat verilmez ki çoğu yerde Xbox One s indirimle 1.279 a bulunabiliyor hatta pazarlık yaparsanız 1100'e kadar inebilirler. Xbox One S alın geriye uyumlulukta var 360 oyunlarını oynuyabilirsiniz hatta Neogeo oyunları bile var.
  • 1150tl mi? Verilebilecek maks. rakam 500-600tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ONE'da Kinect faktörü daha kötüymüş çünkü oynanabilecek oyun sayısı daha azmış diye okudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 26 Haziran 2018; 13:40:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    1150tl mi? Verilebilecek maks. rakam 500-600tl.
    Kinect ve 2 kol dahil o fiyatlara bulamadım.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    internetten yurt içi yurt dışı sürekli alışveriş yaparım. Ama nedense sahibinden.com'a güvenemiyorum. Benim yukarıda verdiğim linklerde değişim mümkündü. Karşında da bir firma vardı. Ama sahibinden de bulunduğum ilde iki ilan gördüm onları düşünebilirim belki.

    Kırılabilir Xbox ve Kinext

    750 TL diyor. Ama cihaza hem Jtag hem de oyun atma ücretini de üzerine ilave etmek gerek.
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Aksine. Bence daha fazla seçenek mevcut. Hatta ve hatta geriye uyumluluk modu ile 360 oyunlarını dahi oynayabilirsiniz. Şunu yazmayı unutmuşum one s alırsanız birde kinect adaptör gerekecektir. Ama sadece one olursa gerek yok. Daha geçenlerde yazdığım şekilde bir paketi 900 liradan satıyorlar dı. One olan model di. Hatta şuan yalnızca kinect 190 liraya satan arkadaş var. Ayrı ayrı da temin edilebilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    One S ve One farkını tam anlayamadım. ONE'da Kinect, One'ın içine entegre edilmiş durumda veya ONE kinectsiz satılmıyor mu?

    Nihayetinde bana xbox + kinect lazım. Bu durumda sizin söylediğinizden Xbox One 900 + Kinect 190 = 1.090 TL anlıyorum doğru mudur?

    Ve bu bahsettikleriniz de ikinci el sanırım? Keşke hepsiburada n11 GG'da falan sıfırları bu fiyatlara bulunabilseydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakanizm

    One S ve One farkını tam anlayamadım. ONE'da Kinect, One'ın içine entegre edilmiş durumda veya ONE kinectsiz satılmıyor mu?

    Nihayetinde bana xbox + kinect lazım. Bu durumda sizin söylediğinizden Xbox One 900 + Kinect 190 = 1.090 TL anlıyorum doğru mudur?

    Ve bu bahsettikleriniz de ikinci el sanırım? Keşke hepsiburada n11 GG'da falan sıfırları bu fiyatlara bulunabilseydi.
    Evet. Şimdi One modelinde kinect bağlantı noktası mevcut, Ancak One S veya X madelinde böyle bir bağlantı noktası yok. Adamlar ticari zeka ile adaptör adı altında usb ile bağlanan bir ek cihaz geliştirmişler ve satışını yapıyorlar. Yani,
    One ---- Kinect --- Boyut olarak biraz daha büyük ve adaptörü konsoldan bağımsız bir şekilde dışarıda.
    One S veya X --- Kinect + Adaptör --- Boyut olarak küçük ve güç adaptörü konsolun içerisinde.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-cift-kol-kinect-kulaklik-stereo-mikrofonlu-kulaklik-574187693/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-960-tl-18-ay-garantili-1000-tl-lik-oyun-ile-verecem-582220646/detay

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-one-x-4k-hdr-plus2-oyun-plusorjinal-xbox-kulaklik-577044261/detay

    Bunları Tr'deki ortalama satış fiyatları. Tabii ki sıfır değiller. Yani bu fiyatlara alıcı bulurlar. Daha fazlasına çok zor. Ancak sıfır alınacaksa daha fazlası verilebilir.Bahsettiğin sitelerden indirim kodu ile sıfırlarını daha uyguna almak da mümkün. Ama şunu net bir şekilde ifade edeyim. 360 alma. Kullanım amacın nedir tam bilmiyorum ama eğer çocuklar içinse One modeli yeterli olur ve işinizi görür. Ancak daha uzun vadede daha güçlü ber konsol istiyorsanız One S yada en iyisi X almalısınız.
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Cihazdan en çok yararlanacak kişiler 3 ve 5 yaşındaki çocuklarım olacağından dolayı 360'ın benim için yeterli olacağı kanaatindeyim. ONE'da ayrıyeten Jtag, Fw vs olaylarını incelemek yerine bana en az 5 sene yeteceğini düşündüğüm 360 fiyat açısından da daha cazip olacaktır diye düşünüyorum.

    360 + Kinect + 2 kol + 250GB = 700 TL civarı sanırım uygun?
  • Hakanizm H kullanıcısına yanıt
    Yani 5 sene konsol dünyası için çok uzun bir süre ama siz kararınızı vermişsiniz. Hayırlısı olsun demek düşer bu saatten sonra. İyi günlerde kullanılsın.
  • Letgo da 700 tl civarinda birkac urunu kıl payi kacirdim. Fiyatlarda cok fazla dengesizlik de gordum. Fiyati biraz daha yukari cekip ONE almak mantikli gelmeye basladi. Ama one, one s ve one x ayrimini iyice arastirmam gerekiyor sanirim. Mesela one 500gb urun buldum. 800 tl diyor. Kinect yok. One kinect fiyatlarini henuz incelemedim. Merak ettigim onemli bir husus da JTAG ve FW durumlari. Ben ONE aldigim takdirde jtag yaptirabilecek miyim? Veya tum oyunlarin orjinal cd lerini mi almam gerekiyor? Orjinal cd alacaksam 500gb in da bir anlami kalmiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One'da jtag fw yapilamadigini ogrendim. 500gb i da kendi magazasindan satin alip indirebilecegimi ogrendim. Ama oyun fiyatlari cok yuksek sanirim. Cunku bazi oyunlar aylik 20 tl ye falan kiralanabiliyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.