Şimdi Ara

..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .. silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryptow -- 16 Eylül 2018; 22:32:2 >



  • yaşlarınız kaç öncelikle ? genelde bu tür şeylere yeterli olgunluğa ulaşamamış insanlar takılıyor. şahsen ben hiç göndermezdim ne twitter ne instagram. çünkü tamamen saçmalık. içimden gelirse yaparım zaten böyle ısrarlara da hiç gelemem. Ne demişler, kadınlar seni sen yapan şeylere aşık olur, sonra onları değiştirmeye çalışırlar.. O yüzden bırak atma, içinden gelirse yaparsın. Eğer bu sebeple tartışıyorsanız Allah sabır versin. Başka neden mi yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    yaşlarınız kaç öncelikle ? genelde bu tür şeylere yeterli olgunluğa ulaşamamış insanlar takılıyor. şahsen ben hiç göndermezdim ne twitter ne instagram. çünkü tamamen saçmalık. içimden gelirse yaparım zaten böyle ısrarlara da hiç gelemem. Ne demişler, kadınlar seni sen yapan şeylere aşık olur, sonra onları değiştirmeye çalışırlar.. O yüzden bırak atma, içinden gelirse yaparsın. Eğer bu sebeple tartışıyorsanız Allah sabır versin. Başka neden mi yok..
    Yaşlar benim 23,onun 21 .Dediklerinize katiliyorum,dünyada düşünecek tartışacak başka sebep mi kalmadi,uğraştığımız şeylere bak.Bunun gibi çok saçma sebeplerden tartışmalar yaşıyoruz.Geri adim atmayacağım dediğiniz gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olay "bana yeterince ilgi gostermiyoson" konumundaysa cok omru kalmamis demektir.İlgi gosterdikce bu surec daha da kisaliyor tespitlerime gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.